Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

No Lifer'ım (!)

Bone

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi hepsini geçtim de cluba gidip göt göbek sallamak nedir?

götüm ufak göbeğim yok tatildeyken kız arkadaşımla diskoya gidip dansetmekten hoşlanıyorum kötü müyüm ben?
Mesaj tarihi:
Dışarıdaki hayata bok atarak yaşadığın hayatı yüceltmen biraz acizce değil mi?
Dışarıda sadece tabir ettiğin türden bi hayat mı var, ben mi körüm.
Neyse, acil şifalar diledim.
Mesaj tarihi:
bence bok atmış denemez. her seferine IM kullanmış. kendi hoşlandığı ve hoşlanmadığı şeyleri yazmış. kendi görüşü. herkez bazı şeylere karşı bu tip şeyler düşünür. içinden düşünür kimisi , kimiside söyler. ve söylemiş yani. abartmaya gerek yok.

benim gibi yapın ne güzel. kim ne demiş, ne yapmış tın değil .)
Mesaj tarihi:
yazdigin cogu sey no-lifer'liga sebep olmayan, her insanin yasayabilecegi türden günlük seyler.
ama bunlari no-lifer'liga sebep olarak göstermen, bi no-liferlik sebebi olabilir, haklisin.

ya da basit seyleri sebep göstererek, insanlarda ''aa bone no-lifer degilmis lan, kavrayamamis no-lifer raconunu'' gibi bir etki mi birakmak istiyorsun?

hm yoksa, gercekten bunlarin no-lifer'liga sebep oldugunu mu düsünüyorsun? öyleyse gercekten kötü.
ama bence bunlar, ''lan ben neden no-liferim acaba?'' diye düsünürken, farkina vardigin yanlis sebepler. biraz daha derinlerde arayisa gec, bulursun eminim.
bir de hala bu yazdiklarinin arkanda durman en acisi, böyle devam edersen hic bi zaman no liferliktan cikamazsin.

sana karidan önce baska birseyler lazim demek gerekir o zaman, kari fayda etmez gibi gözüküyor su durumda.

ps: caktirmadan ciddi yorum yaptim, kahretsin.
Mesaj tarihi:
bence no lifer olduğunu düşünüp bundan gurur duyduğunu yazmaya çalışmışsın sonra malzeme bitince de uyduriym zaten uzun kimse okumaz demişsin ama olmamış : )

bu arada nolifer asosyal demek değil mi türkçede?
yukarda bulamamışlar da türkçesini

[ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 17:52 tarihinde, Yenerk85 tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Buradaki olan olayı açıklayayım.
Darılma bone.

Buraya üye olduğumuzdan beri hepimiz az çok değiştik. Yaşımıza göre ilgi alanlarımız değişti,kişiliklerimiz oturdu,büyüdük ve hayata biraz daha atıldık. Bone sanırım bu gelişmeyi biraz kaçırdı.
Kendimden örnek vereyim,artık bilgisayar oyunu oynamıyorum. Oynayamıyorum.Hem artık bir zevk vermiyor(oyuncak oynama zamanı biten çocuk gibi) hem de ilgilenmem gereken başka şeyler var ve bunlar bilgisayar oyunundan çok daha cazip. Bilgisayar oyunu bana hiçbirşey sağlamaz ama sosyal çevre,okul,arkadaşlık,kız arkadaş,hobiler(herhangi birşey, sanat,spor falan-benimki müzik ve resim) bunların bana çok yararı var. Beni mutlu ediyor,hayatı yaşadığımı böyle hissediyorum.
Şimdi Bone'a gelelim. Bone bunları yapamıyor değil yapmıyor,istese yapabilir. Ama o yapamadığını sanıyor bilinçaltında. İçine atıyor içine atıyor,sonunda kompleks olarak böyle patlak veriyor. Yapan insanlara sataşıyor,kin duyuyor. Mızıkçı çocuk gibi bir tutuma girmiş.
Biran önce kendine gelmesini temenni ediyorum.

[ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 18:02 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ]
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...