Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Abdullah Gül Resmi Olarak Yeniden Cumhurbaşkanı Adayı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ordu kelimesi sözlükte ne anlama gelir o ayrıda bizim ordunun görevlerinden biride Laik cumhuriyeti korumak bazılarının götüne batan Atatürk İlke ve İnkilaplarınıda korumaktır. Ordu burda taraf olduğunu zaten açıklamıştır.
Mesaj tarihi:
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Türkiye Cumhuriyeti devletini içten ve dıştan gelebilecek olan tehditlere karşı savunma vazifesini üstlenmiş olan silâhlı devlet kuvvetidir. Yaptırım gücünü, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'ndan alır.

enterasan...
Mesaj tarihi:
@Sam : Seçilmişler ha ? buna inanıyormusun gerçekten ? ben inanmıyorumda. Bu adamlar fakire fukaraya seçim öncesi yasak günlerde bile erzak,para v.s dağıtarak, cahil insanların cahilliğinden ve dini duyguları istismar ederek aldıkları oylarmı bunları seçmektir ?

Birde çok ilginç bir durum var bizden çok daha gelişmiş İngiltere, Almanya,Fransa,Amerika v.s gibi ülkelerde seçim sonuçları 2-3 gün içinde açıklanırken bizim yeterli teknolojimiz dahi olmadığı halde sandıklar kapandıktan 2 saat sonra nasıl sonuçlar açıklanmaya başlanabilir ?

İnsanlar bu kadar kör mü yoksa görmek istediklerini mi görüyorlar bu olaylara karşı ordu 3 maymunu oynuyormuş gibi duruyor ama yeri gelince görevini en iyi yapıcak olan tek güçte odur. Uzun zamandır yıpratmaya çalıştırlar bunların hepsi tek tek çıkarılır kimse merak etmesin.

[ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 21:46 tarihinde, khalad tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
@khalad
cahilsen sus!
dedigin tüm ülkelerde oy kullanılırken sonuçlar televizyonlara verilir. Özellikle Amerikada Başka bir eyealet oy kullanmaya daha başlamadan Diğer eyalatteki kullanılan oyların dağılımları televizyonlarda gösterilir.

Yani artık ne dicem nasıl çamur atacam diye bir yerlerinizi yırtıyorsunuz baya da bir komik oluyorsunuz.
Mesaj tarihi:
I. Devletin şekli

MADDE 1. ; Türkiye Devleti bir Cumhuriyettir.

II. Cumhuriyetin nitelikleri

MADDE 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk DevletidirIII. Devletin bütünlüğü, resmî dili, bayrağı, millî marşı ve başkenti

MADDE 3. ; Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir.

Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır.

Millî marşı ;İstiklal Marşı;dır.

Başkenti Ankara;dır.

IV. Değiştirilemeyecek hükümler

MADDE 4. ; Anayasanın 1 inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2 nci maddesindeki Cumhuriyetin nitelikleri ve 3 üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.

bunlar anayasanın ilk maddeleri. bunları yukarıda yazdıklarımla birleştirince ortaya bir şey çıkacak. ordu denetleyici bir kurum değildir. fakat milli güvenliği sağlamak onun görevidir...

[ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 21:52 tarihinde, LonelyWolf tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
@-Nae : Öğret bana olur mu ? Hadi amerikayı geçtim bizim ülkemizde sence nasıl bir anda ortaya çıkıyor . Hatta saat 5 te ilk sandıklar açıldığında çoğu kanalda %50 oy ortalaması ile bir renk verildi sence bu ne demek oluyor ?

bu ülkeyi senin gibi çok bilen insanlar %47 lere getirdi .
Mesaj tarihi:
@LonelyWolf : Aslında çok zekice düşünülmüş bir anayasa öncelikli olarak her şeyi devlet yapar gibi gösteriyor ordu sanki hiç yokmuş gibi ama sonra bir bakıyorsun ordu aslında bunların hepsine sahip yetkilerle donatılmış. Bu yüzden yeni anayasa yazmaya çalışıyorlar daha ilk seçim günü niye adamlar anayasayı değiştiricez dediler.
Mesaj tarihi:
diğerlerini değiştirdikten sonra onuda değiştirirler merak etme . Öyle güzel bir ülkedeyiz ki hapisten adamı alıp millet vekili yapıyoruz . Yasaklı adamı Başbakan ,açıkça ülkeye dava açmış eşi olan adamı önce dışişleri bakanı sonra cumhurbaşkanı yapıcaz .
Mesaj tarihi:
Cihan haber ajansı 30bin yanlış okumadınız 30bin kişi çalıştırdı seçim için. Sandıklardan sonuçlar (Resmi Olmayan) ciddi bir telefon ve internet ağıyla sistemlere girildi. Ve medya Cihan Haber ajansından satın aldı bilgileri.

Yani süper bakın sonunda birileri çalıştı ve iyi birşeyler yaptı demek yerine nem kapıyorsunuz ilginç.
Mesaj tarihi:
said:
@-Nae : Öğret bana olur mu ? Hadi amerikayı geçtim bizim ülkemizde sence nasıl bir anda ortaya çıkıyor . Hatta saat 5 te ilk sandıklar açıldığında çoğu kanalda %50 oy ortalaması ile bir renk verildi sence bu ne demek oluyor ?

bu ülkeyi senin gibi çok bilen insanlar %47 lere getirdi .

Cahilliğini tescilleme. Saat 5de sonuçları veren bir tane bile kanal gösteremezsin? Ha kaldıki tabiki saat 5de bazı veriler ulaştı kanallara ve partilere bende mesela saat 5 gibi AKp %51.3 oy aldıgı haberini aldım. İşi biten sandıkları açıp sonuçları veriyorlar bu kadar basit bizim ülkemizide iyice 3. dünya ülkesi yaptınız.
Mesaj tarihi:
@-Nae : halen daha tezini savunuyorsun ya hayret ediyorum ülkemizde bazı illerde sandıkların açılması 4'te oldu evet ama bu kimseye %50 oy oranı vermeye yetmez sandıkların %85 saat 5'te açıldı başta kanald ve atv olmak üzere özel olarak hazırladıkları ekranlarda yanlış hatırlamıyorsam kırmızıydı(yanlışta olabilir.) direk isimsiz olarak oy oranını gösterdi.

Sen haberi nerden aldın sandık başkanları mı aradı seni ? Büyük adamsın ya ondandır ha ne dersin ?

Git allah aşkına gelmiş ona buna hakaret ediyosun yaşadığın ülkenin gerçeklerinden haberin yok. 3. dünya ülkesiyiz tabi ne gibi bir teknolojik gelişmemiz var ? her haltı dışardan alıyoruz. Git bizim trenlere bak bide japonyanın fransanın bak örnek olarak belki görürsün aradaki farkı. Metromuza bak sence hangi ülkenin eski metro treni alınıp,yenilenip konulmuş ?

Hadi bakıyım öğrende gel.
Mesaj tarihi:
Ya ilkokul düzeyinde biriyle tartışıyormuşum gibi hissediyorum
Sayılan oyların %50'si o bunu bile idraak edemiyormusun?

Ayrıca sen şu abd 'de bile sayılmıo tezine geri dönsene ne oldu ona hemen unuttun?
Ortaya sallıyorsunuz bişiler kime yedirirsem hesabı? Ayrıca eet önemli bir insanım bir itirazın mı var?
Mesaj tarihi:
Çok önemlisin büyüksün. Abd'yi örnek olarak verdim orada haklı olabilirsin itirazım yok.

Sayılan oyların %50'si ha vay be çok önemlisin ama feto seni gözünden öpmüş. Bırak şimdi ayak yapmayıda seçim günü seçimle ilgili insanlara birşeyler dağıtmak yasakken erzak,para v.s dağıtan adamları savunuyorsan haklı veya haksız hiç fark etmez önemli olsan kaç yazar,önemin aynadaki yansımanla çelişir.
  • Yeni Oluştur...