Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

B.B.İstanbul-Fenerbahçe

Bonjo

Öne çıkan mesajlar

Simdi bizde 6-0 macin butun gollerini mi arka arkaya koyalim?
Yada Anelka'nin 4-0 lik macta Songu bakkala 2 uzun Samsun 1 ekmek 1 kabartma tozu almaya Mondragon'u da Yaris gazetesiyle bos iddaa - sayisal kuponu aldirmaya bayiiye gonderdigi goruntuleri mi koyalim? İlla bunu istiyosun Lucky ha :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bu bahsedilen pozisyon yüzünden Roberto Carlos oldukça eleştirilmişti; hatta Pini Zahavi'nin Carlos'un biletini kesmesinin sebebinin bu pozisyon olduğu söylenmişti.
Bana kalırsa da Henry orda çakal gibi ceza sahasına girerken Roberto Carlos kafasını kaldırıp onla beraber içeri koşmalıydı.
Sosyal ağlarda paylaş

Sacma sapan konusmayin allahaskina , dunya kupasinda Fransa tek forvet oynuyor , tek forveti Henry onu Lucio , Chris , Juan tutmayacakta R Carlos tutucak demi 1.68 lik boyuyla , bu kadar fanatikligin gozunu boyadigi bi toplulugu daha seviyesiz forumlarda görmüstümde burda olacagini tahmin etmemistim.
Sosyal ağlarda paylaş

baal yani forvet henry war bi sürü stoper var diosun da fransanın stoper i yok dimi ileri cıkan havatoplarında etkili?
Adam paylaşıldıgında kanada dogru biri koşu yaparsa onu bek tutar. Henry de ceza sahasının dışında. Dolayısıyla onu bi stoperin tutmasını bekliyosan sırf forvet diye her fener maçında bu sene şampiyonlar ligi bizim dersin ali şen gibi..
Sosyal ağlarda paylaş

Hadi biz fanatiklikten böyle konuşuyoruz ama Roberto Carlos'u Fransa mağlubiyetinden sonra eleştiren medya da mı fenerbahçe düşmanıydı.

ilgili bir haber buldum şurda:http://english.peopledaily.com.cn/200607/11/eng20060711_281962.html

[ Mesaj 11 Ağustos 2007, Cumartesi - 20:43 tarihinde, eldar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hadi biz fanatiklikten böyle konuşuyoruz ama Roberto Carlos'u Fransa mağlubiyetinden sonra eleştiren medya da mı fenerbaçe düşmanıydı.

Roberto Carlos denied it was a defensive lapse.

"I did what I was supposed to do. I stayed in my position," Roberto Carlos said. "We had practiced not to go into the penalty area because it's always the goalie's ball."

Okuma yazma var heralde dimi?
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrica Blaq ,Sg-1 , Passenger a sesleniyorum. Massallah Super Cup finali topicinde yorumlarınızdan pek bi mahrum etmistiniz bizleri , ama Fenerin diger maclarinda yorum yapmaktan kendinizi alamiyosunuz.

[ Mesaj 11 Ağustos 2007, Cumartesi - 20:54 tarihinde, BaaL tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

baal sen yazdıklarını oku aklın başında mı ?

Frikikte veya herhangi bi atakta en sağ yada en soldaki adam içeriye doğru yöneliyosa stoperler önceden yerini aldıkları için o adamı BEKler marke eder. Sen diyosun henry yi hagi tutmadı o yüzden carlosun hatası yok. Roberto carlos o hatadan 100 tane de yapmıştır, ilhan da maymun etti zamanında. Önemli olan hücuma yapacağı katkı, kimse roberto carlosa kötü futbolcu dememiş. Sadece fenerde hücuma katkı yapamıycağı için yanında futbolcuların onun seviyesinde olmadığından dolayı BAŞARISIZ olacak. (KÖTÜ futbolcu değil, gene anlamazsın diye büyük yazıyorum)
Sosyal ağlarda paylaş

-Şimdi herşeyden önce Carlos'un yeteneğini, kalitesini tartışmak son derece mantıksız. Adam dünyanın aktif futbola devam eden en büyük oyuncularından biri. Eskisi gibi değil elbette ama yine de yeteneği, kariyeri kalitesi tartışılmaz.

-Roberto Carlos "süper bir sol bek" değil. Yaptığı iş de sol beklik değil zaten sol bek oynasa da. FM ya da CM ağzıyla konuşursak "Attacking full back" en doğru tanım sanırım. Adam agresif, saldırgan oyuncu. Çok defans yapan bir adam değil

-O pozisyonu tartışırsak evet tutması lazımdı Henry'i. Şimdi Lucioydu Roque Jr. dı falan diyorsunuz da maçta pozisyon olmaz. Yani bu dediğiniz Nesta'nın kaleciyi çalımlayıp boş kaleyle karşı karşıyayken "ben forvet miyim abi gelsin forvet vursun diyip bırakıp topu gitmesi gibi bir şey. O an biri görevini eksik yaptıysa diğeri tamamlicak benim işim değil demicek. Ancak maçta her oyuncunun aksadığı pozisyon olur. Yani büyütülcek bişey değil bu o kadar.

-Tek pozisyonla adam değerlendirmek son derece yanlış bir şey. Adam 20 sene futbol oynamış 30 saniyelik bir pozisyonla mı sınıflandırıyorsunuz? Orada hatalı kötü olabilir. Pek çok sebebi vardır, yorgundur, hastadır, sakattır, dikkati dağınıktır, her şey olur. O zaman buraya Ronaldinho'nun Kaka'nın öyle pozisyonlarını koyar "oha bu adam da futbolcu mu" dedirtebilir ya da kendi bir iki fotoğrafımı koyup "oha adam süper yetenekli lan" dedirtebilirim (ki seyretme yorum kısmı tamam ama oyuncu olarak çok rezil bir futbol oyuncusuyumdur :) ). Bunlara takılmak yanlış

Şimdiki Carlos'a bakarsak adam son derece yetenekli kaliteli bir adam. Yaşlı ve eskisi gibi değil, ama yine de şu anda Türkiye'de hemen hemen herkese kök söktürür. Ancak Carlos gibi oynayan bir "hızlı" oyuncunun agresif oyuncunun tek başına bir katkısı olmaz takıma, gider gelir kendini yorar sadece, 30 metre top sürer 3 çalım atar, pas verir verdii adam kaçırır, 50 metre depar atar pas ister pas taca gider, 1-3-5-10 derken sonunda ya yorulur ya sıkılır bırakır. O yüzden anlaşacağı güzel pas atacak ya da pasını ortasını güzel tamamlayacak adam olmadıkça R.Carlos tek başına takım kurtarmaz. Bunu yapacak adamlar bana göre Tümer Alex bi de gitmeseydi Tuncay. Belki Appiah. Geri kalnı Deividmiş Kezmanmış falan bana pek ümit vaadetmiyor o konuda.

Şimdi eğer R.Carlos'un bu sezon performansını etkileyecek 2 şey var, adamın kendisinde Türkiye'de kendini uçurması için gereken her şey var. Bu iki soruysa
1- adam türkiyeye futbol oynamaya mı yatmaya mı geldi onu görmeli
2- dediğim gibi adamı besleyecek ya da adamın beslediklerini atacak kaliteye ulaşacak mı fb
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada :D fener-ibb maçı konusunda brazilya-fransa maçını tartışıyoruz amma sapmış konu birde dikkatimi cekti fistanın verdiği video da her fransa atağında zidane var

konuyu dağıtmayalım fener icin kötü ibb icin belkide hayatlarında aldıkları en büyük galibiyet kutluyorum ibb yi güzel oynadı kazandı birde bu takım uefa ya felan giderse avrupada nasıl cevircekler bu takımın ismini :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...