Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

No Lifer'ım (!)

Bone

Öne çıkan mesajlar

İtiraf ediyorum, No Lifer'ım.

No Lifer'ım,
Çünkü futbol maçlarını sevmiyorum. İnsanların karşıdakini sırf karşı takımdan olması yüzünden dövmesini sevmiyorum. İşinden gücünden feragat edip futbolla yatıp kalkmasını sevmiyorum. Futbola alışamadım. Her erkek gibi futbol sonuçlarını takip etmiyorum. Kim kazanmış kim kazanmamış umrumda değil.
Bunun yerine başka ilgi alanlarım var. Elime fotoğraf makinesini alıp sokağa çıkıp, ormanda dolaşıp, gördüğüm şeyleri çekmeyi seviyorum. Kötü şeyler çektiğimden sonra onları silsem de, beğenerek çekebileceğim fazla birşey bulamasam da, bazen bazı şeyleri gözden kaçırıp çekmesem de, kafamın dikine dolaşıp fotoğraf çekmeyi seviyorum. Taşların arasından çıkmış sıradan bir otu çekerken "neye eğildin, acaba ilginç bir böcek felan mı var?" diyip soruşlarına rağmen, fotoğraf çekmek diyince halkın aklına tek gelen "kameralı cep telefonunu elinde aptal vaziyette tutup gene aptal bir sırıtış takınıp çok önemli birşey yapıyormuş gibi" bir hal takınarak kalitesiz resimler çekmek olsa da, fotoğraf çekmeyi seviyorum.

No Lifer'ım,
Çünkü ortaokul-lisede beden dersinde asla, 15+ kişiyle oynanan futbollara katılmadım. Onun yerine 3-4 kişiyle birlikte basketbol oynardık.

No Lifer'ım,
Çünkü haftasonları cluba gidip redbull-votka içmem. Redbull'un üstünde "alkolle tüketmeyiniz" yazmasına rağmen votkayla içenleri anlamam. Götü göbeği sallayıp tuhaf pozisyonlara girip dansedenleri anlamam. Sürekli aynı şeyi tekrar eden müziği dinlemeyi sevmem. O kapkaranlık loş ortamda, konuşulanları duyamıyacak kadar yüksek müzik altında, karşıdaki kızı etkilemeye çalışanlardan değilim.
Bunun yerine marketten bira alıp, arkadaşlarıma oturup içmeyi daha çok severim. Çok yüksek seste olmayan şarkıları dinlemeyi, sohbet etmeyi, geyik yapmayı tercih ederim.

No Lifer'ım,
Çünkü hangi arabanın hangi jant kapağının daha iyi olduğunu, hangi arabanın kaç hızla gittiğini, dün caddede kaç arabayı ezip geçtiğimi konuşmayı sevmem. Televizyonda magazin programlarını takip edip, hangi kadının göğsünün açıldığını, hangi mankenin hangi şarkıcıyla yattığını, kimin daha çok selüliti olduğunu izlemeyi sevmem.
Bunun yerine doğaya çıkıp ağaçların arasında dolaşıp kafa dinlemeyi severim.

No Lifer'ım,
Çünkü Golden Retriever cinsi köpeğim olmasına rağmen onu kızları etkileyip karizma yapmak için kullanmam.
Onu çocuğum yerine koyarım, çocuğum gibi severim ve çocuğum gibi davranırım.

No Lifer'ım,
Çünkü oyunlarda hırs yapıp en güçlü karakterleri kasıp önüme geleni ezenlerden olamadım.
Bunun yerine bol oyun oynarım ve onların tadını çıkarmaya çalışırım.

No Lifer'ım,
Çünkü spor salonlarına kapalı kalmak ve aynı koşu bandında 3 saat durmaktan sıkılırım.
Onun yerine dışarı çıkıp etrafta dolaşıp gezmekten hoşlanırım.

No Lifer'ım,
Çünkü "80's club mix" modasına uyup, sözde eskileri "yad etmek" akımındakilerden değilim.
Onun yerine 80'lerdeki müziklerin aslını dinlerim, eski filmleri tekrar tekrar izlerim. "Ay o müzik dinlenirmiiğğ, şu adamın mixi çok daha cool" denmesine rağmen trendy'lerin zamanının gerisinde kalırım.

No Lifer'ım,
Çünkü modayı takip etmem. Kim ne kıyafet çıkarmış, hangi pantolon daha pahalıymış, hangi "kelime esprili tşört" giymek lazımmış felan aldırmam.
Hangi giysi beni daha rahat ettiriyorsa onu giyerim. Salaş bir görünüm vardır, asla metroseksüel olamadım.

No Lifer'ım,
Çünkü çocukluğumdan beri kitapçıları gezip dolaşmayı çok severim. Araştırıp okumak çok hoşuma gider. Kitapçılarda beğendiğim dergileri, kitapları alırım. Sadece en popüler kitapları okuyanlardan olamadım. Halen Secret, DaVinci'nin Şifresi kitaplarını okumadım. Şimdi en alakasız kız bile Naruto ve Matrix fanı kesilmişken, eskiden çizgi roman manyaklarına "gerizekalı" denilirken, çizgi roman okuru olmaya devam ettim.

No Lifer'ım,
Çünkü günümüzün modası Club ve Hiphop müzik dinlemem, sevmem.
Onun yerine Türkü dinlerim. Türkü içeren rock ve metal müzik varsa onları da dinlerim. "Ay ne banal" bir insanımdır.

No Lifer'ım,
Çünkü MSN'de 24 saat chat yapanlardan değilim.
Bana yazılan bir mesajı bile çok geç cevaplarım.

No Lifer'ım,
Çünkü her gün forward e-mail alıp göndermiyorum.

No Lifer'ım,
Çünkü kulaktan dolma dedikoduları ezberlemek yerine araştırıp okumayı seviyorum.

No Lifer'ım,
Çünkü güneşin doğuşundan önceki maviliği, güneşin doğuşunu, güneşin batışını, güneşin batışından sonraki lacivert gökyüzünü izlemeye doyamam. Çocukluğumda bile sabah 6'da kalkar, pencereye sandalyeyi dayar, ve güneşin binalar arasından çıkışını izlerdim.

No Lifer'ım,
Çünkü asla sahilde oturup sahil gitarcisi olarak gitar çalan veya onu dinleyen kişilerden olamadım.
Onun yerine sahilde turlamayı ve denizin sesini dinlemeyi sevdim.

No Lifer'ım,
Çünkü halen WoW'da bir Lvl 70 karakterim yok.
Oysa No Lifer olmasaydım kasıp şimdiye kadar Lvl 70 karakterim olurdu.

No Lifer'ım,
Çünkü birazdan çıkıp gene dolaşıcağım, gezecem.
Onun yerine apartmanın basamaklarında oturup çekirdek çitlemeyeceğim.

No Lifer'ım,
Çünkü bilim, fotoğraf dergilerini okumayı seviyorum.
Onun yerine daha magazinsel ve renkli dergiler okumam gerekli.

No Lifer'ım,
Çünkü 3 erkek-3 kızlı arkadaş gruplarım olmadı.
Genelde Bir veya iki kişiyle takılırım.

No Lifer'ım,
Çünkü aptal ama fotomontaj gibi bir kızın suratına bakmaktansa,
çirkin olsa da karşılıklı oturup konuşabileceğim bir kızla dolaşmaktan daha çok keyif alıyorum.

No Lifer'ım,
Çünkü hala lens yerine gözlük takıyorum.

No Lifer'ım,
Çünkü halen bir arabam yok, araba kullanıp sokakların tozunu atmıyorum.
Onun yerine dolmuşa veya otobüse binip insanların arasında gidip geliyorum.

No Lifer'ım,
Çünkü İstanbul'da değil Ankara'da yaşıyorum.

No Lifer'ım,
Çünkü aynı şehirde yatıp kalkmak yerine babamla arabaya atlayıp farklı şehirlere gidip gezen birisiyim.

No Lifer'ım,
Çünkü sigara içmiyorum, nargile daha ağzıma sürmedim.

No Lifer'ım,
Çünkü 2 bira içip sarhoş olanlardan olamadım,
kaç bira içsem de sarhoş etmiyor beni.

No Lifer'ım,
İyi günler dilerim.

Not: 2 doz Mumi, 4 doz Muder alınca insan sapıtıyor.
Bu yüzden mazur görün.
Öptüm
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...