pacos_bill Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Beyler 25-26 Ekim de yapılacak olan paintball turnuvasına katılmayı düşünüyormuyuz!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Yorar :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 TAkım olursa keyfine katılırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Çoğu kişi katılırsa,bu sefer kesin gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 bende keyfine gelirim çok çaba sarfedemem oyunda çünkü baya yorucu okul[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 25-26 ekimde turnuva mı olcak? paticik turnuvası değil di mi bu? değilse gelmem öyleyse niye benim haberim olmadı HI! bu arada ciddi ciddi buluşalım arkadaşlar.. boş olan insanlar varsa beni arasın mutlaka.. geçen gün eagleeye ile dolaştık, meğersem kharon da o saatlerde boşmuş, arasak o da gelirmiş.. ama nedense icqda kime buluşalım bir gün desem, "yok olmaz benim işim var, yok benim vizem var.." diyip duruyor.. arkadaşlar istediğiniz zaman ben gelirim, istediğiniz zaman arıyabilirsiniz, bakın açık çek verdim size..[hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor Lazar - Here, Reb Nahum, is one kopek. Beggar - One kopek? Last week you gave me two kopeks. Lazar - I had a bad week. Beggar - So, if you had a bad week, why should I suffer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 %90 gelirim ben de yine.[hline]SAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 sanmıyorum gelebilceğimi de arkadaşlar işte şu topicte toplanmışken konuşalım kararlaştıralım ben diyorumki ramazanda 9 gün tatil olma ihtimali varmış olursa tatilde yapalım[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Ühühü istte yapın bikerede ya![hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 paintball'da alev makinası yasak bir kere, o oyun seni hiç sarmaz chemical'ım güzelim :-P[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 soruma cevap alamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 paticik turnuvası değil evt, paint sign ın duzenlediği bi turnuva[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Ankara buluşması düzenleyin Saat 14:30 dan sonraki herhangi bir saatte ve herhangi bir günde-Acil ve önemli bir iş dışında- gelirim bir açık çekte benden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 valla ben okuldan pzt salı çarş 6 dan evel perş cum da 5 den evvel gelemediim için 18.00 + ve 23.00 - bana uyar[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar