Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hesap ödeme mevzusu

Tyrael

Öne çıkan mesajlar

en nefret ettiğim şey bu erkeğin hesap ödemesi muhabbeti. ne demek allasen, ben kendi kendime yetemiyorum da mı benim hesabımı o ödüyor, ya da para mı basıyor sanki de ödüyor. hayır herkesin cebine yazık. ne zaman öder, çok özeldir, çok özenmiştir, ve hakikaten paylaşayım dediğimde ortamın içine etmem kuvvetle muhtemeldir, o zaman ödetirim, ama ilk fırsatta onu da aynı duruma düşürürüm, ben ısmarlarım bir dahaki seferi. cebimizdeki parayı birlikte hesaplayıp paylaşamayacaksak, sürekli tek tarafa yığılacaksa neden beraberiz ki o zaman, o benle beraber ben onunla gün geçiriyorum demek olur biraz.

hesabı paylaşalım, paylaşmayanları uyaralım.
Sosyal ağlarda paylaş

Peki söz konusu bu hanımlar kendi sandalyelerini çekemedikleri için mi biz çekiyoruz? Kendi başlarına paltolarını giyemiyolar mı da biz tutuyoruz? Olmamış utopia hanım, olmamış. Hesap ödemek ezmek sahiplenmek ya da "sen ödeyemezsin şimdi dur ben ödiyim" gibi bi anlam taşımaz. Hesap olayı bi tabudur, zorlamayın. :))) İyi günler.
Sosyal ağlarda paylaş

Annem çocukken bana pastaneden kızlara dondurma ısmarla falan derdi. Ordan yerleşmiş bi kızlara bişey ısmarlamak centilmenliktir anlayışı :p Üniversteye kadar böyle tonozdum kızlar deli olurdu ahah.

said:
çay içiyoruz diyelim bi kalkıyorum lavaboya geldiğimde kız hesabı ödemiş oluyo ahah
Zarek aynısı oldu bana :D Çevre yapmak lazım yav merak ettim hesabı öde diyen kız nası bişeydir yenir mi içilir mi
Sosyal ağlarda paylaş

hesabı gectim "bana barbie bebek al" diyen kız nedir, nası bi durumki telefon ne bilyim mont o bu istemek garip yahu nerde bu kızlar cidden?

ne biliyim bizim buralarda kız kısmı "bana pamuk şeker al, kağıt helva al, elma şekeri al" falan der, yanı ben böle öğrendim böle yaşadım hep ne garip bişimiş o yahu
Sosyal ağlarda paylaş

ben öderim de şeye uyuz olmuşumdur mesela allahtan hiç kendi kız arkadaşlarımla yaşamadım da abime gözümün önünde başına gelen bir olay anlatayım:

sinemada bilet alıyor bunlar yanlarındayım bir şeyler anlatmam gerek sonra kaçıcam..işte iki öğrenci dedi abim kız yer seçin derken telefonuj çaldı abim hafif kenara çekildi telefonla konuşuyor hararetli hararetli hatun yeri seçti bilet kesildi para verilecek kız da odun gibi bekliyor abim dönsün de ödesin diye..rahat 8-9 dakika beklendi abim de dalmış telefona döndü bi baktı bi şaşırdı sonra "para?" dedi hatun bünye abim a pardon diyip ödedi ve biz çıkarken kasada 3247942378 kişilik sıra vardı.tamam hesap ödenir eyvallah da çıkarıp 10-15 milyonu direk ödesin işte banane modunda bekleyen kıza da uyuz olurum..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Peki söz konusu bu hanımlar kendi sandalyelerini çekemedikleri için mi biz çekiyoruz? Kendi başlarına paltolarını giyemiyolar mı da biz tutuyoruz? Olmamış utopia hanım, olmamış. Hesap ödemek ezmek sahiplenmek ya da "sen ödeyemezsin şimdi dur ben ödiyim" gibi bi anlam taşımaz. Hesap olayı bi tabudur, zorlamayın. :))) İyi günler.

öyle mi?

asl aktif? :p

olum her seferinde sana kaçtığı için hesap kızlardan çabuk sıkılıyosun sen. bütçene ağır geliyo. ağlıyon sonra bu da terk etti böhü diye. çözdüm olayı bak görüyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bi anımı anlatmak istiyorum;
Bankamatikte sıra bekliyorum önümde 2 adet sarı saçlı 3 kg makyajlı pumalı hatun kişi var. Ben sandım yonjadan fırlamışlar. Önce bir tanesi kredi kartını koydu bankamatiğe allah kahretsin babam gene para yatarmamış dedi. Sonra başka kredi kartı çıkardı onu soktu bankamatiğe yüklüce bir para çekti. Yanda bulunan hatun kişi
- a erkanın değilmi o kredi kart?
cevap
-Tabi ne sandın ben bana kredi kartını vermeyen çocukla çıkmam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...