Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barathum'la kasamama sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi barat a önce helm of gamblity sonra staff of previse çıkıcaksın end game e doğru sword of potentible çıkıcaksın. çok param versen mamilator alabilirsin.
Mesaj tarihi:
said:
3. skillden gelen dmglara bakalım:

sırf botla: +59 damage

pt ile: +61 damage

travel ile: +66 damage

travel + sy ile: +73 damage ve barathrumun ms'i 454 oluyor bu 2 item ile, kaç kaçabiliyosan

dps olarak düşünmek lazım damage hesaplamalarını. pt ile aynı süre içinde daha fazla vuruyorsun sonuçta.

tercih meselesi tabii. birisinde bash şansını arttırıyorsun, diğerinde ms'ini.
Mesaj tarihi:
abı barata sy kasana nuub derım ben.

2 adet bracer 1 vangard 2 basher daha sonra vlademir assult falan ggthnxbye

[ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 20:25 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
lol be barat sy kasılcak nerdeyse tek mantıklı str herosu gibi bişey. oyun başında hızlı bi pt + hyperle güzel sonuç alınıyor ama patlama ihtimalide var karşının oyununa bağlı.
Mesaj tarihi:
gördügü her heroya vanguard kasan sonra ben niye kasamıyorum gene ezildim diyen zihniyet asıl oyunu bilmiodur. sy'nin en cost efektif oldugu hero barathumdur be.
Mesaj tarihi:
çoğu str ye vang çıkılmaz, early game de kasamıyorsan ring of reg. en önemli tercih, botun aciliyeti yok. (pt mi BoT mi derseniz BoT her türlü ezer pt yi, teleport olup haritaya hakim olma açısından). Karşında range hero varsa takım arkadaşınla konuşup kanat değiştir. çift bracer (para yoksa gauntlet of str)+ring of reg. yetmeli, lvl 6 dan sonra ultin açılır rahatlarsın er türlü (çift stun ). sy yapiyim deme 5100 liranı çöpe atma. onun yerine hyper bf olmadı mom yaparsın. str herosu olarakta, creeplerin dibinde durma. Önce deny yapıp rakibin creeplerinin kulene yaklaşmasını sağla böylelikle level farkı at.
  • Yeni Oluştur...