Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Öğrenme çabasındayım bu heroyu, skilleri pek hoş. Ap oyunlarda seçiyorum bu aralar. Ama şimdiye kadar bir kere düzgün bir item yapamadım. 60 dakikalık oyun sonunda bir pt ve bir sange & yasha yapabilmiştim dün mesela. Nasıl başlamalı, ne yapmalı da bu hero kassabilsin ? bir de item sorunu var tabii, ben doğru hp için sange yapıyorum, ardından sange & yasha yi tamamlayabilirsem tamamlıyorum, eğer yapabilicek olsam 1 sy, 2 basher, 1 satanic idealdir gibi geliyor ama bilemiyorum.
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 2 nobility + 4-6 tango ile başlarım, para artarsa dal alırım, sonra bot alırım iyi kasabilirsem travel yaparım botu direk, travel yapınca +65 falan damage geliyo 3. skillden, nobilityleri bracera upg ederim. sonra sange ile sy'ye başlarım, syyi bi an önce bitirip hyper alırım, onuda cuirass yaparım, hala bitmediyse oyun, karşı takıma göre tarask, basher yada mkb çıkarım... daha da bitmezse vlad+buriza falan benim görüşüm böyle, inş yardımcı olur [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 12:08 tarihinde, Quel-Thul tarafından güncellenmiştir ]
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 4 tango al gazla. koridordan dönmeden ring of healt al kasmaya devam. vanguard+pt yi yaptın mı bashera basla, bitince hyper sonra 2. basher falan...
Bjork Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Boots ve Tango ile başlıyorum oyuna.. Alabildiğim kadar Tango alıyorum.. Ondan sonra 2 Bracer kasıp PT ye doğru ilerliyorum.. PT tamamlayıp Vanguard yada Hood kasıyorum.. Karşı takıma göre değişiyor bunlar.. Daha sonra tank varsa takımda MKB çıkıyorum.. Tank yoksa Heart Of Tarrasque... Charge skill ini genelde 7. yada 9. lvl de açıyorum..
Bjork Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 ilk olarak 3. ve 2. skillleri tamamlaya çalış derim ek olarak..
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 lvl 6 olmadan 1. skilli de lvl 1 yaparsa faydalı olur.
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Charge of Darkness'i Lvl 1 yapıp bırakıyorum. Ardından Greater Bash ve Empowering Haste'e veriyorum Lvl 4 yapana kadar. Başlarken 2 Gauntlet of str ve 1 Nobility 4 ya da 6 tane de Tango ile başlıyorum. Bence botla başlamamalı, hele o bot travel hiç olmamalı barathumda, çünkü attack speede ihtiyaci var stun rateini arttirmasi icin, aktif skilli 2, damage vuran skilli de 1 tane olduğu için o vurduğu stunlara ihtiyacı var. Ayrıca sanırım yanlış yaptığım yer sange & yasha kasmakmış, düşününce pahallı ve pek fazla getirisi olmayan bir item, bugün fistan'ın dediği gibi vanguardla başlıcam eğer oynarsam, sonucu size bildiririm. ehah. =p
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 rakibine göre değişir ama vanguard öncelikli tercih edilecek item değil bence barath için. ring of regen, circlet of nobility, tango ile başlayabilirsin eğer ki "devamlı ölüyorum" diyorsan.. bracelet yaparsın sonra ki str gerekli oluyor ama arada bot almalısın. sonra da pt ve s&y'ya gidebilirsin.
SPectre88 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 bot+ 4tango para kalmaz ama kalırsa nobility 2bracer -ogre axe-pt-sange-yasha-sy 1. secenek bash-bash-hyper 2. secenek 2xtarasque tank olucaksam sy yapmaya bilirim onun yerine vladmir/satanic falan olabilir lifesteal icin [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 14:32 tarihinde, SPectre88 tarafından güncellenmiştir ]
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Oyuna başlarken botla başlaman büyük avantaj,vanguardı tercih etmiyorum ben sen bilirsin.Skillerde de ilk skille level 7 de vermen daha mantıklı direk bir iki diye gitme bence.Kasabilirsem travel kasarım baseden kosup adamı keser tekrar base e teleport olma gibi bir avantajı var.Sonra da sys hyper basher falan kas işte oyunun gidişatına göre
Bjork Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Benim takıntım var hangi hero olursa olsun boots almadan çıkmıyorum baseden.. Sange yasha gereksiz gelio barathrum için.. Devamlı bash tutuo zaten.. Eğer yapabilirsen rakibini creepslerin arasına yada ağaçların arasına al.. :D Bash tan çıkamas hale gelio.. :D Buda Barathrum'un Bug'u :P
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 ege yeni baslıyorsan ring le basla mutlaka.tango bozar basta.
khala Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 baslarken nobility yerine tango+ironwood branches almak daha mantıklı. ayrıca sy çok iyi item barathrum için.
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Bir de her heroyla botla başlanmaz hatta ben bir tek barathla botla başlıyorum
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 ilk levellarda greater bash ve 2 ring of regen alıp kasmaya başlarsan rakibin ne olursa olsun zaten adamı eziyorsun 6 olduktan sonrada greater bash + ulti kombosu sayesinde level kasabilirsin rakibinden zaten başka birşey yapmana gerek kalmıyor.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 ring + 2 tango bot eldiven pt upgrade s&y 2 tane basher S&Y nin verdigi 10% movement speed cok basarili bence bu hero icin. Bazilari boots of travel yapiyor da ben sevmiyorum pek.
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Hiç sevmem o heroyu. Oynayamıyom ben onla. Bana gelirse takıma sorarım isteyen var mı. Yoksa -repick -repickte gelirse Penth gibi kasarım. 1 bash 1 assault yaparım ben. Takımda başka str yoksa hp kasarım bol bol. Taraq iyidir
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 3. skillden gelen dmglara bakalım: sırf botla: +59 damage pt ile: +61 damage travel ile: +66 damage travel + sy ile: +73 damage ve barathrumun ms'i 454 oluyor bu 2 item ile, kaç kaçabiliyosan
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 ama heronun asıl olayı bash, eh o zaman attack speed e abanırsan rakibi kitleyebilirsin o açıdan pt daha iyi gibi...
cado Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 ya her seferinde bu hero ile ilk 20-30 dk icinde en az 4-5 kill yapıyorum ama öldürdüğümden cok fazla ölüyorum hic vg yapmıyorum yapsammı bundan sonra acaba
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Gauntlet(ler) + en aşa 4 agaçla başlarım. İlk shop yaptığım zaman bot alırım. Genelleme yapmak olmaz her zaman uygun değildir fakat sy yaparım, sonra travel yaparım. Sonrası ihtiyaca göre.
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 sy yaparken de rakipte nuker yoksa once yashadan baslamakta fayda var dmg icin.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 NUB, BARAT STR HEROSU YASHA NE DMG İ VERECEK ÖNCE
Öne çıkan mesajlar