Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Merhabalar, 14 katlı bir apartmanda oturuyorum. 5 kat üstümde oturan bir tanıdıkla ortak 4 MBit bağlatacağız da. Benim merak ettiğim birkaç konu var. Aydınlatabirseniz sevinirim. 1) Şimdi üst kattan bize uzatçakları kabloyu benim US Robotics 9106 modeme bağlayıp interneti evde laptoplara paylaştırabilirmiyim? 2)Bağlantıyı 2 Mbit / 2 Mbit bölebiliyormuyuz herhangi bir şekilde? Bir de komşunun ya da bizim bilgisayarlardan biri açık değilken tek kişiye 4 Mbit'in tümünün akmasını sağlayabilirmiyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 bağlantıyı 2mbit 2mbit bölemesin.İkinizden biri kapalıysa yada download yapmıyosa zaten 4mbit olarak kullanırsın. 1. Sorunu anlamadım ama kaclı port switch'in varsa o kadar bilgisayar bağlarsın [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 21:16 tarihinde, DeBuffAndHeal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 şuda var, mesela sen wowa gireceksin, komşun dl açtı, tüm bağlantı ona gider dlnin önceliği daha yüksektir, emer tüm baglantıyı 5 sn delayle oynarsın. sakat iş bağlantı paylaşmak, tavsiye etmem onun yerine 1024üm olsun, bitek benim olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Komsun çocuk ise ,youtube filan girecek ,film dl edicek camera acıcak ise bende tavsiye etmem [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 21:24 tarihinde, DeBuffAndHeal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 abi 2 pc'ye de netlimiter kurarsın download'ı 210kb'ye sabitlersin upload'ı da 50'ye. bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 yönetilebilen bi modem alırsanız 2 şer mbit paylaşabilirsiniz herhalde... ayrıca ordan gelen kabloyla eve dağıtım yapmak istiyosan bir adet switch (böyle yazılıyodu herhalde) alman lazım. o şekilde dağıtabilirsin. ama wireless ama kablolu orası senin bileceğin şey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 said: abi 2 pc'ye de netlimiter kurarsın download'ı 210kb'ye sabitlersin upload'ı da 50'ye. bu kadar basit. adam limiter i kaldırdı bilgisayardan ya da limiti değiştirdi. o zaman napacan? "lan kaldırma limiti " diye 4 kat yukarı mı bağıracaz ^^ [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 21:34 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 kendine kurmasın xD 4mbit kullanırsın xD şaka tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 said: oper, 10 Ağustos 2007, Cuma - 21:34 tarihinde demis ki: adam limiter i kaldırdı bilgisayardan ya da limiti değiştirdi. o zaman napacan? "lan kaldırma limiti " diye 4 kat yukarı mı bağıracaz ^^ e böyle yapacak komşuyla ortak net bağlatılmaz ki zaten? [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 21:36 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 ASlında komsunada bakar olay yaş ve gireceği siteler yapacağı dl'ler filan [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 21:37 tarihinde, DeBuffAndHeal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Pru o işler belli olmuyo işte :) ama yaşlı amcaysa ii olur ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 bas parayı kendine çek 4 mbit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 sanırım modem almak ve abone olmak istemediği için böyle bi yolu seçmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Saf duygularla girilen bu ortak hat işlerinde sonradan çok sorunlar çıkıyor hiç tavsiye etmem. Soruya gelince 2 bilgisayarda da netlimiter ile sınırlama yaparsanız hattı bölmüş olursunuz ama oyunlarda vs. çok sağlıklı sonuç vermeyebilir sorgulama önceliği işin içine gireceği için. [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 22:49 tarihinde, Adiemus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 5 Kişi ortağız yaklaşık 1 yıldır falan. 2 Mbit kullanıyorduk şimdi 4 Mbite yükseldik. Hiç bir sorun çıkmıyor. Diğer 4 kişi ne download yapıyor ne upload girim msn muhabbeti yapıyorlar. Ben 9 - 10 tane torrent sitesinde uploaderim. Ve bilgisayarı hiç kapatmıyorum sürekli bişeyler çekiyorum veya paylaşıyorum. Hem emule hem torrent kullanıyorum. Hiç sorun çıkmıyor. Modem olarak Zyxel alırsan diğer makinaların limitlerini tamamen kontrol edebilirsin. İstediğini yapabilirsin. Benim 3 günlük 4 Mbit hikayem : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 normaldir 4mbit ortalama saatte 1,6 gb cektigi icin eheh de sorun su 2mbit oldugumdan beri download edicek sey bulamiyorum yakinda dizi izlemekten patlicam artik heh bide bu olaiyn kotu yani bos dvd veya yeni hard diske cok para gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zedna Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Balance Router işini görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 router tak paylastır. baglantıyı saglıklı olarak bölme olayın yok. dl yapana falanda gitmiyor öncelik sonucta 2 cıkıslısın. ozaman kafeler 1 kamerada cöküyor? hayır alakasız. 4mbit 5 kişi bile ortak ol =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 valla komşunun oyunla filmle işi yoksa, sadece webde gezinip maillerini falan okuyorsa hiç düşünme bağlat. böyle komşuya can kurban. bütün bağlantı sana kaldı gibi birşeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Komşu da DL yapar 4 Mbit'ten sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 internet paylaşmayı asla tavsiye etmem , şu anda evimde 2bilgisayar var abimle ben kullanıyoruz interneti ortak ne zaman bir oyuna girsem abim interneti kullanmaya başladıgı an ping yükseliyor , eğer online bir oyun oynamıyorsan ortakta bir sorun olmaz ama oyunlarda internet paylaşımı çok kötü [ Mesaj 11 Ağustos 2007, Cumartesi - 13:09 tarihinde, Hotdog tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 D-Link routerlarda QOS engine denen bir hede var. Online oyunlara oncelik verdiriyor. said: Use this section to configure D-Link's QoS Engine powered by StreamEngine™ Technology. This QoS Engine improves your online gaming experience by ensuring that your game traffic is prioritized over other network traffic, such as FTP or Web. For best performance, use the Automatic Classification option to automatically set the priority for your applications. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 2mbit bölebilirsin modem destekliyosa. Kabloyu çok iyi çekmelisin, kaliteli alman lazım. 5 kat 20 metre tutsa kablodan dolayı kayıp şansın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Hala haber bekliyorum puff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 D-Link alma da ne marka modem alirsan al ben Airties kullaniyorum ve sunu yazayim sana: Sistemin Açık Kalma Süresi: 92 Gün 9 Saat 2 Dakika modem bu kadar saattir restart etmeden acik o kadar stabil bir alet [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 18:54 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar