Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Büyük bi hevesle beklemekteyim. Trailerlar YouTube Quicktime Richard Matheson romanından uyarlama + bi çok filme esin kaynağı olmuş. İlk film The Last Man On Earth. (1964) ikincisi The Omega Man (1971). 28 gün sonra filmindeki o yanlızlık hissiyatınıda yapımcı burdan esinlenmiş. Gelsin pls. ^^ [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 18:49 tarihinde, Overseer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Bu vampirlerle ilgili bir roman diye hatırlıyorum. Romandan biraz örnek alabilmişlerse süper bir film olacak kanaatindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 http://www.imdb.com/title/tt0067525/plotsummary buradan the omage man'in kısa bir özetine ulaşabilirsiniz vampir değillermiş ışığa duyarlı insanlarmış bu arada the last man on earth de de sanırım zombiler var emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 az evvel bi araştırdım. 1954'te yazılan, 1979'da ünlenmiş bir roman "I Am Legend". Kitapta kahramanımız beyaz bir adam aslen. Dünyada kıyamet tarzı bişi oluyo ve son bir adam kalıyo. Fakat yalnız değil, vampirik tarzda insanımsılar var. Adamımız hergün evini onarıyor, pencerelerini güçlendiriyor, kendini geliştiriyor, kendisine neredeyse bir sığınak yapıyor, sarımsak yetiştiriyor vs. Bu admın yaşayan tek kişi olmasının sebebiş ise "bacterium" adında bi bakterimsi bişi (işte öle bişi) 'ye karşı bağışıklığı olması (immune denilmiş anlayın siz). vampierler geceleri ortaya çıkıo gündüzleri saklanıyo (doğal olarak). ve bizimki de her gece gün ışığına kavuşana kadar bunları öldürüyo bunlarla mücadele ediyo. devamı [spo]fakat vampirler bunu bi şekilde yakalayıp kendi bişiylerini buna geçiriolar. ve adamımız da artık onlar gibi görünmeye başlıyo. ya da ben ingilizcesini tam anlayamadım, belki de adam onalr gibi görünmeye başlamıyo, hayatı onların gözünden görmeye başlıo. neyse sonra; (inanın bitarafım çıktı çeviricem diye bu son cümleleri) admamımız hem vampirleri avlıyo hem de bu hastalığı kapmış ama hala yaşayan insanları avlıyo. öle bişe varmış. sanırım bu kuluçla evresi gibi bişe olsa gerek. bunlar hastalık kapınca belli bi zmanda vampir mi oluyolar ne :s işte bu bizim adam her bişiyi kesip biçio. ve adam zamanla vampirler gibi bir efsane halini alıyo. ordan da "i am legend" çıkıo. öle bişe, çok da süper çeviremedim, 3 ytl ye kitabı satılıyomuş kitapçılarda (korsan diil) 160 sayfa gidin alın uraştırmayın beni :< bukadar ingilizcem var ;< [/spo] ayrıca sözlükten kitabını okumuş birinin güzel bir yorumu: [spo]herkesin bir hastalık neticesinde vampir olduğu dünyada, evinin her tarafını sarımsaklarla, kapısını pencerelerini demirler ve tahtalarla çeviren tek bir insan kalmıştır. geceleri vampirler evi taşa tutmakta, adamcağızı dışarı çıkartmak için hayasızca numaralar denemekte, en çok da zavallının abazan kalmışlığını fırsat bilip müstehcen hilelerle aklını çelmeye çalışmaktadırlar. geceleri evine saklanıp bekleyen bu şahıs, gündüzleri adeta abraham van helsing kesilip gün batana değin yakalayabildiği tüm vampirleri kazıklamaktadır (pun intended!) kitap milliyet yayınları tarafından "hepimiz vampiriz" adıyla türkçeye çevrilmiş, şimdiye kadar iki kez de filme alınmıştır. sonu kötü biter.[/spo] [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 04:31 tarihinde, Dragonmax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 hoş birşeye benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konu süper Trailerı da beğendim Heyecanla bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 O ilk spoilerın yarısı yanlış söyleyeyim :D Trailerı ilk gördüm Will Smith aksiyon filmi çekiyormuş izleriz dedim. Trailer ilerledikçede ne olduğunu çözdüm iyice coştum :D Kitabı çok güzeldir Migros'ta köşeye atılmış kitaplar aasınd bulup okumuş ve hayran olmuştum. Kitapla farklılıklaır bulunacağı kesinse bile inşallah sonunu tekrar yazmazlar diyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 will smith i zaten severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 trailerı ilk görünce lan gene mi uzaylı istila filmi şeklinde bi tepki verdim ama sonradan baktım ki orjinal bişeymiş. gelsin izleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 yalnız war of the worlds a benziyordu trailer in başı insanları o gemilere bindiriyorlar ya kargaşa falan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 war of the world "ıyyyyyyyyy". aslıan bakarsan ben de ona benzetir gibi oldum böle yüzümü ekşittim :p o film de çok kötü yapılmıştı ya. herşeyinde bi salaklık vardı filmin. bi de bu filmde, hani kitabı okumadım herkes çok orjinal dio ama, virüsle vampir olmak :/ birazcık vampir edebiyatına 90 derece açıynan yakşlaşılmış gibi. ama gene de güzel olcek güzel ^^ not: ilk spoiler için kusura bakmayın. en azından elimden geldiğince birşeyler bulup buraya yazıp sizlerle paylaşmaya çalıştım. :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Hayır sanırım arkadaşlar yanlış anlattı benim okuduğuma göre de (Yalnız kitabini okumadım netten bulduğum bilgiler ve eski filmlerin senaryosunu okudum) dünyaya yayılan bu virüs herkesin ölmesine sebep oluyor. Geriye sadece bu amcam kalıyor ve bir grup "infected" diyelim öyle insanlar(yada ücebeler) kalıyor. Bu virüsün yol açtığı hastalığın bir etkenide insanların güneşe karşı aşırı duyarlı hale gelmesidir bu yüzden vampir gibiler. Ben böyle okudum anladım yamuluyorsam düzeltin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 bu adam sarımsak mı iyiyor hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 vay güzel bir film geliyor :D bekliyorum valla trailer sağlam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 i robot karakteride beyazdı bu filmin kitabındada karakter beyazmış wil simit ele geciriyor african power !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 çok ilgimi çekti valla. bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 lan vampir muhabbetine uyuz olurum. Will smith varmış lan :) bi de Shelby GT500... vaşş :P filmden fazla bişey beklemiyorum ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Ben bekliyorum baya birşey aksiyonun rüzgarına kapılmazlarsa zaten uzun olmayan bir kitabı oldukça güzel bi filme çevirebilirler. Bu arada hastalık(virüs) neyse insanları vampir gibi yaratıklar yapıyor. Işığa duyarlılar sarımsaktan rahatsız oluyorlar haçtan korkyuorlar. [spo] Konu ilerledikçe yanlış hatırlamıyorsam sadece hristiyanalrın korktuğu ortaya çıkyıordu [/spo] Kazıkla ölüyorlar [spo] Sonrasında gayet mantıklı bir açıklama sunuyor :D [/spo] Kitap boyunca vampir olarak geçiyorlar zaten. Ama birinci filme baktığımda hakikaten zombi tipli yaratıklar olmuşlar ama o zaman teknolojisi malum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Kitaptaki yaratıklar kesinlikle vampir. Zombi filan değiller. Bir virüsün yol açtığı hastalık gibi bir şey. Kafaları çalışıyor, adamımızı zilyon kere tuzağa düşürmeye çalışıyorlar. Fazla da spoiler vermeyelim. Kitap zaten çok kısa alın okuyun. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Kitap çok iyiydi - mükemmel bir dille yazılmış ve mükemmel bir konuyla yüklenmiş. Ne kadar iyi olursa olsun filmi seveceğimi sanmıyorum bu yüzden; şimdiye kadar kitabını okuyup da sonra filmini izlediğim bir Fight Club var daha çok sevdiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 niye bu kadar az reyting aldı bu film burda ya. şimdi izledim beğendim çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 İşin komik tarafi film'i 2 kere izledim . İlk izlediğimde farklı bitti. 2.'sini digiturk'te izledim sonu farklı bitti heralde baktılar $$$$$ tatlı geldi devamını cekebilmek için kılıf uydurdular. Ne yalan söyliyim saçma olsada memnun oldum bu olaydan cok cok güzel bir film değil ama müthiş bir potensiyel var. Left for dead'te buluyorsun kendini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 diğer son olayı dvd'de var alternative ending hesabı.Son kısma onu iliştirmişlerdir tvde yayınlarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 bi anlatsanız ya spoiler da nası farklı bitiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 bunun başlığı başka değil miydi ya? daha uzundu, bende bişeyler yazmıştım baya... hmmm enteresan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar