rambokazim Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Oyunu diriltmeye çalışıyorlar yani... Hmm bu aralar oynayacak bir şey bulmazsam deneyebilirim heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 bundan faydalanma icin ne yapmaka gerekiyor.eski accountum var.login oldum ama activ degildir diyor.hani oynayacagımdan degilde bi bakim dedim ne hale gelmis starwars.sitede filanda bulamadım,link filan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 oh teşekkürler bende açtırayım bakayım diyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 30da baslıycakmış yazıyo orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 30da baslıcagı nerde yazıyor?30 eylulde bitecek var 30da baslıcagını goremedim.sitesinde filanda bi sey bulamadım gerce ozurluyumdur bu konularda.birden heves ettimde neyse zaten tahminen 10dk kalıp bu ne la diyip cıkıcam.aktive olmadı benim account. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ben doru duzgun okumamış zate 30'un bitiyoumş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 bende ne siteden login olup nede clientden girip aktive edemedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mirally Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Şu konunun aslını bilen yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 evet ya konunun aslını bilen varsa güzel olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 90 gundur kapalı olmalıymıs account dio sitede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 acılmıs benim account bi 10 saatlik filan patch var artık aksam bırakırım ecilpsede filandı karakter kaldımı kimse oynıyan?hangi serverdasınız sole bi doctor acıp takılim diyorum belki bi faydam olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 benim account 90 gundur kapalı ama oyunu yuklemeye ve patch yapmaya useniyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 4 gunluk patch mucadelesinden sonra oyuna girmeyi basardım.iki kere elektirik gitti,bi kere baglantı gitti,en son 48 saat patch diodu,neyseki dun gece 7 saatte bitirdi.gene alısamadım tabi oyuna 80 level karakter var eclipsede kimse yok zaten.chimerada oynuyomus galiba herkes bi oraya bakıcam da baska servera credit transferi filan yapmak mumkunmudur bi onu sorim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 yeniden aktif ettim 4 saat sora oyundayım hehe ^^ bakim ne ne olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Evet ya anlatın biraz. Merak ettim. Cantina muhabbetlerini, 10 kişi bir araca sıkışıp göreve gitmeyi falan özledim bea.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambokazim Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 said: karareis üye § 21 Ağustos 2007, Salı - 14:24 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- 4 gunluk patch mucadelesinden sonra oyuna girmeyi basardım.iki kere elektirik gitti,bi kere baglantı gitti,en son 48 saat patch diodu,neyseki dun gece 7 saatte bitirdi.gene alısamadım tabi oyuna 80 level karakter var eclipsede kimse yok zaten.chimerada oynuyomus galiba herkes bi oraya bakıcam da baska servera credit transferi filan yapmak mumkunmudur bi onu sorim dedim. Server dan server a para transferi yok direkt olarak .. eskisi gibi karşılıklı karakterler aracılığı ile yapılabilir. Ancak karakter transfer olayı bu aralar beleş tekrar açılacak diye bir şey duydum .. Çok fazla kişi ( türk olarak yani ) yok ama genelde biz Chimere da takılıyoruz .. Maceralarımız burada :P ; http://www.ihtyr.com/forum/viewforum.php?f=50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 yok yaw su nge e bi turlu alısamadım gitti zaten bilgisayar kaldırımıyo yeni karatker acamıyorum hata filan veriyo.neyse ki chimerada 5 level bi karakterim vardı 10 tane filanda respec hakkı var dolasıyorum.bir turlu beceremyiorum yaw level up bile olamadım.briada da bi karakterim varmıs onla girdim cantine girip milleti seyrediyorum en kalabalık server olarak bunlar gozukuyor.neyse artık her aksam cantinaya girip bi 20 dk takılıp cıkacam herhalde.ne hale geldi yaw guzelim swgem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 hahaahahah 5 10 kelime yazı yazınca sen sus yeter çok konuştun hadi bakim bi 5 10 dakika sus deyip ortaya yazmanızı engelliyor pis adamlar ya ahahah böle bişi yapacaklarını düşünmeliydim tell ve group chat çalışıyor mute u yediğinizde şimdi bu adamlar onları unuturlar diye düşündüm bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Çok hoş , biz oyunu eski haline döndürsünler diye bi yerlerimizi yırtarken , hala tek tek CH gibi eski professionları ortaya çıkarmaya çalışmaları , bir de göz boyayıp üstüne bindirmeler falan , Soe'nin ben bıraktığımdan beri hala akıllanmadığının bir göstergesi. Yazık , bu kadar bağrınmamızın en azından üzerinden bu kadar süre geçtikten sonra anlaşılacağını düşünmüştüm.. Böyle klasik Soe davranışlarına inanmıyor , hala oyunun gidişatının aynı olduğunu görüyor ve sırf friendlistimdeki tonlarca insandan kimlerin kaldığını görmek ve biraz muhabbet etmek için 3O Eylülü bekliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 o deilde delircem 2 gündür hiç bişi indirmiyor kalan süre sürekli aynı ve data 1 music gibi bişide kalmış durumda. toptan silip milattan önceden kalma cdlerle clientı kurup yükleyecem o olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 deno koparcam kafanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Yanlış mıyım ama oth sen söyle yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 bn de bıraktm oyunu =) accountu da camokaya verdm yani. othmoyu bile tutmadm elimde dusun yani nsl baydm oyundan. su an pre cu da olsa bayarm snrm bilmiorm. blki aynı twilek in kıcına 2.5 sne bakmaktan kaynaklanıo olabilir ama baydı yani content yok abi oyunda, pre cu da da yoktu, jedi kasan jedi kasıodu ona odaklanıodu, brz dha sosyal takılanlar vardı populasyon ii oldugu icin ama hicbi zaman cok yapck bsi olmadı yani. yemisim swg yi diorm ya, kotor1-2 oynuorm ck dha zevkli. blki cıkar kotor online da rahatlarz ama swgden bndan snra hicbi nane olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Valla ben Kotor 2'yi bitirdiğim an Kotor 3 için araştırmalara başlamıştım ne zaman geliyo diye. Çok sağlam oyun tabi ki ama , Star Wars için yeni bir oyun yapılıcaksa ya da şu an ki Swg yenilenecekse , filmlere sadık kalması taraftarıyım. O kadar zor olmasa gerek yok , tek yapıcakları oyunun taa en başına gitmek ve ilk zamanlardaki halini yapmak. Gitsinler gönderdikleri adamları falan bulsunlar ne biliyim ama getirsinler eski Swg'yi ya. ( ama gelicekse 2008 yazında gelsin , malum öss adamıyız biz ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar