Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Hayatta odemem, insan gibi paylasirim. Kiz arkadasa hesap odetmeme olayi da sahiplenmek/ezmek arasi birsey gozumde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 en nefret ettiğim şey bu erkeğin hesap ödemesi muhabbeti. ne demek allasen, ben kendi kendime yetemiyorum da mı benim hesabımı o ödüyor, ya da para mı basıyor sanki de ödüyor. hayır herkesin cebine yazık. ne zaman öder, çok özeldir, çok özenmiştir, ve hakikaten paylaşayım dediğimde ortamın içine etmem kuvvetle muhtemeldir, o zaman ödetirim, ama ilk fırsatta onu da aynı duruma düşürürüm, ben ısmarlarım bir dahaki seferi. cebimizdeki parayı birlikte hesaplayıp paylaşamayacaksak, sürekli tek tarafa yığılacaksa neden beraberiz ki o zaman, o benle beraber ben onunla gün geçiriyorum demek olur biraz. hesabı paylaşalım, paylaşmayanları uyaralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 "Ben ödeyecem olmaz" muhabbeti bayar. Ama bazen şu geyik olur, bugün seni bi yere götürücem hesap benden vs. Karşılıklı gider, güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ben ödetmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Aynen Öyle...Geri Kafalı İnsanım Ben Gerekirse Telefonu Satarım Kıza Ödetmem Nabalım Biz Böle Gördük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Peki söz konusu bu hanımlar kendi sandalyelerini çekemedikleri için mi biz çekiyoruz? Kendi başlarına paltolarını giyemiyolar mı da biz tutuyoruz? Olmamış utopia hanım, olmamış. Hesap ödemek ezmek sahiplenmek ya da "sen ödeyemezsin şimdi dur ben ödiyim" gibi bi anlam taşımaz. Hesap olayı bi tabudur, zorlamayın. :))) İyi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 işgüzar milletim benim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Zaten çiftler uyumluysa öyle bir sorun hiç çıkmaz. Kimi zaman bayan öder kimi zaman erkek. Anlaşırlar işte. Yok bana şunu al yok bana bunu al diyen sevgiliyi direk bana yollayın. Ben bir 2.5 çekeyim ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 benimde hesabımı ödeyecek bi bey arkadaş arıorm hehe abi yapmayın ya biz böle gördük haklısnızda devir deişti yani bırakın ödemeyelim abi kıçları kalkıo sora vallaa bak:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 herkezle çıkma abi sende , hesabını ödediğine değicek birisiyle çık. ( versin, vermesin anlamında demedim :) ) yani gerçekten sevdiğin birileriyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Gerçekten seven kız her seferinde erkek arkadaşının hesabı ödemesine göz yummamalı. Yumarsa terk etmek lazım. Sie go uza buralardan denilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Ben eşitlikten yana değilim. Asırlardır hesabı ödüyoruz. Madem günümüzün modern kadını çocuk da yapıyor kariyer de, biraz da onlar ödesin hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 toplumun verdiği görev bilinciyle genelde öderim ben de. fakat kız arkadaşın makbulu ödetmeyenidir, ortak olanıdır. tabi alman hesabı yapmaktan söz etmiyorum da, bunun da paylaşımını yapmaktan bahsediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Annem çocukken bana pastaneden kızlara dondurma ısmarla falan derdi. Ordan yerleşmiş bi kızlara bişey ısmarlamak centilmenliktir anlayışı :p Üniversteye kadar böyle tonozdum kızlar deli olurdu ahah. said: çay içiyoruz diyelim bi kalkıyorum lavaboya geldiğimde kız hesabı ödemiş oluyo ahah Zarek aynısı oldu bana :D Çevre yapmak lazım yav merak ettim hesabı öde diyen kız nası bişeydir yenir mi içilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 hesabı gectim "bana barbie bebek al" diyen kız nedir, nası bi durumki telefon ne bilyim mont o bu istemek garip yahu nerde bu kızlar cidden? ne biliyim bizim buralarda kız kısmı "bana pamuk şeker al, kağıt helva al, elma şekeri al" falan der, yanı ben böle öğrendim böle yaşadım hep ne garip bişimiş o yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 hesabını ödedigim kız o gece hesabını verir !!!!!!!!!11111111biribiribiriibiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 yorumlar direk açık ediyor yanlız %97 sap ortalaması ile ipi göğüslemiş durumda topic asdğomdjoğpamg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 harbi niye erkek veriyor ? kız da versin alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 elma şekeri alınır aslında hesap büyüdükçe problem çıkıo işte hehe yok yok 2yüzlülük yok her durumda mümkün mertebe paylaşılmalı(alman veya bi gün o dier gün sen gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ben öderim de şeye uyuz olmuşumdur mesela allahtan hiç kendi kız arkadaşlarımla yaşamadım da abime gözümün önünde başına gelen bir olay anlatayım: sinemada bilet alıyor bunlar yanlarındayım bir şeyler anlatmam gerek sonra kaçıcam..işte iki öğrenci dedi abim kız yer seçin derken telefonuj çaldı abim hafif kenara çekildi telefonla konuşuyor hararetli hararetli hatun yeri seçti bilet kesildi para verilecek kız da odun gibi bekliyor abim dönsün de ödesin diye..rahat 8-9 dakika beklendi abim de dalmış telefona döndü bi baktı bi şaşırdı sonra "para?" dedi hatun bünye abim a pardon diyip ödedi ve biz çıkarken kasada 3247942378 kişilik sıra vardı.tamam hesap ödenir eyvallah da çıkarıp 10-15 milyonu direk ödesin işte banane modunda bekleyen kıza da uyuz olurum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 su ana kadar para odeten bir kiz ile tanismadim, yine oduyorum ama kiz geri odeyene kadar kafami utuluyor 30 kere. Nerden bulursunuz boyle kizlari anlamam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Alman usulü en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 utanıyorum kız para verirken. onun ıcın ıllakı ben veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 said: Peki söz konusu bu hanımlar kendi sandalyelerini çekemedikleri için mi biz çekiyoruz? Kendi başlarına paltolarını giyemiyolar mı da biz tutuyoruz? Olmamış utopia hanım, olmamış. Hesap ödemek ezmek sahiplenmek ya da "sen ödeyemezsin şimdi dur ben ödiyim" gibi bi anlam taşımaz. Hesap olayı bi tabudur, zorlamayın. :))) İyi günler. öyle mi? asl aktif? :p olum her seferinde sana kaçtığı için hesap kızlardan çabuk sıkılıyosun sen. bütçene ağır geliyo. ağlıyon sonra bu da terk etti böhü diye. çözdüm olayı bak görüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Ben bi anımı anlatmak istiyorum; Bankamatikte sıra bekliyorum önümde 2 adet sarı saçlı 3 kg makyajlı pumalı hatun kişi var. Ben sandım yonjadan fırlamışlar. Önce bir tanesi kredi kartını koydu bankamatiğe allah kahretsin babam gene para yatarmamış dedi. Sonra başka kredi kartı çıkardı onu soktu bankamatiğe yüklüce bir para çekti. Yanda bulunan hatun kişi - a erkanın değilmi o kredi kart? cevap -Tabi ne sandın ben bana kredi kartını vermeyen çocukla çıkmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar