Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 "ABD'DE DUA ETTİK O GÜN BÜGÜNDÜR YAĞIYOR" Zamanında gerekli önlemler alınmadığı için kuraklıkla yüzyüze kalan Türkiye çareyi yağmur duasında arıyor. Günlerdir ülkenin dört bir yanından yağmur duasına çıkan vatandaşların görüntüleri geliyor ekranlara. Sonunda Diyanet de yağmur dualarıyla ilgili bir karar alarak Miraç Kandili olan Cuma günü camilerde yağmur duası edileceğini açıkladı. Ancak susuzluğa karşı umut bağlanan yağmur duaları için okyanus ötesinden tepki geldi. Amerika'da yaşayan Fethullah Gülen, yağmur dualarının yapılış şeklini eleştirdi. Yağmur dualarındaki görüntüleri eleştiren Gülen, "Böyle televizyonu çağıracaksınız, kameralar çalışacak. Öyle şovla, yağmur duası olmaz " dedi. Elbiseni tersine çevir Kişisel internet sitesindeki ses dosyasında kuraklık ve susuzluk konusunu değerlendiren Fethullah Gülen, ABD'ye gittiği yıl hiç yağmur yağmadığını, beraberindeki arkadaşlarına yağmur duası yapmalarını istediğini belirtti ve "Ertesi gün yağmur başladı. O gün bugündür yağıyor"dedi. Gülen yağmur duası ile ilgili görüntüleri şöyle eleştirdi: "Televizyonun verdiği şekilde gördüm. Öyle olmaz o mesele. O mesele icabında yüreğin durur, yüreğin durur bayılırsın yere yığılırsın, elbiseni tersine çevirirsin, Allah resulü öyle yapmış ve saatlerce durmuş" Vatan Druidiz elhamdülillah .. Allahım sen sabır ver... [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 16:11 tarihinde, Sparkcaster tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 o dua'yi edenler bir posta yere tükürse göl olur zaten ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 nefesim kuvvetli demeye mi getiriyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 "Peygamberle birim, aynı kefeye konmak istiyorum, gelecek yıl halife adayıyım" demeye getiriyor. [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 16:20 tarihinde, sg-1 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Horas haraslıycak sizi şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 *resist feto* in por ylem in nox say ALIRIM AKLINI rel wis cor por emote Seni yildizlara benzetiyorum onlar kadar etkileyici,çekici ve güzelsin ama aranizda tek fark var onlar milyonlarca sen birtanesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 archmage cıktı fettullah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 feto arkadaslarıyla yagmur duasında,dikkat edin sapkayıda ters takmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 yo! yo! yo! kamooon fettoboys alemin gralı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 PUAHUAHUAH off fettullah off rekorsun. bu sözlerinden ne anlıyoruz? onun duası sayesinde new orleans su altında kalmış!!. bir de ankaralı dostları için dua etsin bi zahmet. dua'nın range'i yetmiyor mu yoksa puahauhauh. [spo] [/spo] [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 16:56 tarihinde, ascraeus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 muson yağmurlarınıda feto yapıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 @ascraeus Mana'sı yetmiyor herhalde.Konuşma da DeBuff et bari. [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 17:33 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Sen kocaman bir çılgınsın FETO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 sittirsin kan emici yaratiklar. Insanlarin zayifliklarini somurmekte ustlerine yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 insanlar yağmuru yağdırana yakarmış,istekte bulunmuş,ondan yardım istemiş. ne batıyor size bundan onu anlamadım ben ? tabulara savaş açtınız ,onu anlayabiliyoruz da ,insanların dualarına da karışmaya başladınız,farkında olmayan arkadaşlara uyarayım dedim,iyiden iyiye din düşmanlığına doğru gidiyor arkadaşlar. şikayetimi de ediyorum ,daha fazla konuşmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 SENI CILGIN COCUK ELBISELERI TERS CEVIRMEK FALAN ; ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 ben aptal insanlara karşıyım mesela, açık açık da soylerim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Bu işin mesafesi, manası falan oluyor mu acaba? Birde hangi classmış bu eleman ezberden mi yapıyor, doğal mı(mage'in içinden büyü yapmak gelir mi?), scroll mu? Aydınlatsın bizi lütfen. Ben yaptım mı günlerce sürüyor ile dindaşlarına ben imbayım havasıda vermiş =) Protection from evil atalımda çarpmasın bari.. [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 20:13 tarihinde, Redeagle tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 said: insanlar yağmuru yağdırana yakarmış,istekte bulunmuş,ondan yardım istemiş. ne batıyor size bundan onu anlamadım ben ? tabulara savaş açtınız ,onu anlayabiliyoruz da ,insanların dualarına da karışmaya başladınız,farkında olmayan arkadaşlara uyarayım dedim,iyiden iyiye din düşmanlığına doğru gidiyor arkadaşlar. şikayetimi de ediyorum ,daha fazla konuşmuyorum. Abicim yagmuru yagdirana laf etmiyoruz,gerekli onlemleri almayip da, gelip 2. sinif cocuklarinin bildigi bir olayi tanriya baglayanlara laf ediyoruz. Allah avatar indirse de, o yagmur milyon yildir yagdigi gibi yagacak arkadas. Bunun bilmemkac yuzyil once gunes tutulmasinda "aha gunes gorunmez oldu, bu tanrilardan bir isaret" diyenlerden farki yok yani. Bu kadar mi basit bisey abi Allah? Call Lightning yapar gibi, "Dayi su bitti hadi duaya". Bu mudur yani. [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 20:14 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 @penth:bu inanç meselesi. dilerse allah her istediği olur,ol der ve oluverir.(bu ayet) kendi kendimize bitirdiğimiz bir dünyanın eşiğinde çıkıp duada bulunmak,ondan istemek,ona yalvarmak;müslümanların yapacağı en samimi şey. duanız olmazsa ne ehemmiyetiniz var gibi bir ayetten sonra,elbette ki müslümanlar zor durumlarda da değil,her durumunda şükrünü eder,samimiyetindendir bu onun. buna sen inanmazsın,ama yobazlık olarak düşünürsen de bunu alalade söyleme lüksün yok ,inanan insanlar var. bunu demek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 said: kendi kendimize bitirdiğimiz bir dünyanın eşiğinde çıkıp duada bulunmak,ondan istemek,ona yalvarmak;müslümanların yapacağı en samimi şey. taha kızma ama bu yüzsüzlük olur bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 malik bilmem farkettin mi "ololol yağmur yağsın diye dua ediyorlar ololol" şeklinde bir thread açılmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 ehm bir noktayı kacırdın sanırım paticik uyesi insanlar yagmur duasına cıkanlarla degil fettullah gulenin bu duayı execute etme sekliyle dalga geciyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 burda binlerce insan dua edecek ama kabul olmayacak?? neden çünkü fettullah öyle olmadığını söylüyor. arkadaşlarının yaptığı gibi bayılmazsak olmaz diyor. biz de buna şirk diyoruz. gg. gidip bir daha okusun kuranı. ha bir de müslüman dostu amerika milleti için yağmur yağdırmış, yanında bir de hergün toprağını kokladığı(lololo) kendi memleketi için dua etseymiş. =( üzgünüm feto you are dismissed. typo [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 20:40 tarihinde, ascraeus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Horace dil malik harasladı bu sefer. @Malik, Allah insanlara akıl vermiş (i.melih'i atlamış olabilir), sorunlarla başa çıkabilme yetisini vermiş.. Allah'a şükür etmek ayrı birşey, durumu düzeltmek yerine yağmur duasına çıkmak ayrı birşey.. Sen bi bok yeme, çalışma, yerinde say, sonra Allah'ım yağmur yağdır diye dua et.. Böyle saçmalık olmaz Böyle bi komedi var mı ya 21. yüzyıl Türkiye'sinde devletin müftüleri yağmur duasına çıkıyor.. Ulan dünyanın çok yerinde kuraklık var ama hiçbir ülkede böyle bir rezalet yok. Bunun sebebi gökçekin yıllarca sulama ile ilgili hiçbirşey yapmamasıdır.. Sen insanları yağmur duasına teşvik edeceğine çözüm sunsana? Bu mudur yani Türkiye'nin gelişmişliği? Üstelik Ankara bu ülkenin başkenti, başkentte SU YOK.. Salgın hastalıklar kapıda.. Fethullah'a gelirsek adam kendini öyle bir lanse ediyor ki.. Ben dua ettim Allah yağmur yağdırdı modunda.. Sen kimsin ki ya? İnsanların dini duygularını sömürerek yükselmiş beş para etmez herifin tekisin.. Malik madem o kadar iyi bir müslümansın, Allah'la inananın arasına kimsenin giremeyeceğini, kimsenin peygamberliğe soyunamayacağını, bunun en büyük günahlardan biri olduğunu biliyorsundur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar