Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

No Lifer'ım (!)

Bone

Öne çıkan mesajlar

ya ne tarzı bırak.attı taşı kuyuya çıkarmaya çalışıyoz.dışarı çıkıcam merdivende çekirdek çitlemicem diyo.siz bundan tarzmı anlıyonuz?ben böyle biriyim deyip çekirdek çitlemem bunu etmem dese tamamda.no lifer başlıkları altında bunlar resmen yapana laf atmak yani.no liferlıkla alakası olmadığını herkes biliyo

[ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 15:42 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi.adam demiş işte kulaktan dolmaya inanmam bilmemne araştırırım.yok magazin okumam bilim dergisi okurum.hem kendini pohpohlamış boş biri değilim demeye getirmiş hemde öyle yapana bariz laf atmış.topiğin sadece adı no lifer konunun alakası yok.

Bone no lifer çünkü su içtim diye topic açıp ciddi ciddi içince nasıl olduğunu anlatıyo

Bone no lifer çünkü oyun site linkleri verip friend ekleşelim yazışalım bilmemne diyo desem adama bok attı o öyle deyip çullancanız üstüme dimi?hadi dedim çullanın o zaman

[ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 15:55 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada no lifer kısmını değiştirdim , evrende her çeşide hitap edicek kitle var çok şükür. Bu arada no lifer diyerek manayı çok dar kalıplara sokmuşsunuz. No lifer demek hiç yaşamamamk demek. Yalnızlık Allah'a mahsustur.Biraz derin düşünürseniz aslında hiç bir zaman yalnız olamayacağınızı anlarsınız
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bone dan çok bone a laf sokmaya çalışanlara da en az bone kadar gülüyorum.

bone'a laf sokmaya çalışanlara laf sokmaya çalışanlara da en az bone a ve bone'a laf sokmaya çalışanlara ve bone'a laf sokmaya çalışanlara laf sokmaya çalışanlara güldüğüm kadar gülüyorum ben de haydi hodri meydan.

bu arada okumadım tamamını ama fistan mesaj atmışsa fistan haklı.

[ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 16:41 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bonec den cok bonec ye laf sokanlara laf sokmaya calisan eblehlere guluyorum. bonec 5 senedir bu forumda girende cikanda ona. kraldan cok kralci olup superim ben ezilenin yanindayim fakirlerin babasi aclarin ascisiyim tadinda takilan 15 inc aslanlarina deli oluyorum.
iyiki warsiniz

[ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 16:43 tarihinde, BonePART tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...