Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Bn avast antivirüs ile spybot search and destroy kullanıyordum ancak şu sıralar bağlantı hızımın bir anda düşmesi beni uyuz etmekte..Bunlar yetersiz olblr snrm Hngi programları kullanıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 norton 360 all in one security diye bisi indirdim sabah kurucam kurdugumda yazarim nasi bisi oldugunu buda sitesi [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 05:11 tarihinde, Disappear tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 norton kullanacağınıza panda kullanın bari :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 norton sistemi bir sure sonra olduruyor format atmadan da kolay kolay bilgisayari terketmiyor ama iyidir tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 anti virusten memnunum bn aslnda ama spyware tarayıcılarndan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 yaw direk nod32 kullan ben oyle yapıorm valla ne virus ne tro ne bişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 super antispyware tavsiyem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ad aware se + spybot search&destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 batuhanın söylediklerini kullandım memnun kalmadm şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 dediğini yükledim,birkaç cookie dışında birşey bulamadı ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ben 2-3 senedir kullanıyorum. baya memnunum. özellikle spybot süperdir. bi de güncellemeleri yapmak lazım tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ad aware ile spybot 2 tane kurtarmıyorlar benaçıkcası spybot + adawere + dr cureit + regrun 2 kullanıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 uzun süredir bi yığın bilgisayarda babamla birlikte denedik ve onayladık :) nod32 + windows defender olan bilgisayarın gıkı çıkmıyo kolay kolay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ad-aware ve spybot real-time scannerlar değil. Real-time scanner addonları vardır belki içlerinde ama antivirus kadar yeterli değiller. Zaten adları üstünde spy ve adware bulup temizlemek için. Kaspersky rulaz. Hemde 2007 internet security daha rulaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ben de nod32 + netlimiter kullanıyorum herşey benim elimde ^^ _/ [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 16:00 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 kaspersky offisler için ii acaip işlemci tüketiyor. Üstelik cnet e göre filadna nod32 daha etkili... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 bence o gubiklerin hic birisine gerek yok. hijackthis kullan, procexp kullan. tum dertlere deva. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar