Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 valla psikolojik benimkisi. daha kahveyi yaparken uykum acılıyor filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 şirkette uykum gelince gold çakıyorum orta boy kupaya 3 kaşık anında açılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 sürekli içice benide uyutuyo valla etkietmiyo ama arada bi içtiğimde sabaha kadar dön dur yatakta oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 gece kahve içip yatınca rüya görüyorsunuz.. güzel bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 bununla ilgili bi panele katılmıştım okulda, adam kahve çay gibi içinde çeşitli uyarıcı madde bulunan şeyleri adı üstünde uyaran bulunduğu için ilk yarım saat içinde "uyarılmaktan" ötürü ve içindeki şeker vs den ötürü açıldığınızı daha sonrasında uyaranların etkisi geçtiğinde daha cok uykunun bastırdığını söylemişti ama insan psikolojisininde inanılmaz bi etkisi olduğunu çoğu durumda kahvenin placebo etkisi yaptığını filan söylemişti. benim için oldukça geçerli valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Eğer ayılmak için bahaneye ihtiyacım varsa kesinlikle cin gibi olurum.Eğer yoksa ı-ıh.Hayatta sökmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 kahve + sigara gayet güzel kaçırıyor uyku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 bende de işe yaramıo k kayfe falan hurafe =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Efedrin,amfetamin felan gibi uyarıcılardan al...Bak nasıl oluyo gör :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Kola. En aşağı 2 litre. Dikip içmicen tabii, bardakla doldur boşalt şeklinde saatlere yayarak içeceksin. Mide bulantısı ve yorgunluk olacaktır ama seni uyanık tutar, hafızanı açar. Son gün çalışması için biçilmiş kaftan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 psikolojik mi bilmiyorum ama bende bariz etkisi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ben de işlemeyen kişilerdeniz. böyle filmlerde, dizilerde, tşörtlerde felan kafeinin uyku açtığı üzerine göndermeler olur. nasıl özenirim onlara.. kahve çok içen birisi değilim, buna rağmen içince uykum gelir. ne tuhaftır, bira da uykumu açar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 sicak bir sey ictigim anda bayiliyorum ne olursa olsun yani... kahve icince bile sicak oldugu icin uykum geliyo, icim bunaliyo sicak iceceklerden ondan sanirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Başta ılık ılık iyi geliyor, rahatlatıyor. Eğer kafamı koyarsam uyuyacak duruma geliyorum. Ama bu duruma eğer yarım saat kadar dayanabilirsem tekrar uykumun gelmesi biraz zaman alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Stajda yapacak bişey olmadığında kahve falan kesmiyordu beni. Her türlü şeyi denedim en iyi soğuk su açıyodu uykumu. Birde hergün okuldan gelince uyuma alışkanlığım vardı, bi gün okulda Burn'ün tanıtımı vardı bizde içtik o gün eve gelince uyumamıştım. İlginçtir denenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 seviye... [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 05:29 tarihinde, Cons tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Önce ''Seks'' yazıp sonra ''Seviye'' mi yaptın ben mi yanlış gördüm? [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 05:30 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 anneme küfretme [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 05:31 tarihinde, Cons tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 said: Lopeth üye § 11 Ağustos 2007, Cumartesi - 16:08 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- uykuyu açar mı emin değilim ama ne zaman içsem kakam geliyor -------------------------------------------------------------------------------- may the horse be with you bende nezaman mercimek çorbası içsem aynı şey oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 eğer normal hayatınızda cola ve kahveyi sık tüketiyosanız, hiçbir işe yaramaz. ben bırakmıştım bi ara ikisini de, sora içtiğimde cidden uyku açmaya başlamıştı. ama şimdi yine bi işe yaramıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Bünye meselesi herhalde. Ben hem sık tüketiyorum hem de işe yarıyor ne iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 bende bi işe yaramiyo gunde ortalama 3 kupa falan içiyorum deli gibi uykum oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 redbullun içine nescafe at köpürsün biraz sonra iç, dengesizleşebilirsin ama uyumuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Soyle dusunun... Ilk baslarda genelde ise yarar. Sonralari sen ne zaman kahve icsen vucudun sonrasinda uykusuzlugun gelecegini tahmin ettiginden, bagimlilik kazanmaya calisiyor. Haliyle kafein'in uyarici etkisi bi ise yaramamaya basliyor... Siz ne kadar abanirsaniz abanin, pek etkisi olmayacaktir. Zira bir noktadan sonra vucut nedendir bilinmez (emin olmamakla birlikte sartli refleks olarak dusunmekteyim: kahve->uykusuzluksa, vucut buna tepki olarak kahve icilmisse beyin uyku ve yorgunluk konusunda vucuda baski yapiyor). Bunu duzene koymak soyle mumkun... Ilk once bi reset atmak lazim ayarlara; bi sure kahve icmeyin. Daha sonra normal zamanlarda kahve icmek isterseniz az kahve koyarak icin ve mumkunse bi miktar sut ve seker. Zorlanacaginiz zamanlarda koyu kahve icin. Ama buna karsilik, projeler bittigi zaman veya rahatladiginiz zaman (her gun degil); kendinize odul olarak frappacino falan hazirlayin ya da bol sutlu ve sekerli kahve icin. 5-6 sene once kahve bagimliligim vardi; 1 sene hic icmedim, yaklasik 3 senedir ben boyle takiliyorum ve daha mutlu bi insanim :) Ayrica Zopik hakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Ben günde günde sıkıntıdan 2-3 fincan kahve içiyorum, uykuma pek etki etmiyor. Belki ediyordur ama alıştığım için anlamıyorumdur. Ama ilginç olan şu: İki üç sene önce hiç kahve içmezdim nerdeyse. Kahve içmeye başladığım zaman da uyku düzenim de bir değişme olmadı. O yüzden sonradan vücudum alıştı falan diyesim gelmiyor. Ha bir de, genelde yazları çok sıcak olduğu için 2-3 ay kahve içmiyordum. Sıcaktan dolayı içmek istemiyordum. Bu yaz Almanya'da nerdeyse güneş göremedik, havalar sıcak olmadığından bu yaz içmeye devam ettim. riglous'un dediği reset olayı yalan oldu.. eyvah eyvah. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar