taz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 annem anlatıyodu: bigün çarşaflı bi kadına araba çarpmış, üstü başı yırtılmış kadının, içinde hiçbişey yokmuş mal çıkmış piyasaya ehue. orda olmak istemezdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 tesettur fetisistleri war aten turk forumlarin yarisinda turbanli paylasimi yasaktir diye not war millet paylasiyo ki yasaklamislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 asdasduhasduha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Taz öyle şeyin olması çok normal.Çünkü normal bi insan elbisenin üstüne öyle kara çarşaf ya da türban+manto kombinasyonu giydiğinde ölür sıcakta.O çarşafı giymesi içinde içine birşey giymemesi lazım yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Hayir. Icine giymek caiz degil ama disina giyebilirsiniz. Baska soru? ahsdfhdsf ABI BU NE BU NEE NE BU BE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 ben giyiyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 *drools at horace* uuh beybe Asıl sorulması gereken g-string içine çarşaf giyilebilirmi. Yani tutar o onu yapıştırır vücuda acayip gözükür. Rüzgarda falanda sallanmaz. Mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 said: ben giyiyorum mesela. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 dantelli giymek serbestmiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 fisto satıyoruz biz 7 m 9 ytl mısır çarşısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/7070230.asp?gid=180&a=468016 Chapter 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 g-string dışına tesettür giyilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 "Tesettür İçine G-String" çok seksi lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 adam madam kayarım string olsun yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Armine'nin yeni reklamı ^^ [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 zuhuhahauh yaw ulan tesettur ne g-string ne yaw tartısmaya bak ahaha cok guldum koptum yerlerdeyim son reklam da öldurdu bittim gittim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Tesettürlü kadın g-string giyer mi? Kadin olan g-string tesetturlu girer mi? Tesetture giren g-stringli kadin verir mi? ofy, o tesetturlu ablalarimizin içlerinde ne cevherler yatiyor sanki bilmiyoruz. sadece gozumle gordugum tipler bile "hay taktigin o beze, hay senin kafana" dedirtiyor. Dostum g-string dedin bu kadin tesetturlu cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 o öyle değil.. dostum hani tesettürlüydü bu basbaya brianna branks,stringinden tanıdım olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar