blademaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 genelde hypogrif ride kullanırım :) huntress deil bi de 12-12 dalınca ft de 8 rifleman çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 doğru daha çok çıkar.. farkında deilsin galiba.. rifle ma ın damage ve huntressların damage ı kaç.. bi bak.. iyi bak..[hline]KoC Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 ne diyim yannış yerdesin adminlerden istesene senn için bi stand-up bölümü açsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 tm mkardeş.. al karşına biinsane comp.. yap bakalım tower defense.. " it would enver work" demiş elf engineerlar bile..[hline]KoC Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 said: LethE, 07 September 2003 19:15 tarihinde demiş ki: tm mkardeş.. al karşına biinsane comp.. yap bakalım tower defense.. " it would enver work" demiş elf engineerlar bile..[hline]KoC Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe Sakin ol olm , kelimeleri düzgün yazamıyosun artık :) Sakiin.[hline]:.Dynun Dreamcast®:. I'll be your biggest |FeaR| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 fantazı gıbı olacak ama adamın zıgu larına yakın 5-6 tower dık eger undead oynuyorsan 5-6 katapult (a tekabul eden bırım) 20 tanede bansee gelen abamıne lerı alırsın olur heralde ..[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 benim düzgün yazı yazdııpımı grmüş bea :D bak şimdi bile yamuk yazdık imi.. sakinlikle alakası neah[hline]KoC Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolm Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 ft de towerlar gercektan cok kotu. O kule dikerim kimse gecemez hikayesi aoe deydi orda kuleler cok gucluydu ama warcraftta yapimcilarin ana hedefi hizli ve saldiriya dayali bi oyun kurmak. Mesela food limit ve creep kesme olayi adam basede bekleyip sadece adam basmasin diye yapilmis. Bu mantikla dusunursek herhalde kuleler oyunda guclu olamaz. Kuleleri yikamiyosa bu saldiranin beceriksizligidir. Ayrica oyunu kazanmak icin ille de kuleleri yikmak gerekmiyo. Mesela kulelerin arkasina zeplinle adam indirebilirsin. Agaclari yikarak kendine baska bi giris acabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 earthquake i kimin attığını karıştırmışım. Savunma yapılarak yenilebilinir diyen arkadaşlar:Karşıdaki de aynı şeyi düşünüyorsa ne olacak?? İkiniz de üssünüzde bekleyip genişleyecek misiniz?[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Volfied, 27 August 2003 14:06 tarihinde demiş ki: En onemli seyi soylemis sana Dracula iste goz kontagi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 naaptın sen ya allah allah vur dediysek öldürdün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ya arkadaşlar blademaster kendi dediği gibi oynasın aramızdan biri yensin bu arkadaşı, sonra da anlasın bu oyun stilinin kötü olduğunu[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 hehehe adam tavernden hero çıkardı diye updateli ghoul kullandı die hile yaptı diyosunuz cevap yazma gereği bile duymamıştım o konuya ve sen hala aynı yerdesin kolay gelsin orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 sen o topic'i niye arka tarafınla okudun ? bi de gözünle oku (T'li versiyon diil Z'li versiyon) bak bakiiim ben ne demişim o topicte? hile mi demişim? ve susu ver lütfen saolasın[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 said: Gallant, 02 September 2003 00:17 tarihinde demiş ki: sc de ne kadar güzeldi, böyle bol tower yapanları yamultmak. Atardın nuke u bak bakalım bir daha yapıyor mu? Sabo söylediği en iyisi. Orc la da troll witch doctor ın healing wardları, shadow hunter ın big bad voodoo suyla epey hasar verebilirsin. nuke'ü yolladıktan hemen sonra ghost'u mıhlamak da ayrı bir keyifti.. :) mutlak savunma yönetir.. 8-) ekleme: wc3'ün strateji mantığı emer elbette ki; savunma binalarını kaplumbağa hızında üretilen, yürümeyen ve kağnı hızında ve parayla heallenen okçu yerine koyan, en basit melee birimlerin en güçlü savunma binalarından daha fazla hp ve dmg'ye sahip olduğu yegane oyun..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. [Bu mesaj Sam tarafından 24 September 2003 01:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 we pahalı oldugu.bi tauren 1300 hp ama 280-70 bi tower yaklasık 100-20 nerubian o taureni sence harcamazmı ?Very slow tauren oradan cıkana kadar.işte stratejhi[hline]Everyman lives,not every man truly dies ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Acıkcası bır ustu dagıtmak ıcın yanında sıege unıt tasımak zorunda kalmak bana cok sıkıcı gelıyor. Bence bınaların - dıkkatınıız cektıyse sadece towerlar degıl butun bınalar narın- zayıf olması ussu daha bı cıt kırıldım yapıyor buda halıyle oyundakı adrenalını arttırıyor. Ustelık soyleyın hangınız zone com da delı gıbı harıtanın her yerını castle la donatan aoe cuların oyununu beyenıyorsunuz?[hline]Cuce iste bildigin cuce [Bu mesaj Cuce tarafından 24 September 2003 17:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 abi orc olup catapult basarsın..Zatne menzili 1150,dağıtırsın yani.[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 "Acıkcası bır ustu dagıtmak ıcın yanında sıege unıt tasımak zorunda kalmak bana cok sıkıcı gelıyor." e koymasınlar o halde rts'lere ne savunma binaları ne de kuşatma birimleri, doom gibi quake gibi oynayalım.. "Bence bınaların - dıkkatınıız cektıyse sadece towerlar degıl butun bınalar narın- zayıf olması ussu daha bı cıt kırıldım yapıyor buda halıyle oyundakı adrenalını arttırıyor." cs'teki awp saçmalığını anımsadım.. "Ustelık soyleyın hangınız zone com da delı gıbı harıtanın her yerını castle la donatan aoe cuların oyununu beyenıyorsunuz?" gidip düşmanın beynine kule kurmak bence de mantıksız ama kendi üssümü üç sıra fortified duvarla çevirip birer kare aralıkla kule kurmadan güvende hissetmem kendimi..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 oyunda suan hiçbir sorun yok herkes bişe yazmış adam tower yada ziggu yapmıssa gider siege unıt basarsın olay biter bu kadar basıt yanı cokmu zor anlamam saten ıyı bır adam base max 2 tower yapar hee adam lamerse bıse dıemem ama ben suana kadar o kadar nette mac yaptım basenı ziggu yada towerla dolduran adam pek gormedım genelde lamerler ole bırsey yapıyor ^^ akılları sıra ole yapıp bırsey kazancaklar ama hep boş sen oyundan cakmıyorsan 10 tane tower yapsan ne olur baseıne hehe bunlara kafa yoracagınıza az kasın gelıstırın kendınızı =_= [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 27 September 2003 03:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Lan dan oynamakla olmaz bu işleR...!! ^^[hline]Türk Replay sitesi Sandwaves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 beyler biri şu arkadşın ifadesini alabilir mi acaba çok konuşuo da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Herseyı alamak ıstedıgın gıbı yorumluyorsun degılmı? bır Towerın catapultla ınmesı baskaıdır, 3 HUntresstan bırını alarak ınmesı baska. AoE de 3 sıra tower yaparsın ussunun etrafına kaynagın kalmasa herseyn ıscılerın falan bıle olmus olsa rakıbının towerları gecmesı bıle yarım saatını alır kı bu gereksızdır. 100 Bombard towera karsı 50 bombard cannon yapmak baskadır, Ussun gırısıne tauren gonderıp arkasına zeplınle Catapult drop yapmak baska. Hadı cıkardık dıyelım savunma ve kusatma bırımlerını oyunun quakele hala ılgısı yokkı tabı sen "en guclu bırımden en bol" yapıp dusmannın arkasına attack yapmıyosan. Valla uzgunum CS dekı awm sacmalıgını anlamadım sevmem csyı fazla bunda beceremememınde etkısı var tabı. Ussune tower kurmak farklı small harıtanın her yerıne TC ve Castle kurmak farklı. Ustelık bu Oyun farklı bu AoE degıl adamlar farklı bı rts yaratmaya calısmıslar cok guzelde olmus her patchde oyuncu sayısı arttıkcada guzellesıyor. Bu oyunda ole tower dıkerım wall cekerım castle dızerım kımse gırememez ıcerı bende bu arada 200 popa kadar knightla Bombard basarım yok. "Neden bu oyun AoE ye benzemıyo" dıye sucluyorsunuz Wc yı.[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 said: blademaster, 27 September 2003 12:06 tarihinde demiş ki: beyler biri şu arkadşın ifadesini alabilir mi acaba çok konuşuo da ^^ ben somut gerceklerı soluyorum guzel kardesım burda herkes ıstedıgını soleyebılır sanırım kufur olmadıgı surece ben size sadece sunu yapabılırsınız dedım yapıp yapmamak sana kalmıs ama bu oyunu AoE zıhnıyetıyle oynarsan cok ezılırsın cok!! Mass tower sadece lamerlere ozgu bırseydır bu oyunda baska bırsey deıL![hline]Türk Replay sitesi Sandwaves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 işte yanıldığın yer de burası birisi senin düşünceni kabul etmiyosa lamer di işte ezildin di faln da diyemezsin yani son olarak da bakış açına göre lamer de bi küfürdür bu kadar insan sana cevap verme ihtiyacı bile duymuyo ona göre yaz bi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 lol burdakı adamlar bana cwp yazsa ne olur yazmasa bnen fıkrımı solerım katılan katılır katılmayan katılmaz cokta fifi anladınmı gosum benım ^^ ben burda kımseye salakca seyler yapıosun yada sen malsın fılan demıorum sadece bole yapmalısınız dıorum sonucta ınsanlara doru seyi ogretmeye calısıyorum . lamer lafına gelınce tamam lamer demıyım noob diyim o zaman gl/gg and hf[hline]Türk Replay sitesi Sandwaves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar