Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Baldur's gate pack aldık bugün ama elimizde patlayacak galiba.İngilizce işletim sistemi istiyor oysa arkadaşın ve benim işletim sistemlerimiz türkçe.Naparız ne edebiliriz bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Formatlayıp ingilizce kurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Formatlamadan bir çözüm bulmaya çalışıyoruz bizde . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 dil ayarlarından ingilizce yap çözebilir sorununu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 yav niye sorun olsun ki. bende de var baldur's gate pack daha kurmadım ama.. daha önce baldur's gate 1 ve 2 kurmuştum. hiç de "aa senin windows türkçeymiş, ben ingilizce isterim" demedi. hatta şimdiye kadar hiç bir oyunda "biz burda türkçe windows'ları sevmeyiz yabancı" diyen bir oyuna da rastlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 tales of the sword coast da rastlamıştım ben aynı olaya formatlamadan oluyor o bayağa uğraşmıştım ben ama hatırlayamıyorum vesselam [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 21:02 tarihinde, Lopeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 O olay sadece arkadaşın dediği gibi TotSC ek görev paketinde var. Onun dışında tüm oyunlar sorunsuz çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Evet aynen ben de tales of the sword coast'da rastlamıştım. Dil ayarlarıyla oynayıp çözmüştüm. Ama abuk subuk yan etkileri olmuştu sistemde. Yanılmıyorsam bu ekrandan dili ingilizce yapmıştım. UK ile olmamıştı amerika yada kanada yapmıştım sanırım. [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 21:24 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 aslında bir baldur's gate multiplayer dönsek mi? gral olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 çok kral olurda,multiplayer oynarken karakter yaratamıyorum oyunu kurarken precreate falan fistan diyor hertürlü seçiyorum daha önceden yarabildiğim tek karakteri ama Accept çıkmıyor hiçbitürlü mp oynayamıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 adını filan yazmıyorsundur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 baldurs gatede bizde 5. cd istedi bi gun arkda yuklerken dumur olduk kac sene gecti hala unutmam :P ekliim dedim .....tekrar yukledik bu sefer oldu ama hoştu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 biraz zorlarsanız aslında 10-15 filan bile istiyor. counter koymuşlar mübarekler, bir cdyi okuyamayınca bir sonrakini istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 said: Bone üye [şikayet et] § 09 Ağustos 2007, Perşembe - 20:57 [ özel msj ] yav niye sorun olsun ki. bende de var baldur's gate pack daha kurmadım ama.. Evet Bonecrusher, adam yalan söylüyor. Kurmamış olmana rağmen sen daha iyi biliyosundur eminim ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haplo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Bölgesel ayarları değiştirin düzelecektir. Nedense bir ara böyle bir kontrol yaptırdılar oyunlarda mesela Descent 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 evet abi bölge ve dil ayarlarını değiştirin sorun çözülecektir. zamanında ben de çok uğraşmıştım format fln gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Sen ne yap biliyor musun? Yeni kullanıcı oluştur atıyorum Koveras diye.Koveras'a ingilizce dil desteği kur Baldur's Gate'i Koveras üzerinden kurup oyna. edit : Eidos'un Menejerlik oyunun son sürümünde de bu dangalaklık var.Niye yaparlar hiç anlamam ki , ya adam zaten kopyasını oynayacak daha ne çırpınıyosun zevk al bari... :) [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 12:53 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 abi bg 1 ingilzce olmayan sistemler haricinde çalışmıyo Bioware e neden böyle diye sordum, zamanında yapımcı mı dağıtımcı mı firma ısrar etti demişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 yok lem pattes, bak diyom biz de geçtik bu yollardan bölgeyle dil değiştirin olsun bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar