KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 [spo] [/spo] [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Breh hakkaten benzerlik büyük:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 lee'nın kimamaruyla dövüşsünde böle 15-20 sn lik bi kısım var Jacke chan'ın drunken master filminden direk, hanı benım verdiğim örnek normal bişi olabilir keza muhtemelen o film drunken kungfu'nun en duzgun örneklerinden biridir, ama cowboy bebop olmamış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 zobarey bu ne ya! bu sadece 2 kare ise tüm seride kim bilir neler neler çaldı da koydu adiler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Benzerlik az buz da değil ki 200 küsür bölümlük seride olabilir diyesin. Bana da daha çok arakları vardır gibi geliyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 abı şimdi aciyim size gundamları üşenmiyim kesiyim kesiyim koyıyım diyicemi ama coook üşeniyorum =) Adamlarda bu iş öle bi endustriki bunlar normal şeyler artık, haftada 1 bölüm yapmak öle kolay bi iş değil mazur görüyorum ben bu tur olayları artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 kullanilanlar gercek teknikler olunca zilyon animede ayni seylere rastlamak normal kanimca. gotten teknik uydurmak pek kolay olmasa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 o beboptaki bombacı dayı tip olarak Zangetsu ile aynı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 saske sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 tribute hesabıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 tribute olursa referans verilir diye biliyorum. ama zaten narutonun kareografisti olmadığı çok aşikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Çalıntı yada Tribute'ye bir örnek de ben verim size : Ekranın sol üstteki görüntüler GAINAX'ın Shoujo ve Mecha parodisi olan Daicon IV , ekranın kalanıysa Densha Otoko dizisini GONZO tarafından hazırlanan animasyon açılış görüntüleri. http://www.youtube.com/watch?v=Fkf01cxF7QU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 tribute için isim vermeye gerek yok, nereye çeksen oraya gider. tribute da dersin, gerçek tekniklerden alınmış konmuş da dersin, (sonuçta dövüş tekniklerinde rastgele sallanmıyor belli kombinasyonlar kullanılıyor çoğu zaman) çalıntıya gelene kadar başka makul açıklamalar çok.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 o değil de saske nerde yapıyo onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 narutoyla heykellerin orda olan kavgasında sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 saske pek bi şirin çıkmış asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 naruto'dan çalmışlardır anca bunu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 chuck norris den calmislar dagilin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 narutonun bu koreografiyi alıntı yapmadığı ne malum? [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 23:59 tarihinde, Black_Lupin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 O hareketi Forest of Death de Orochimaruya karşı savaşırken yapıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 imkansız yahu, o zamanlar gözünde 2 çentik vardı, bunda 3 çentik var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 o hareketi narutoyla kapışırken yapıyo, 3'cu centiği actıktan sonra işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 ben de onu diyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar