heracles1986 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 ya bu lafı duydum hele hele nilüfer den erkekler ağlamaz şarkısınıda dinleyince ilginçtir ya çok fena oldum hatta gözyaşlarıma engel olamadımm neden? neden erkekler ağlamaz lafı bana bu kadar dokundu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Gizli gizliye bu lafın getirdiği cinsiyet ayrımcılığına üzülüyor olabilir misin? Ya da ben mi çok derin düşünüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 olabilir aslında ama ne biliim yaşadığım onlarca şey sanki film şeridi gibi bi anda geçiverdi kırdığım insanlar yaptığım onca hatalar vs vs... ama hala beni ağlatmasının sebebini bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Erkekler ağlar ama içten ağlar. Dışarıdan göremezsin. Belki gözleri dolar onu görürsün en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Ağlamak istiyorsundur zaten içind birikmiştir ağlamak için an kolluyorsundur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 muhteşem bir şarkıdır o. o yüzden ağlamışsındır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 içinde gizli bir homosexual yatıyordur belki ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 ben gözyaşlarımı kalbime akıtıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 içinde varmış vesile olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 gaysin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 yok sağol gayet sağlıklı bi erkeğim(inanmayan kişilere ispatlayabilirim)ama harbi ağlattı şarkı ya dokundu biraz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Ağlamak duygu boşalmasıdır.Ağlamıyorsun içine atıyorsanda ilerde depresyona gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Sert dal daha çok kırılır olayı gibi bi şeydir belki. Uzun süre önce çok içerlediğin bi olay yaşayıp da içine attıysan şimdi patlak vermiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 . [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 00:15 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 said: gayet sağlıklı bi erkeğim(inanmayan kişilere ispatlayabilirim) Ahah gaza bak :) Şakasına demiştim aslında ama merak ettim nasıl ispatlicaksın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 caps koyarsa böle demezsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Ahah caps koyarsa +REPUT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 inanmıyorum arkadasım ispatla bütün pati ahalisine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 ben bile bi kız için ağladım o kadar vefatlar oldu.oalylar oldu yaşanan şeyler oldu.gözümden yaş düşmedi bide kız için bile ağlayabiliosun enteresan.1 kere oldu bi dahada ağlamadım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 ((-_ amaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 çocukken kafamı vurup ağlamıştım. 1 ay önce de arkadaşımdan ayrılıyorum diye ağlamıştım. demek ki gayim ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 deli gibi ağlarım valla. hiç utanmam sıkılmam. gururda yapmam. gayet düzgün bir duygu biçimi. yaşarım gönlümce. hayat güzel sevince :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 ağlamaz mı ya, hemde nasıl ağlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 nah ağlamaz. bir kaç ay önce ağlamıştım. fenaydı çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ağlamak şart, olmadı babam ve oğluma davet ediyorum insanları.. ne delikanlılar ne ağır abiler ne yiğitler devrildi karşsında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar