pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Ben bu abimizi çok seviyorum ve şu anki ruh halime uyacak şekilde bir şarkısını alıntılamak istiyorum. Sözüm sevdiğini ima edip sevmeyen tüm hainlere; bir buruk kalp bıraktınız burada, hepsi sizin eseriniz, bahtiyar olabilirsizin: ben bu gece ölmezsem bir daha ölmem bugün varım yarın seni bir daha görmem gelmeyin üstüme gelmeyin teselli istemem canımdan can koptu sanki gördüğüm o an bembeyaz bir gelinlik mi beni ağlatan bir mutluluk bir yalnızlık, nedir kutlanan ben bu gece ölmezsem bir daha ölmem kalbinin bir köşesinde bir yerim olsun bir canım var sana düğün hediyem olsun kalbinin bir köşesinde bir yerim olsun mutluluklar diliyorum yolun açık olsun Eğer gökyüzüne bakıp kayan bir yıldız görürseniz bilin ki ben de aynı yıldıza bakıp yıkılan hayallerimi görüyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Müslüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Bir yıldız kaysa gökyüzünden. Sevgilinin şaçları gibi ipekçene aşağı inse. Düşse kafana seni bu alemden bizi senden kurtarsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 MÜSLÜM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 rakı iç rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 MÜSLÜM LAAAAHN! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Ümit Besen'e aşığım, beni yalnız bırakın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 vallahi de bırakmam billahi de bırakmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 ne senle yaşanıyor nede sensiz oluyor bu garip bomboş dünyada. ne kahrın çekiliyor ne dertlerin bitiyor gülmüyor bu yüzün gülmüyor. Ben senin Kulunmuyum beni senmi yarattın Keşke seni sevmeseydim Seninle yaşanmıyor sensizkende olmuyor Keşke seni görmeseydim. hem senin yokluğuna bu kader oyununa nasıl dayanırım ben nasıl. Bahtıma kara oldun gönlüme yara oldun nasıl dayanırım ben nasıl... Alın bakalım ahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Sevip de sevdiğine kavuşamayanlara... nikahına beni çağır sevgilim istersen şahidin olurum senin bu adam kim diye soran olursa eski bir tanıdık dersin sevgilim hayaller kurardık biz yıllar önce hiç yoktu hesapta ayrılık bizce bilirsin ne kadar görmek isterdim beyazlar içinde seni öylece garibin biriysem sevemez miyim aşkla karın doymaz diyen ben miyim şimdi çok zenginsin ben aynı garip sana bir buket gül veremez miyim nikah masasına oturdun işte dayanmak çok zormuş böyle sevince sana mutluluklar sözüm kardeşçe at artık imzanı git bir an önce :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 olm keyifte görürsem direk deşifre edecem seni. nihohoy. abi bırakın emperor u umit besen çalın diyecem. evet. çalarlarsa da sıçtık tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Yeni geldim keyiften zaten, şu anki durumuma inat devamlı Korpiklaani çaldım; kamuflaj yaptım kendime :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 pekaziz direk belden aşağıya vurmuşsun hiç hoş değil ddfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 ata demirerin deyişiyle : küçük kurbağa küçük kurbağa kuyruğun nerede hey kurbağa :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar