-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 said: Çok önemlisin büyüksün. Abd'yi örnek olarak verdim orada haklı olabilirsin itirazım yok. Sayılan oyların %50'si ha vay be çok önemlisin ama feto seni gözünden öpmüş. Bırak şimdi ayak yapmayıda seçim günü seçimle ilgili insanlara birşeyler dağıtmak yasakken erzak,para v.s dağıtan adamları savunuyorsan haklı veya haksız hiç fark etmez önemli olsan kaç yazar,önemin aynadaki yansımanla çelişir. ahaha khalad süpersin ya her dediğin fiyasko hepsini patlatıyorum hep yeni birşeyle geliyorsun. durmak yok yola devam canım benim.
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 @-Nae : ben yanlışımı kabul edicek kadar olgunum,kendimi olmadığım bir halt sanmıyorum. Uzun uzun anlatmak isterdim ama anlayana davul zurna az anlamayana sivri sinek saz demişler kolay gelsin sana.
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 GÜL GİBİ CUMHURBAŞKANIMIZ OLCAK İŞTE KESİN SESİNİZİ PLS.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 said: en azından ilk4 maddeyyi değiştiremeyecekler :)4. madde degistirilemez diye bir hukum yok ki. 4. maddeyi kaldirirlar kilifina uydurup, sonra boylece ilk 3 maddeyi de degistirebilirler. Evet cok dalavere de, insanlaarin dini duygulariyla bi yerlere gelmis insanlardan her sey beklenir zaten.
Aramis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 DURMAK YOK YOLA DEVAM!!!! bu millete olanlara ve olacaklara laik bir millettir.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 siyaset insanların birşeyine yönelik olarak yapılır. bu böyledir zaten. adam nesine önem veriyosa, osuyla temsil edilmek ister. şeriatçı parti bile çıkabilmeli, hatta keşke çıksa yani. chpnin binbir şekilde kelimenin tam anlamıyla, terör yoluyla oy toplamaya çalışmasından, mhpnin urgan atmasından daha sevimli benim gözümde erzakla, müslüman cumhurbaşkanı söylemiyle (gerçi bu oy kaybettirdi ya) oy toplamak.
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 @horace: Bence hepsi aynı bok. O yüzden de adam olmayacak bu ülke.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 adam olabilir. halkın yukarıya bakmaktan vazgeçip birbirine bakmasından geçer bunun yolu diye düşünüyorum. hep beraber hiçbirini sevmeyelim. işimizi kendimiz görmeye (adalet, yargı, polis vs haricinde) gayret edelim, insanları uyarmayı kendimize borç bilelim, yeterli. bence böyle. benim bir oyumun reel olarak bir kıymeti yokken mesela, iyi vatandaş / iyi insan olmak için uyardığım insanların bir kıymeti var. çıkan kavgaları ayırmak, bir suç işlendiği zaman, cezalandırılana kadar, veya durdurulana kadar peşinde durmanın anlamı var. vs. vs. sivil toplum + liberal yönetim. kurtuluş burada.
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Ben bir kurtuluş göremiyorum malesef. Sisteme mümkün olduğunca dahil olmamaya çalışacağım. Olursam da,ki TR de yaşarsam her çalıştığımda,her emek harcayip elime para geçtiğinde, gayet mutsuz , devletin vergiyle kanımı emmesine izin vereceğim.Rüşvetsiz alın teriyle para kazandığım için kendimi aptal gibi hissedeceğim,millet rüşvetle peşkeşle köşeyi dönerken. KDVlerle ,şuyla bunla yaşamım kısıtlanacak.Devlet adam gibi hizmet vermeyecek.Bu ülkeye vereceklerimin karşılığını almayacağım. Ya da 2 seçenek daha var. Milyonların yaptığı gibi "yavs, böyle uygun görülmüş deyip" koyun gibi yaşamaya devam edeceğim. Ya da çekip gideceğim. Amazon ormanına,şuraya buraya... :)
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 yasalar zaman için neyi gerektiriyorsa o yapılır, diğeri için bastırılır. bunu halk yapar. siyaset üstü sivil toplum örgütleri şart. olursa, türkiyenin geleceği parlak. yani, dünyanın bu halinde ne kadar olabilirse.
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 bence süper seçim abdullah gül. corç kuluniye benziyo bi kere. al sana süper imaj.
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Yemin ediyorum bu akp dense CEM UZAN gelseydi bu kadar üzülmezdim ya(bizi neye mahkum ettiniz allah kahretsin sizi)
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 valla chpli, dspli olarak salağız biz. Bizim başımıza böyle bişey gelse, utanırız, sıkılırız, bir daha aday olmayız. Ama bunlar paşa paşa oluyorlar.
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 said: ŞARYAT GELMEYECEK FAK HORAS FİK SEM SİE NİNJAS AQP WEBCAM SEX GİRLS COLLEGE ASİAN ORGY bok
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 said: "Bir ülkede küçük insanların büyük gölgeleri oluyorsa o ülkede güneş batıyor demektir" bizde gölge bile olmuyor. artık güneş battı da gece oldu. osmanlı devletinin "hasta adam" zamanlarındayız, halen farkında değiliz. bakalım ne zaman parçalancak ülke.
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 said: su olayını akpye bağlamayın küresel ısınıyoruz bütün dünya alarm veriyor bu konuda... gerizekalılar bile güler bu lafa. 8 aylık suyumuz kalmış, halen su kesiliyorsa, küresel ısınmayla alakası yoktur. daha önceki senelerde de ankara'da bolca su kesintisi yapıldıysa, küresel ısınmayla alakası yoktur. melih gökçek halen kendi havuzlarında bol bol su akıtıyorsa, küresel ısınmasıyla alakası yoktur. ama gerizekalılar anlamaz tabii bunu, melih gökçek çıkar "allah'ın takdiri" der, yutarsınız siz de.
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 said: kıyasladığın ülkeleri avrupa ülkeleri olarak var sayıyorum(zira ortadoğu ve afrika kesiminde susuzluk hiç bitmediki yaşanmasın) avrupa ülkeleri corafi konumundan dolayı türkiyeden daha şanslılar hatta corafi konumundan dolayı moskova gibi şehirlerin bu küresel ısınma olayı işine bile geliyor... avrupanın en dibinde olan ülke(türkiye) en çabuk etki gören ülke olacaktır... ilk patlağıda gelişmekte olan bir ülkede(türkiye) ankara vermiştir. olay bundan ibarettir... doğru, 3 tarafımız denizle çevrili değil, bir sürü ırmak göl dere felan da yok bizde, ankara'da 8 aylık su da yok, biz sanşsız olduğumuz için susuzluk çekiyoruz. in islamic turkey, mao rofls you!
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 said: ben diğer alternatif adayların başta olmasıyla durumun değişmeyeceğini düşünüyorum.. yok yea!
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 said: ya ben birini savunmam arkadaşlar şunu anlayın tarafsız gözle baktığım için size tarafmışım gibi geliyor... çünkü sizin için sizin düşündüğünüzü düşünmeyen herkez diğer tarafın adamıdır... alla alla bak sen şu işe... işin komedi yanı, melih gökçek'i savunan adamın, ankara'nın durumu hakkında tek bir bilgisi bile olmaması. tarafsızmış. pabucumun tarafsızı. "bak sen şu işe"...
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 said: rahatsız ben savunmuyorum, kendi düşüncelerimi söylüyorum. diyorumki melih'in yerinde başkası olaydı %90 aynı şekilde sonuçlanırdı bu durum... do u understand me? otur hesapla bay çok bilmiş. ankara'da melih gökçek dönemlerinde kaç kere ağustosta su kesilmiş, melih gökçek öncesi başkanlarda kaç kere kesilmiş? u can't touch this!
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 said: Vatana konuşan Tan ise,Gökçek, söyleyeceklerini ve göstereceklerini bana değil, parti üst yönetimine göstersin dedi. Tan, Gökçekin susuzluk sıkıntısını sululuk yaparak gidermeye çalıştığını ifade etti. o adam zaten başka bir halttan anlamaz ki. sululuk yaparak tv'lerde popülistleri oynar. sonra da top ve kömür dağıtarak halkın oyunu alır. bu kadar basit. halk kuzu oldukça tilkiler başa geçmeye devam eder.
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 said: melihe en çok koyan önümüzdeki 25 yıl için yaptığı fiskiye planlarını olumsuz etkilemiş bu su sorunu onun fıskiyelerine her zaman su olmuştur. halk su bulamayıp kendi havuzlarına akın edip yıkansınlar, "belediye çalışıyor" desin diye...
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 said: o değil de melih sokakları suyla doldurdu yaranamıyor adam bi türlü. yağmur duasına bilem çıktı şaman edasıyla yok, daha ne yapsın? gerçekten şaman olsun. belki o zaman aklı başına gelir.
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 said: 2007 darbesi zor. genç subaylar denetim altında. büyükanıt aklı başında. borazancılar öttürdükleriyle kalacak. işin komik yanı, darbe olsun diye olayların üstüne üstüne giden hep akp'liler oluyor. "yav insanlar rahatsız olmuş, biz türbansız birini getirelim" demiyorlar.
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 said: komik olan su butun muhalefet chp den ibaret degil chp veya abska bir muhalefet partisi cogunluk kendi adayin idegil benimkini secicek demiyor ortaklasa bri aday belirliyelim uzalasiyla secelim diyorlar akape hatta akape de degil RTE diyorki hayir kardesim beni mcogunlugum var kimseye dansimadan istedigimi secerim diyor muhalefet tepki olarak parlementoya girmeyincede demokrasi diyorlar lol demokrasi = iktidar'ın yalakası olmak
Öne çıkan mesajlar