Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 said: Emaleth pati § 12 Ağustos 2007, Pazar - 13:58 kişi ancak kendi parasını kazandığı zaman o parayla delikanlılık yapabilmelidir. ne güzel demişsin ema ablağ. anneden babadan aldığın parayla delikanlılık olmaz. çalışıyorsundur, kendi paranı kendi emeğinle kazanıyorsundur o zaman istediğin hesabı öde istediğini ödeme bir kere. yine de herşeyi ben ödicem tribine girmek manasız. ben kız olsam soğurum böyle birşeyden yani. ne demek abi kızlar aciz mi? ödeyemiyor mu yediği bir şeyin parasını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Ödetmem. [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 14:10 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 tyrael merak ettım sen şu "bana onu bunu al " dıyen kızla hala cıkıo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 öyle kızla 5 dakkadan fazla vakit geçirende varmış.. :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 karşılıklı ödüyoruz valla o yemek yediğimizde hesabı ödüyosa bende sinemaya gittiğimizde biletleri alıyorum.. ama bazı kızlar kene gibi yeni sevgili yapayım birazda bundan kan emeyim modunda hemcinsim olsada bazen kızlardan nefret ediyorum(bu tiplerden) haa birdee dalga geçmek para yemek amaçlı çıkan kızlar hesabı ödetirler,doğum günü olmadığı halde benim haftaya doğum günü derler hediyelerini alırlar 1hafta sonra yol verirler bu gibilerini okuldan,çevremden tanıyorum kendi paraları olmayıp bişeylere özenen ve bunu birisini kullanarak elde eden kızlar.. zavallılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 O aralar çok boşluktaydım 2 hafta çıktım abi hehe zaten aynı okulda olduğumuz için dışardaki görüşmeyi minimum da tutmayı başardım. Ha ne oldu kızın 2 hafta karnı doydu sadece. Hayır bir de zenginler abi, ps3 leri felan var full HD tv yle. Ben kıskanır haldeyim yani:D Ema abla hakkaten doğru söylemiş ancak o zaman ödemek düşünülebilir bence de. Sonuçta evlenirsem de çalışan bir kadınla evlenmeyi tercih ederim, hayat müşterek babadan büyük para kalmicak. Hesap bölme işleminde de biri sinemayı biri yemeği öder çok mantıklı, ama hesap gelirken wc ye kaçmak enteresan olabilir hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 walla biz alman takılıyoruz ama özel bi gün olunca da illaki hesabı sırtlıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Hah işte mevcut şartlarda(öğrenciyiz daha aileden gelio para) bende bir tek bu durumda para ödemek mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Su ana kadar sadece evlenmeyi dusundugum kiz arkadasimin hesaplarini her zaman odedim. Eglencelikleri odemedim hicbir zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 maksimum devir ve verim icin tam tersini yapicaktin, dizel motora 100 oktan koymusun sen sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ahahaha katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Görgü kurallarına göre lokantada veya herhangi bir yerde bizim adetlerimize göre erkeğin ödemesi lazımdır. Ancak devir değişti haliyle ilk 1 ay haliyle yapıyorsun bu tür şeyleri ama karşı taraftan geldiği zaman teklif reddetmemelisin. Duruma göre değişir tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Hanımefendilere hesap ödetilmez. Erkişi kend içalışmıyosa da, kendi ihtiyacından kısarak öder, hanım kişiye yine yapması gereken kibarlığı yapmış olur. Bayanı çağırmışsınız, yüca varlığıyla onurlandırmış masanızı. Belki de parası olmadığı halde gelmiş sizin için, hesap ödetilir mi? Hanımlar hesap ödemeyi teklif edebilir, yine de onlara ödeitlmez. İlla "ben ödeyecem, cart curt, ben kimsye bişey ödetmem hıh" modunda takılan hatunla da bi daha takılınmaz. Kendisi belli ki ya kabadır ya da adabı bilmiyodur. Sarkazm falan yok, yanlış anlamayın, ödeyin hesabı! Ha 10 yıldır çııyosunudur falan o zaman baska tabi ortaklaşa olur herşey. O ayrı. said: Ama kız arkadaşım bana çıktığımızın ilk haftasında(k750i kullanıyorum şu anda), bana sirocco edition al diosa(çok ciddi olarak günde 3 tekrar olarak), d.günümde armaniden şunu istiyorum diosa, beyaz converse'im yok diyip manalı bakıyorsa ben senin boynunu kırarım arkadaş. =)))) Ah ulan bana denk gelecek o kız. Ne zamandır kavgaya da karışmadım, antrenman olur, nası vururum.. [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 01:27 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 niye hatun kişi de ailesinden aynı parayı almıyor mu bizim para ona gidecek onunki nereye? benim de yüce bi varlığım var bayağı da onurlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ciddi bir illişkiyse başlarda yaparsın.sora birbiriniz dayanışmasıyla bir o öder bir sen.hem sana yük olmaz. ama tabi her zamanda kısa ödetilmez. öbür türlü hesap ödeme olayı ortama ve kızlara bağlı ve tabiki cüzdanın durumuna ama bzen formalite icabıda olsa cüzdan cıkarılmalı ben ödiyim denmeli .karşı taraf iyi hadi sen öde diye isyan etmeden geri çekilinmeli yoksa hesap size kalabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 @DoruK : örf ve adettendir istersen ailende saygı duyduğun kendinden büyük bir erkeğe sor oda sana aynılarını söyliyecektir. Ama bir süre sonra karşındaki kişide hesabına ortak olmak istiyecektir hatta bazen oda ödemek isteyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 yok öyle ödeyin hesabı gibi birşey de. ben öğrenciyim, para da kazanmıyorum. babam eşek değil benim ben böyle futursuzca harcayayım diye çalışmıyo. bana gelen para zaten belli, o sırada param varsa, istekliysem öderim. ki bu eğer ben davet ettiysem bi yere, bi şeye falan bu hariç. davet eden öder o ayrı. ama sürekli erkek öder'e katılmıyorum, erkekler para mı basıyo ekstra nedir. kendi kazanmadığım parayı veremem abi kendim harcarken utanıyorum bu yaşa geldik hala baba parası yiyoruz diye. ben kız arkadaşıma utanmadan param yok yedim çatır çatır sana kalmadı asdf diyemeyeceksem niye uğraşayım. adriana lima olsa çekilmez, zaten prensten aşağısı kurtarmıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 devlet buna bişey yapması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 khalad eskidendi o eskilere sorsak karşı cama mektup atmamız gerekir ilk muhabbetimizde evlenmemiz gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 öğrenciysen, para kazanmıyosan, baban memursa çıkma kardeşim karıyla kızla. alala dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ahahah asdfg. ilk 2 si tuttu da 3. tutmadı ben de ondan şımardım zaten babam memur değil o halde ne duruyorum diyerekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ne pis örf ve adetlerimiz var be kardeşim..kafa olsaydı kız olurduk demek istemiorm. yüce varlık ne abi 2mizde birbirimize bi değer vermişizki ordayız tek kişilik bi tapma söz konusu olamaz.. başlık parası oldu kızlık parası gibi bişi bu mantıkla bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 kızlık deme bana kızlık deme sinirim bozuluyor!!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 arada bi olur da öyle ekmek elden su golden yasatılmaz kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar