patateskabak Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 şimdi normalde Tr de bulamayağımız böle değişik kıyafet falan satan yabancı site varmı tercihen avrupa yada ingiltere çünkü ABD den sakat oluyo biraz yani farklı bişeyler ne biliym ya da siz hiç alışveriş yapıyomusunuz bu şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 banana republic ürünleri satan bir yer bulursanız bana da haber verin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 ya farklı derken belli bir kaliteden de bahsediyorum yani istiklalde aznavur daki paçavralar tarzı şeyler değil fiyatlar pahalıda olsa arada bir de olsa böyle alış veriş yapabileceğimiz bi site mesela çok aradım adam gibi bişey bulamadım..değşik tarzlarıda barındırabilir tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Ben ayakkabı alışverişimi hep amerikadan yaparım. Devamlı alışveriş yaptıgım site SkatewareHouse. Şiddetle tavsiye ederim. Normal giysilerde var ancak pek çeşit yok. Ayakkabıda bir numara :) Aklınıza takılan soru varsa sorabilirsiniz. Güle güle yiyin. edit: Ha birde söylemeden edemicem, eğer alışveriş yapacaksan gümrükte takılırmı diye korkma. Zaman zaman 300$'a kadar shipping yaptım, hiç takılmadan geldi. Bir defasında 670$ tutarında ortak bir alışverişimiz olmuştu gümrükte takılmıştı. Aynı üründen 2 tane sokmuyorlar. Çok ince kuralları var ama yinede geçiyor ürünlerin. Kargo 3 günde kapında oluyor ;) [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 00:03 tarihinde, Mayhem tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 abercrombie'ye ve american eagle'a bak..amerika sakat falan deiil yok ööle bişi.. mesela bana abercrombie yanlış ürün göndermişti..adamlar "sende kalsın hediyemiz olsun" dediler ve asıl siparişi de yolladılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 abercrombie.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 threadless.com tavsiye ederim. bütün tasarımlar özgün. sınırlı sayıda üretiliyor. 20$ a falan alabilirsin sanırım. 1-2 haftada geliyor. süperdir ya threadless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Soyle bir site buldum gecenlerde araci gibi birsey ama daha ucuzami geliyor bu araci firmayla dahami pahaliya patliyor bilemiyorum. www.salefashion.com [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 07:43 tarihinde, Afterdeep tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 threadless.com gerçekten güzelmiş özgün tasarımlar sevdim yani oraya takılırım, abercrombie ve american eagle, marka olarak pek bana hitap etmiyor o yüzden onlarla pek işim olmaz, ayakkabı için verilen sitede iyi, o da değerlendirilebilir.. başka önerileri olan varsa onlarıda bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=138064 Burdan alışveriş yapmıştım zamanında biraz geç geliyo yalnız söyliyim, yaklaşık iki ayda gelmişti benimkiler. [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 19:57 tarihinde, Cd- tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 biraz daha al da pişti olmayalım sürekli, özeniyosun biliyorum ama olmuyo aynı tshirtle sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 internetden satış yapmaya başladıysa ahtapot giyimi tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ahtapot giyim şu komedi olan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 www.outletim.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar