Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Frostmourne Hungers

ses

Öne çıkan mesajlar

frostmourne 1 hand fake bu adfgsfd speed de güzelmiş.4.00

4 sn de bir vurana kadar zaten o verdiği 200 staminadan gelen hp dengelenir.yaklaşık 2k rakam olarak dsfg.ayrıca 150 int yazık yani.150 int borumu deyip ne paladinler alıcak onu şimdi lamer guildmasterlar yüzünden.

[ Mesaj 11 Ağustos 2007, Cumartesi - 17:51 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

abi borumu işte sorun o.elin lamer dandirik paladinleri alıcak warrior yerine onu sırf o '150' int için.ayrıca frostmourne un bonus frost dmg i var frostbolt filan atıyo yavaşlatıyo.direk traş bu ( bizzat yaptımda frostmourne u ordan biliyom özellikleri =P )

[ Mesaj 11 Ağustos 2007, Cumartesi - 22:16 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Arcane oynadınmı sen wc3?

adam aldı kılıcı 2h abandı, ata bindi yanına kalkan almadı, neden? cunki alamıyo neden cunki 2h.

alla alla deve kadar kılıc işte 2h direk, yapma etme.

bunu geciyoruz önemli olan o değil zaten, kılıcın dps cok tırt dis ler bizim raid bunu, ayrıca kral olmak kolaymı vergisi var onun
Sosyal ağlarda paylaş

nalkası var arkadaşım, oyunda herkez combat ıdşında 2h kılıcları tek elle tutuyo, ama bakın efendim adam hep kapışırken 2 han kullnıyo miss gibi, illidanla kapışırken naaptı aldı iki elle salladı, death knight olmadan önce ne yaptı aynen 2h salladı kılıcı, at tepesinde bi el atı kontrol ediyo naapsın cocuk alla alla

gercekleri kendi lehimize bükmüyelim lütfen.

ha olsa kullanıymıyım elimi sürmem kılcı ne lan tırt bişi direk,

muradın'ın cekicini alıcam ben
Sosyal ağlarda paylaş

paladin warrior yalan ya, bu saatten sonra boru gibi death knight gelmis, o alır =)... gerci manası yok ama int'i ne kadar yuksekse rune'ların cd'si falan o kadar azalır gibi salladım simdi, guzel de oldu aslında =)...

edit: imla

[ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 09:52 tarihinde, kfg tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...