Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wrath of the Lich King Özeti

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Pardon ya.. haadi blizz e ticket atalım. Orjinal hikayeyi bozuyorsunuz diye.. Illidian ı kaldırıp yerine Michale Jackson ı koyalım. En azından Hikayenin dışında.

off off anlamıyorum milleti.. Ne koyucaklardı Illidian ın yerine? onu koyma bunu koyma aman hikayeye dikkat fln. Arkadaşlar bu internet üzerinden oynanan online bi oyun. Blizzz in hiçbi efsaneyi bitirdiği fln yok. Hala şunu kafalarına sokamadı insanlar... Hikayede zaten siz birer Herosunuz. ve Illidian a baş kaldırabilecek konuma gelebiliyorsunuz. İşin aslı budur. Hala ağlayıp zırlıyo insanlar. Bukadar idealist sen oynama kardeşim. Yada kesme.
Sosyal ağlarda paylaş

Abartma konusunda üstünüze yok. Sanki blizzard'ın yazdığı bu lore oscar'ları, ödülleri silip süpürmüş, dünya çapında sükse yapmış aşmış yarmış bir hikaye. Lore'un sonlanmasına niye bu kadar kafayı takıyorsunuz anlamadım. Bu lore'u bende biliyorum, asla sade olmayan, karma-karışık her zamanki bildiğimiz fantastik lore'lardan biri. Sen sargerası da öldürsen, arthas'ı da öldürsen Blizzard isterse böyle bir hikayeyi 2 günde yazar. Sanıyor musunuz WC4 çıktığında bir lore yazılayamayacak, oyun bitecek, kaynaklar tükenmiş olacak. Alakası yok, blizzard yine kıçından sallar karakterleri, hikayeleri millete taptırır hikayeyi.
Ne fantastik kurgular var, ne lovecraft'lar var, ne forgotten realmsler var, ne terry pratchett'ler var.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
oo oyun süper olmuş lore ben eskisi gibi wow a dönüp asosyal oliyim asosyallerle takıliyim death knight oliyim 1500 spell dmg görüp waow diyim.evet evet hayal ettimde süper.hatta arthas % 50 ye kadar arthas olsun sora lich king olsun.bu ne lan.bu kadar bok edilir oyun

e arthas arthas dediğiniz şey zaten lich king.
ner'zhul arthas'ın bedenini ele geçirdi, öyle dolaşıyor işte.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lore en basta kopuk zaten herkes hala lore diyor, undeadin ne isi war horde la?
ulan undead'e takmışsınız.
forsaken o bir kere.
forsaken başka nereye gitseydi?
"düşmanımın düşmanı benim dostumdur" diyerek horde'a katılıyor.
hem horde, outcasts ırkların toplandığı bir birlik.
blood elf'e de çok laf ediliyor, forsaken'lara da. ama arkadaki story'e kimse bakmayı umursamıyor.

hepsini geçin night elf'ler alliance'a katılıyor. var mı ötesi...
ha doğru, bir de gnome warrior 'lar vardı...

said:
gnomeların sınıfları dışında bir sorun yok bence.

w2 den beri zaten alliance'dalar. ama gnome warrior olup blood elf warrior olmuyorsa, bu tartışılabilir bence.

ki, w3'te campaignde blood elf warrior vardıda.

:)

[ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 23:34 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler, hakkaten bazı şeylere takıntı halindesiniz..

1) Illidan öldü, Allah taksilatını affetsin, bu kadar. Sayfalar dolusu "Illidan karizma, uu keser, çizer, ölmicek, ölemez, vb." fasafiso son buldu.

Paşa paşa geldiler ve kestiler. Silahlarını da alıp bi güzel enchantlediler.

2) Arthas biraz farklı, o artık Lich King, zor olacağı ve sadece bir encounterda gözükmeyeceğini adamlar söyledi. Enteresan ifadeler de kullanmışlar, değişik şeyler olacak gibi.. Bakalım.

3) Gnome da gnome, gnome da gnome. Ya beyler WC2'yi baz alıyorsunuz gördüğüm kadarı ile. WC2'de Tauren var mıydı? Hiç onları söylemiyorsunuz ama? Tauren warrior oluyorda, Gnome neden olmasın? Gnome tarihi okuyun bir ilk lütfen. Ayrıca biraz dikkatli oynasaydınız mesela, WC2'de bile Gnomeların olduğunu görürdünüz.

4) Şimdi Lore'a gelelim. Siz WC2'ye bakarak, "Nerde Undead, nerede Night Elf?" diyorsunuz ama, bu oyun WC2 üzerine yazılmadı. Chris abimiz zaten yazmıştı birşeyler.

5) Oyunun kendisine gelince. Evet grind çok olabilir veya monoton PvE'si olabilir veya dengesiz bir PvP'si olabilir. Ancak hala oynuyoruz. Gördüğüm birçok kişi "Bırakıyorum oleeeyn len" dedikten sonra geri dönüyor (Ben de buna dahilim mesela) Yani burada gelip, "Bu oyun bitti, tamam oynanmaz artık, Warhammer'a rakip olmak için expansion çıkarıyorlar" vs. vs. demeyin. Blizzard bu kadar aptal veya kıt görüşlü değil, yaptıklarını biliyorlar ne yapacaklarını ve nasıl oyuncu çekeceklerini.
Sosyal ağlarda paylaş

gangren sanırım arkadaş yazanlar üzerinden tahmin yürüttü , orda yazıyor ya solo da olsa raidde olsa arthasın ölümüne katkıda bulunabilecek oyuncular die , bunun üzerine aq40 öncesi grind daha önce yaşanmış tek olay sanırım buna benzer ondan öyle dedi.

Ha başka birşey de yapılabilir tabi...
Sosyal ağlarda paylaş

ben ilk oyunu arkadaşımda gördüğümde Frozen Throneyi yeni bitirrmiştim ve ordaki herolar lvl 10 da max lvl olduğundan önceleri lvl 60 a waaw demiştim ama sonra gidilen yerler açısından kendi kendime bi sav geliştirdim oyun lvl ing açısından 60 wow lvli = 6 warcraft lvli gibi gözüküyor ve daha exp felan ortada yokken ben bu lvlin lvl 100 e getirileceğini arkadaşlara söylemiştim açıklanan 2 exp benim savımı doğruluyor lvl 100 den sonra muhtemelen warc 4 açıklanacak ve bence warc4 yeni bir tür oyun olabilir siege gelmesi beni heyecanlandırdı açıkçası acaba herkesin oynadığı bir strateji oyununamı dönüyor diye...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
belki blizz $oyle sacma sapan bir$ey yapar :

her oldurdugunuz undead arthas'in hpsinden 0.00000001% goturuyor

Buna benzer bir şey beklenebilir.

Daha önce 40 kişinin bile Arthas'ın gücüyle karşılaştırılamayacağını söylemişti, Blizzard. Ayrıca onu bitirilebilir bir raide son boss yapacaklarını da sanmıyorum. Sonuçta Lich King belli bir gruba hizmet eden birisi değil, dünyayı ele geçirmek isteyen bi kral. Tutupta bu adamı farm etmek tam komedi olurdu.

Anladığım kadarıyla Death Knightlar Arthas'a hizmet edecek, ve DK unlock etmesi çok da zor olmayacak (Warlock epic mount questi gibi bir şey olacağını söylediler zaten).

Her oyuncunun Lich King'in kaderinde parmağı olacağı söylendiğine göre, resource, kill count gibi şeyler ekleyebilirler. Yani şöyle diyelim, DK olmayanlar X işi yapınca belli puan biriktiriyorlar, DKlar Y işi yapınca biriktiriyorlar. Eğer bu puan her hangi bir tarafta sona ulaşırsa, ona göre büyük bir event yapıp Arthas'a ne olacaksa gösterebilirler (Örneğin Ally/Horde yaptığında tüm faction bossları gidip Arthas'a saldırıp onu kesebilir). Tabi bunların hepsi benim kurmacam.

Lore konusuna gelince, ilk başta bana da garip gelmişti Illidan'nın 25 kişi tarafından öldürülebilir (hatta farmlanabilir) olması, ama sanırım en doğrusunu yaptılar. İnsanlar bildikleri karakterleri görmek istiyordu. Tutupta sırf WoW için 15 dakikada uydurulmuş bi demon koymak yerine Illidan'ı koydular. Yeri gelicek Kil'jaeden'i de koyacaklar. Sargeras'a kadar gideriz...
Sosyal ağlarda paylaş

@gangren: valla aq kapilarini acmak icin de butun server seferber olacak "hem raiderlarin hem solo oyuncularin" katkisi olacakti...

naaptik?

balik tuttuk

yemeyelim artik bunlari lutfen. cok heyecanlanmanin anlami yok, farkli oyunu mu oynuyoruz bilmiyorum ama bu laflarin wow'da tek cevirisi var: "Olumune grind"

hala lore muhabbeti yapanlari da zaten arcane'in draenei shaman'i olan "Lorelol"e havale ediyorum

ayrica alakasiz gibi olacak ama icimde kalmasin. trailer'da yeti tarafindan oldurulen arkadasini reslemeyen Paladin'e bi siktir git cekiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

yav şu herkes trailer'daki paladine takmış,
hepsine bir siktir git diyorum.

adamlar orda birebir oyundaki olayları koymak zorunda değil.
öle olsa zaten paladin ordaki yaratıkların hepsini öldürürdü, death knight olmasına bile gerek kalmazdı.
hem ne işi var yani, saçma sapan yerlerde dolaşıyor. otursun quest yapsın.

altı üstü basit bir hikayeyle lich king'in konuşmasını koymuşlar.
"böyle böyle olur sonunda death knight ordusuna katılırsınız" diye.
Sosyal ağlarda paylaş

tbc ye göre cok daha mantikli ve düzgün bir expansion olacak hem boşuna laf demeyin +10 level ve cok daha iyi itemlar bulunda tbc bitirilsin diye de olabilir. yalnız arthas denilen adam tek hareketle ilidian ı kesti ki o zaman daha lich king ile birleşmemişti ondan dolayı düzgün yapsınlar lich king olayını.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...