Bone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 programlarda bildiğiniz süpriz yumurtalar var mı? İlkini ben yazıyorum Winamp'ı açın. Base skin dursun. Winamp'ın penceresi aktif iken "nullsoft" yazın. Bu sırada l tuşuna bastığınızda başka bir pencere açılcak. esc tuşuna basın çıkın.. yani sırayal N U L esc L esc S O F T yukarda "It Really Whips The Llama's Ass!" yazacaktır.[hline]Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Ehehe yaptım valla oldu :)[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
xagon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 http://www.eeggs.com/tree/154.html[hline]XaGoN - www.xagon.net
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 yeni versiyonunda yok ama mirc'nin about penceresini acip adamin burnuna basinca bip bip ses cikiyodu..[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
Maleboge Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 WinZip v8.x Serialiniz doğru bile olsa asla şu 2 nick ile programı kaydettttiremezsiniz... "MuradMeraly" "bcom"[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Boot Excel 2000 Under file menu, do 'Save as Web Page' Say 'Publish Sheet' and 'Add Interactivity' Save to some htm page on your drive. Load the htm page with IE. You should have Excel in the middle of the page. Scroll to row 2000, column WC. Select row 2000, and tab so that WC is the active column. Hold down Shift+Crtl+Alt nad click the Office logo in the upper-left. If you have DirectX, you will be playing what looks like spy hunter. Use the arrow keys to drive, space to fire, O to drop oil slicks, and when it gets dark, use H for your headlights. Bunu deneyen var mı? Hepsi tamam birtek seleck column 200 . ok sectim sonrasını anlayamadım.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Oke Row 2000 seçili iken tab tuşu ile WCye geldim ve onu aktif ettim ama sonra logo ya basınca sadece reklam çıkıyor :([hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Öne çıkan mesajlar