Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 said: joomla ile 10 dakikada yapamazsin o siteyi. hem kullanilmasinin da bir sakincasi yok altinda joomla imzasi olduktan sonra. onemli olan icerigi, guncellenmesi ve takip edenlere neler verebildigidir. yoksa joomla olmus, kendi portal scripti olmus ne farkeder. ici bos olduktan sonra kendisi yapsa ne anlami olacak. yani joomla ile yapilmis diye siteyi sevmemek acaip bir mantik. İçerikten bahsetmiyorum siteden bahsediyorum. İlla savunma yapacaz diye başka konulara girmeyin. Evet içeriği güzel, yani bana kırk yılda bi işime yarar haber düşüyor ama güzel, insanların işine yarar. Joomla kullanmaları da çok acayibime gidiyor bu kadar içerik varken. Joomla gibi saçma sapan bi sistem kullanıyorlar. Ve ben o siteyi joomla ile 5 dakkada yaparım sorun değil. Joomla ile yapılmış siteyi eğer site belli bir hite ulaşıyor ve kendini yenilemiyorsa evet sevmem. Hiti yüksek site kaliteli olmalı, özgün olmalı, benzersiz olmalı. Ben buna inanıyorum. Sen neye inanırsan inan, doğruluğunu sorgulayacak değilim. + Altında joomla imzası varsa kullanmalarında sorun yok diyordun da, dikkat ettim şimdi joomla yazısı yok sitede. Kaliteli site işte. Bedava olan sistemin copyrightlarını bile kaldırıyor. Helal olsun kim lamer sitesi belli. edit: ben rss'ten shiftdelete.net'i, ntvmsnbc teknoloji, chip.com.tr ve turk.internet.com'u takip ediyorum. Ve inanın ntvmsnbc'de, chip.com.tr'de ve ya turk.internet.com'da güzel bir haber çıkınca öbür gün shiftdelete.net'te de çıkıyor. Hemde aynısı harfi harfine. Ama hiç önce shiftdelete.net'te çıkıp sonra ntvmsnbc'de, turk.internet.com'da ve ya chip.com.tr'de çıkan haber görmedim. Ben size onların yaptıklarını söyliyim, her editör 5-6 tane site takip ediyor, bunlar genelde yabancı siteler ama Türk siteler de var içinde. Çıkan haberleri çevirip sitelerinde yayınlıyorlar. Kırk yılda bir kendi özgün haberleri çıkmıyor değil, röportaj filan rastlamıştım bikere. Ama genelde özgün haberleri program tavsiteleri oluyor. Biz hangi antivirusu kullanıyoruz gibisinden. [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 12:03 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ]
NoS Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Sensin lamer HIH [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 12:12 tarihinde, NoS tarafından güncellenmiştir ]
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 paticik forumlarını paylaşım mekanı diye lanse etmişler ne komik adamlar lan bunlar ama lameriz orası doğru :p
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 ahaha verdiği dosya da virüslü çıkmış :D
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 valla ben shiftdelete.net i takip edenlerden biri degildim ama haberim vardi siteden. simdi girdim baktim joomla kullanmalarina ragmen copyright i silmisler. su dakikadan sonra benim icin de bitmistir burasi. hatta musait oldugum bi ara sikayet bile edebilirim.
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Zopik ile demin konuştuk biraz da GNU/GPL evet silmene müsade ediyor copyrightları. Yani yasal olarak haklısın. Zaten eski bir konuda bahsedilmiş. Ama etik bulmuyorum. Hoş bulmuyorum. Bedava kullanıyorsun, hiti yüksek insanların girdiği bir site yapmışın, bu şekilde yaptırımlar güzel gözükmüyor. Copyright'ı sileceksen kendine özgün bir site yapacaksın. Ya da başkalarının yaptığı bedava kullanıyosan onlara destek vereceksin.
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 sdf rofl kombosu çekiyorum ve ona selam söylüyorum.patideki nicki neymiş o abazanın? [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 13:11 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Ya onu bırakın , Pati'ye lamer denmesine müsaade eden forum virüs dağıtıyor yaw , ona bakın
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 sakın bizim rep pls aga klavyene sağlık geyiklerimizi görüp demiş olmasın? gerçi göz var nizam var noluyo yani :D ama çok pis içerledim ben :'( :D
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 abi yazılanın tarihine baksanıza, 1 sene önce :p
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Kimseyi kırmızı dipli mumla çağırmıyoruz.Şu anki okurlarımız gayet memnun.Sen eğer ForumTa,Shiftdelete ya da ForumTR gibi lamer mekanları bekliyorsan bizimle işin olmaz daha doğrusu olamaz.Burdaki bilgilerin hepsini incelemediğin belli.Ayrıca bu ithamı biraz daha düzgün bir dille yapman gerekirdi.Ayrıca gerizekalı olmaman gerekirdi.WebTürkiye yide selamlıyoruz.
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 1 sene once pati varmıydı o ara kapalıydık sanki :D [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 13:20 tarihinde, BullDoG tarafından güncellenmiştir ]
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Ben patiden daha az lamer barındıran bır yer bılmıyorum.
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 burada ekşisözlük'e, yonja'ya, sosyomat'a vs. lamer mekanı diyen çıkmıyor mu yahu hiç? şaka gibisiniz.
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 lamerlamerlamerlamerlamerlamerlamerlamer yeterince tekrarlayınca lamalamalamalama oluyo
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Gay domainlerini linklediklerinde alınmadınız, lamer diyince mi alınıyorsunuz :P
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 kac senedır burdayım hıc paylasım gormedım burada yoksa benden mi saklıyorsunuz hıdden bolum varda ben mi ulasamıyorum :) zaten +rep li cevaplardan teraziye tıklamalardan kıllanmıstım :) bakıyorum bakıyorum bısey goremıyorum dıyorum bunlar neye rep verıyor banada lınk atın o meshur warez arsıvıne bende ulasmak ıstıyorum ben lamer degılımmmm :)
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Ractamainus üye § 10 Ağustos 2007, Cuma - 13:27 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- burada ekşisözlük'e, yonja'ya, sosyomat'a vs. lamer mekanı diyen çıkmıyor mu yahu hiç? şaka gibisiniz. Ee sonra ekşiciler de "hahayt bize laf etmişler" diyip dalgalarını geçmiyor mu? sen de şakasın.
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 said: caferan yazmış: Sınırsız titreşim için kullanabileceğiniz bir araç; http://rapidshare.de/files/2005735/Titre_im.zip.html kardeşim bu dosyada virüs var beeeeeee said: evet kardeş aynen virüs var paylaşımı yaparken taratsanız daha iyi olur Muhauhauhaush
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 lameriz işte kabul edin artık :(
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 dostum sizler tam slqsınız tamammı lamersınz işte aga topiq açtm gçn gün 10k görüntülenme var bi allahın qulu da teraziye tıqlamamış aycıra çko yazm hatsaı yapıoszun no lifer mallarsınz tellos bu arada diğer topiqde hentai rar şifrelerni vermemişn dostm ona bi el atıver seviorm hepizini yinede ayrıca tuRkisH h4CK3r hareqet engellenemz ama yinede seviorum hepizini repleri unutmyalım beyler lamersınz hepiniz 10k görüntülenme emeğe saygı no lifer repleri görelim beyler terazi lastik cimnastik fatal error. ______________________________________________ tuRkisH h4CK3r tEAm chat warez serial cdkey indir sibel mirc msn video yutup ibrahim tatlıses mp3 kekilli norapid
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 ahah ginaly. emegine saygı duyabilirmiyim?
Öne çıkan mesajlar