Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Old accounts reactivated

rambokazim

Öne çıkan mesajlar

4 gunluk patch mucadelesinden sonra oyuna girmeyi basardım.iki kere elektirik gitti,bi kere baglantı gitti,en son 48 saat patch diodu,neyseki dun gece 7 saatte bitirdi.gene alısamadım tabi oyuna 80 level karakter var eclipsede kimse yok zaten.chimerada oynuyomus galiba herkes bi oraya bakıcam da baska servera credit transferi filan yapmak mumkunmudur bi onu sorim dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karareis
üye § 21 Ağustos 2007, Salı - 14:24 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

4 gunluk patch mucadelesinden sonra oyuna girmeyi basardım.iki kere elektirik gitti,bi kere baglantı gitti,en son 48 saat patch diodu,neyseki dun gece 7 saatte bitirdi.gene alısamadım tabi oyuna 80 level karakter var eclipsede kimse yok zaten.chimerada oynuyomus galiba herkes bi oraya bakıcam da baska servera credit transferi filan yapmak mumkunmudur bi onu sorim dedim.

Server dan server a para transferi yok direkt olarak .. eskisi gibi karşılıklı karakterler aracılığı ile yapılabilir.

Ancak karakter transfer olayı bu aralar beleş tekrar açılacak diye bir şey duydum ..

Çok fazla kişi ( türk olarak yani ) yok ama genelde biz Chimere da takılıyoruz .. Maceralarımız burada :P ;

http://www.ihtyr.com/forum/viewforum.php?f=50
Sosyal ağlarda paylaş

yok yaw su nge e bi turlu alısamadım gitti zaten bilgisayar kaldırımıyo yeni karatker acamıyorum hata filan veriyo.neyse ki chimerada 5 level bi karakterim vardı 10 tane filanda respec hakkı var dolasıyorum.bir turlu beceremyiorum yaw level up bile olamadım.briada da bi karakterim varmıs onla girdim cantine girip milleti seyrediyorum en kalabalık server olarak bunlar gozukuyor.neyse artık her aksam cantinaya girip bi 20 dk takılıp cıkacam herhalde.ne hale geldi yaw guzelim swgem.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok hoş , biz oyunu eski haline döndürsünler diye bi yerlerimizi yırtarken , hala tek tek CH gibi eski professionları ortaya çıkarmaya çalışmaları , bir de göz boyayıp üstüne bindirmeler falan , Soe'nin ben bıraktığımdan beri hala akıllanmadığının bir göstergesi. Yazık , bu kadar bağrınmamızın en azından üzerinden bu kadar süre geçtikten sonra anlaşılacağını düşünmüştüm.. Böyle klasik Soe davranışlarına inanmıyor , hala oyunun gidişatının aynı olduğunu görüyor ve sırf friendlistimdeki tonlarca insandan kimlerin kaldığını görmek ve biraz muhabbet etmek için 3O Eylülü bekliyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

bn de bıraktm oyunu =) accountu da camokaya verdm yani. othmoyu bile tutmadm elimde dusun yani nsl baydm oyundan. su an pre cu da olsa bayarm snrm bilmiorm. blki aynı twilek in kıcına 2.5 sne bakmaktan kaynaklanıo olabilir ama baydı yani content yok abi oyunda, pre cu da da yoktu, jedi kasan jedi kasıodu ona odaklanıodu, brz dha sosyal takılanlar vardı populasyon ii oldugu icin ama hicbi zaman cok yapck bsi olmadı yani. yemisim swg yi diorm ya, kotor1-2 oynuorm ck dha zevkli. blki cıkar kotor online da rahatlarz ama swgden bndan snra hicbi nane olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben Kotor 2'yi bitirdiğim an Kotor 3 için araştırmalara başlamıştım ne zaman geliyo diye. Çok sağlam oyun tabi ki ama , Star Wars için yeni bir oyun yapılıcaksa ya da şu an ki Swg yenilenecekse , filmlere sadık kalması taraftarıyım. O kadar zor olmasa gerek yok , tek yapıcakları oyunun taa en başına gitmek ve ilk zamanlardaki halini yapmak. Gitsinler gönderdikleri adamları falan bulsunlar ne biliyim ama getirsinler eski Swg'yi ya. ( ama gelicekse 2008 yazında gelsin , malum öss adamıyız biz )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...