Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultimaonline Scripting

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ultimaonline adına güzel bir site şimdi bu mesajı oranın bir yetkilisi sanacaksınız hayır degilim güzel yerleri paylaşalım bilgi paylaştıkca cogalır

www.ultimaonline.gen.tr

[ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 14:47 tarihinde, carat tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Saol b@b. terazine abandım.

Bir güzel siteyi de bi eleştiri yağmuruna tutayım:

sol menüde : Counter-Strike Serverler // Bu nasıl bir dildir? sunucular, server, servers,belki ama serverler. tarzanca?

ultima online game portal yazan haberin altında: Yapılacaklar Yakın zamanda aklınızın almayacagı sistemler ile ... //tabi ya. biz de gerizekalıya benziyoruz di mi?

İlaveten sitede maşallah uo dışında herşey var ama nedense uo scriptleri ile alakalı hiçbişi yok. // herhalde bunu da aklımız almadı

2-3 tane dandirik link verilmiş. UO sürümleri indirmece linki. Ahanda biri bu: http://mkcorp.gamesnet.it/UOItalia/File/UOAOS_July_03.exe
Görüldüğü üzere başka site üzerinden (Oha ya, hem de italya) verilmiş bu link de.

Bi de buranın uo script sharing platformu olduğunu, reklam panosu olmadığını senin aklın almadı di mi?

Yıldızın parlasın, yolun açık olsun, +rep, bileğine sağlık.
asfafsfas

[ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 17:03 tarihinde, DraculaVigorous tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
1-Sitede yaşanan bir sorun yüzünden tüm mesajlar silindi.Bu yüzden birçok script gitti.Bakın orda ayrıca yardım alanı diyor script için.Sen yardım dilersin,onlarda sana yardım eder.Senin galiba aklının alamayacağı şeyler bunlar.
2-Yersiz eleştirilerin var Counter Strike Serverlar demenin neresi kötü.Küçük bir ayrıntıyı iyi büyütmüşsün.
3-Aklınızın almayacağı derken hata yapılmış olabilir.Zaten orada kimsenin salak olduğu gibi birşeyde kastedilmiyor.Sen onu öyle anlamak istiyorsan başka.Bunları bu kadar çok abartmakla ne ispatlamaya çalışıyorsun anlayamıyorum.
4-Bu bölümün scripting adresi olduğu doğru,fakat son 10 topice bak scriptingle ilgili birşey var mı?Başka topiclerede yazsana bunu..

Hadi canım birşeyler daha yaz sana rep vericem bende..

[ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 18:28 tarihinde, Samanosuke tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
yinede hatırlatalım
internet bölümüne zaten açmıssın orası doğru yer. ordan çok gelen olmadı buraya da mı açtın?

neyse
hayırlı olsun diyelim. zaman ve emek harcansan biraz daha çok güzel olabilir.
Mesaj tarihi:
ya tamamen türkçe yazarsın yada tamamen ingilizce yazarsın Counter - Strike Server'lar olmaz yani server die bi kelime yok türkçede bilgin olsun :p Counter - Strike Sunucuları gayet hoş duruyor :p
Mesaj tarihi:
Tcpip senide biliyoruz bir server actın 1 yıl zor baktın milletin emeklerini hice sayıp kapattın son olarak ta zannedersem ultimatr.net sitesinin altındaki BSD tasarımı silip © Copyright 2005-2007 Caos tasarım® Tüm hakları saklıdır. yazdıgınızı da iyi biliiriz birde www.caos.gen.tr bile mambo kurup alta © 2006 Chaos D&H Internet Hizmetleri bunu yazan adamın söz hakkı bence sıfır Önce emege saygı Gürselll kendine gell

Söyledigim siteyle hiçbir alakam yok ama şunu söylüleyim buradaki cogu kişiden akıllı adammış öyle bir ismi register etmiş bizde salaklımızla uyumuşuz demekki bizden akıllı adam ben bunu bilirim Gürsen senden daha akıllı oldugunada bahse girerim :))

[ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 01:57 tarihinde, carat tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Siteye gereken önem verilmemiş.Moderatorlardan ıkı tanesı berbat amesron vede freelıght denılen ıkı sahıs.Adamlar daha forum modluklarının neler getırdıgını bılmıyorlar.Oncelıkle Modların duzgun alınması lazım.Admınlerı cok ılgısız sıteye.Insan bırseyler yapar bıraz.Bu sıteden adam olmaz bu sekılde devam ederse.
Mesaj tarihi:
"başka bölüme açmışsın buraya niye tekrardan açıyorsun" diyen birine bu saldırı nedir? hani adam alakasız birşey söyler, bok atar ne bileyim haksızdır ama doğruyu söyledi diye böyle bir hışınla saldırmanın amacını ben kavrayamadım. ayrıyetten "tcpip, server açtın kimsenin emeğine bakmadan kapattın" demişsinde, bu olay birçok serverın sonu olmadı mı? çok anormal bir durummuş gibi belirtmişsinde sorayım dedim. alakan olmadığı bir site için bu kadar korumacı olmanda güzelmiş, her siteye böyle bireyler nasip olsa keşke hehe.
Mesaj tarihi:
© 2006 Chaos D&H Internet Hizmetleri Copyrigh degişerek site sahibi olunmuyor konuyu servere cekme siteden bahset az sitelerinden bahset böyle bizim köyde bu tür insanlara Loser diyorlar analdın sen onu ?
Mesaj tarihi:
Neyse Burada a.q lafı kufur sayılıyorsa sayın admin a.q acıklamasını nedir siz verin bana a.q nedir küfürmüdür türkcede varmıdır nasıl bir dildir buradaki admine ben saf desem küfürmü olacak saf temiz demektir ama siz nasıl anlıyorsunuz lafları bilmiyorum. Birde a.q lafı anlamı aquiline Kartal gibi demektir lütfen bakınız saygılar

[ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 23:29 tarihinde, carat tarafından güncellenmiştir ]
  • Admin
Mesaj tarihi:
said:
carat
üye [şikayet et]
§ 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 23:25 [ özel msj ]
Neyse Burada a.q lafı kufur sayılıyorsa sayın admin a.q acıklamasını nedir siz verin bana a.q nedir küfürmüdür türkcede varmıdır nasıl bir dildir buradaki admine ben saf desem küfürmü olacak saf temiz demektir ama siz nasıl anlıyorsunuz lafları bilmiyorum. Birde a.q lafı anlamı aquiline Kartal gibi demektir lütfen bakınız saygılar

tartışmaya değecek bir durum söz konusu degil. tekrar tekrar a.q yazmaz isen sevinirim. forumlarda a.q ve türevlerini yazmak yasak. kendinizi ifade etmenizde a.q kelimesinin eksikligi sıkıntı yaratıyor ise o zaman kendinizi ifade edebileceğiniz forumlara yazmanız ve paticik networkünü kullanmamanız daha mantıklı olacaktır.
  • Yeni Oluştur...