Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Selamlar, Yeni sezonların çıkış tarihlerine toptan bakabileceğim bir site bilen var mı? Şimdilik Lost, Prison Break ve Scrubs bekliyorum. Ama daha da eklenecek sanırım bu gidişle. Tek tek bunlara ayrı ayrı bakmak kasıyor (Evet evet çok tembelim) Var mı böyle bir site bilen? Yada bu dizilerin yeni sezonlarının ne zaman başlayacağını bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 googleityoumoron vardı bi ara noldu ona :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 elbet vardır diye adresi vereyim ben; içinden bulursun sadece tarihler için değil, dizilerle ilgili her şey için: www.tv.com [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 20:39 tarihinde, ZaugnaKhaldun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Eyvallah Zaugna süpermiş site. Ben de dediğim sitelerinin tv.com linklerini vereyim kolaylık olsun. Prison Break Lost Scrubs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ben kurtlar vadisi bekliyorum ne zaman başlar? [b]____________________ [i]Sonunu düşünen kahraman olamaz Elifim kaderim, sensiz bu dünya bir hiç [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 21:02 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 avatar: the last airbender 21 eylül'de mesela. *reytink reytink* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Abla sen hakkaten komisyon alıyosun bu Avatar işinden, ben şu anda emin oldum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Emaleth naber yaw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Burda yeni dizilerin hepsi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 http://epguides.com/ ben burdan bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 tv.com güzel bir sitedir. eskiden de geniş bir arşivi vardı. daha sonradan şu gamespot'un adamları aldı, geliştirdi, şimdiki halini aldı. gamespot gibi über bir kaynak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar