Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hesap ödeme mevzusu

Tyrael

Öne çıkan mesajlar

said:
Emaleth
pati § 12 Ağustos 2007, Pazar - 13:58

kişi ancak kendi parasını kazandığı zaman o parayla delikanlılık yapabilmelidir.

ne güzel demişsin ema ablağ. anneden babadan aldığın parayla delikanlılık olmaz. çalışıyorsundur, kendi paranı kendi emeğinle kazanıyorsundur o zaman istediğin hesabı öde istediğini ödeme bir kere. yine de herşeyi ben ödicem tribine girmek manasız. ben kız olsam soğurum böyle birşeyden yani. ne demek abi kızlar aciz mi? ödeyemiyor mu yediği bir şeyin parasını?
Sosyal ağlarda paylaş

karşılıklı ödüyoruz valla o yemek yediğimizde hesabı ödüyosa bende sinemaya gittiğimizde biletleri alıyorum.. ama bazı kızlar kene gibi yeni sevgili yapayım birazda bundan kan emeyim modunda hemcinsim olsada bazen kızlardan nefret ediyorum(bu tiplerden) haa birdee dalga geçmek para yemek amaçlı çıkan kızlar hesabı ödetirler,doğum günü olmadığı halde benim haftaya doğum günü derler hediyelerini alırlar 1hafta sonra yol verirler bu gibilerini okuldan,çevremden tanıyorum
kendi paraları olmayıp bişeylere özenen ve bunu birisini kullanarak elde eden kızlar.. zavallılar..
Sosyal ağlarda paylaş

O aralar çok boşluktaydım 2 hafta çıktım abi hehe zaten aynı okulda olduğumuz için dışardaki görüşmeyi minimum da tutmayı başardım. Ha ne oldu kızın 2 hafta karnı doydu sadece. Hayır bir de zenginler abi, ps3 leri felan var full HD tv yle. Ben kıskanır haldeyim yani:D

Ema abla hakkaten doğru söylemiş ancak o zaman ödemek düşünülebilir bence de. Sonuçta evlenirsem de çalışan bir kadınla evlenmeyi tercih ederim, hayat müşterek babadan büyük para kalmicak.

Hesap bölme işleminde de biri sinemayı biri yemeği öder çok mantıklı, ama hesap gelirken wc ye kaçmak enteresan olabilir hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

Hanımefendilere hesap ödetilmez. Erkişi kend içalışmıyosa da, kendi ihtiyacından kısarak öder, hanım kişiye yine yapması gereken kibarlığı yapmış olur.
Bayanı çağırmışsınız, yüca varlığıyla onurlandırmış masanızı. Belki de parası olmadığı halde gelmiş sizin için, hesap ödetilir mi?
Hanımlar hesap ödemeyi teklif edebilir, yine de onlara ödeitlmez. İlla "ben ödeyecem, cart curt, ben kimsye bişey ödetmem hıh" modunda takılan hatunla da bi daha takılınmaz. Kendisi belli ki ya kabadır ya da adabı bilmiyodur.

Sarkazm falan yok, yanlış anlamayın, ödeyin hesabı!

Ha 10 yıldır çııyosunudur falan o zaman baska tabi ortaklaşa olur herşey. O ayrı.

said:
Ama kız arkadaşım bana çıktığımızın ilk haftasında(k750i kullanıyorum şu anda), bana sirocco edition al diosa(çok ciddi olarak günde 3 tekrar olarak), d.günümde armaniden şunu istiyorum diosa, beyaz converse'im yok diyip manalı bakıyorsa ben senin boynunu kırarım arkadaş.

=)))) Ah ulan bana denk gelecek o kız. Ne zamandır kavgaya da karışmadım, antrenman olur, nası vururum..

[ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 01:27 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ciddi bir illişkiyse başlarda yaparsın.sora birbiriniz dayanışmasıyla bir o öder bir sen.hem sana yük olmaz.
ama tabi her zamanda kısa ödetilmez.

öbür türlü hesap ödeme olayı ortama ve kızlara bağlı
ve tabiki cüzdanın durumuna

ama bzen formalite icabıda olsa cüzdan cıkarılmalı ben ödiyim denmeli .karşı taraf iyi hadi sen öde diye isyan etmeden geri çekilinmeli yoksa hesap size kalabilir :)
Sosyal ağlarda paylaş

yok öyle ödeyin hesabı gibi birşey de.
ben öğrenciyim, para da kazanmıyorum. babam eşek değil benim ben böyle futursuzca harcayayım diye çalışmıyo.
bana gelen para zaten belli, o sırada param varsa, istekliysem öderim.
ki bu eğer ben davet ettiysem bi yere, bi şeye falan bu hariç. davet eden öder o ayrı.
ama sürekli erkek öder'e katılmıyorum, erkekler para mı basıyo ekstra nedir. kendi kazanmadığım parayı veremem abi kendim harcarken utanıyorum bu yaşa geldik hala baba parası yiyoruz diye.
ben kız arkadaşıma utanmadan param yok yedim çatır çatır sana kalmadı asdf diyemeyeceksem niye uğraşayım. adriana lima olsa çekilmez, zaten prensten aşağısı kurtarmıyormuş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...