Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ya ne tarzı bırak.attı taşı kuyuya çıkarmaya çalışıyoz.dışarı çıkıcam merdivende çekirdek çitlemicem diyo.siz bundan tarzmı anlıyonuz?ben böyle biriyim deyip çekirdek çitlemem bunu etmem dese tamamda.no lifer başlıkları altında bunlar resmen yapana laf atmak yani.no liferlıkla alakası olmadığını herkes biliyo [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 15:42 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 bu ne ya ezik topigi olmus resmen cluba gidip "got gobek" sallamak,icki icmek,hatunlarla takılmak falan ne kompleksli adamlar var burada ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ya abi.adam demiş işte kulaktan dolmaya inanmam bilmemne araştırırım.yok magazin okumam bilim dergisi okurum.hem kendini pohpohlamış boş biri değilim demeye getirmiş hemde öyle yapana bariz laf atmış.topiğin sadece adı no lifer konunun alakası yok. Bone no lifer çünkü su içtim diye topic açıp ciddi ciddi içince nasıl olduğunu anlatıyo Bone no lifer çünkü oyun site linkleri verip friend ekleşelim yazışalım bilmemne diyo desem adama bok attı o öyle deyip çullancanız üstüme dimi?hadi dedim çullanın o zaman [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 15:55 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Bu arada no lifer kısmını değiştirdim , evrende her çeşide hitap edicek kitle var çok şükür. Bu arada no lifer diyerek manayı çok dar kalıplara sokmuşsunuz. No lifer demek hiç yaşamamamk demek. Yalnızlık Allah'a mahsustur.Biraz derin düşünürseniz aslında hiç bir zaman yalnız olamayacağınızı anlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 sticky yapilsin artik bonec a bisi dicemiz zaman bunu cp leyelim sadece [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 16:00 tarihinde, BonePART tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 aga no lifer kutsal kavram oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Yesterday, all my troubles seemed so far away Now it look as though they're here to stay Oh, I believe in yesterday Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 said: bone dan çok bone a laf sokmaya çalışanlara da en az bone kadar gülüyorum. bone'a laf sokmaya çalışanlara laf sokmaya çalışanlara da en az bone a ve bone'a laf sokmaya çalışanlara ve bone'a laf sokmaya çalışanlara laf sokmaya çalışanlara güldüğüm kadar gülüyorum ben de haydi hodri meydan. bu arada okumadım tamamını ama fistan mesaj atmışsa fistan haklı. [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 16:41 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 bonec den cok bonec ye laf sokanlara laf sokmaya calisan eblehlere guluyorum. bonec 5 senedir bu forumda girende cikanda ona. kraldan cok kralci olup superim ben ezilenin yanindayim fakirlerin babasi aclarin ascisiyim tadinda takilan 15 inc aslanlarina deli oluyorum. iyiki warsiniz [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 16:43 tarihinde, BonePART tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 tespitlerinin hastasıyım boneP, tek bi forumda bone hakkında kendisini savunan bişey yazdığımı görüp genellemenin allahını yapmanda komik olmuş ayrıca ben 19 inch aslanıyım, 15 değil sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 hadi bakalım 19 inchden yırttın kingpin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 kingpincim yaran warsa gocunman dogal ama benim lafim ortayaydi sen ustune alindiysan sana o ustune alindiysa ona boneC yi savunan mesjai ustten c/p ledim bide oturup mesajin orjinal yazanini mi aricam kim yazmis diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 emo olmuş lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ŞERYAT GELMEYEÇEQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ankara'ya su gelecek mi onu söyleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 yaram falan yok da, koca topikte bone'u savunan bi medket var bi ben varım lafı ortaya attık geyikleri yapma şimdi :( ayrıca SAVUNMADIM LAN, daha ziyade ben okumaktan sıkıldım adama yapılan yorumlardan hala itina ile neşesini bu adam üzerinden sağlayanlar var aman yahu banane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 QES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ayıp ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 fistan seni ekürine havale ediyorum dfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=bExglxV6jtQ BoneC nin son macerasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 gençler efendi efendi postlaşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Bone anladıgım kadarıyla yasadıgın cevredeki insanlardan sıkılmıssın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 yaşamaktan sıkılmış belki de. rus hatun bulamıyoruz ki biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar