DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Komedi tarzı diziler arıyorum bildiklerinizi yazarsanız sevinirim. Edit: Cok resmi olmus xD . [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 20:22 tarihinde, DeBuffAndHeal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 star da ökküz cadı var onu tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 lül yabancı olarak. Türkiyede komedi dizi varda ben mi bilmiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 asiret dizilerini izleyip yarılıyoruz bizi, seni bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Friends How i met your mother Seinfeld Married with children Scrubs Simpsons-south park - family guy -king of queens daha da vardır bi milyon tane bunlar aklıma ilk anda gelenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 american dad, family guy, the simpsons sürekli izlenesi diziler. eskiden rocko's modern life vardı. gerçi bunlar hep çizgi ama zaten komik olan dizi yok dünyada. ya da hiçbiri bana komik gelmiyor özellikle amerikan dizileri tamamen gerizekalıca amerikan esprileriyle donatıldığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 family guy,south park,simpsons kesinlikle izle gülmekten yarılırsın nicolodeon daki cogu cizgi filmde komik mesela sünger bob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Family Guy ile South Park'ın sağlam bi torrent link'i yok ki. hepsi 20 ile 60 arasında gidiyo :S [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 20:46 tarihinde, DeBuffAndHeal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 coupling i nasıl yazmazsınız ya cidden hayatım boyu izlediğim en komik şeydi coupling :) (ilk 3 sezon tabi, son sezon jeff gittiğinde tadı kalmadı :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Valla Family Guyı southparkı simpsonsu bırak, çizgi filmimsi istiyosan en güzeli Futurama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Coupling ve How I Met Your Mother. Harbi legen.. ..wait for it.. DARY!! diziler ikisi de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 How I met Your Mother Torrent Bulursam indircem hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 eski dizileri yazmıyoruz sanmıştım. married with children, coupling, how i met your mother, full house vs vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 How I met Your Mother eski dizi mi ki? Hala devam ediyo diye biliyorum ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 married with children kadar ucuz bayık berbat (ucu birarada) bir dizi izlemedim men, teletubbies izlerim daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Weeds Drawn Together Robot Chicken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 How I Met Your Mother > * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 cyber five! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 once coupling izlenmeli. bi cirpida bitiyo zaten 5 sezon ardindan zamana yayarak scrubs, how i met your mother. seinfeld i hic indirip de izlemisligim yok :) friends e basladin mi 10 sezon pata kute bitiyo, uyumuyosun gerekince. 10. sezonun sonunda joey tribbiani yi ruyada gormek farz ! futurama guzel ama kisa, asla bi simpsons olamamis durumda. family guy da asla simps olamiyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Eskilerden: two guys, a girl and apizza place just shoot me who is the boss? yenilerden two and a half men var cnbc-e dizileri. Eskilerden diye yazdıklarım özellikle müthiştir, yetişemeyen varsa bi baksın mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Two and a half men güzeldir.Rocko's modern life süper ötesiydi abi hayatımda hiç bi diziye o kadar kopmamışımdır xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 weeds derim, okadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 arrested development cok sevende var bayanda var bende yeni izlemeye baslıyım diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 arrested development sahanedir ama turkce sub bulmakta zorlanabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 arrested developementtan kim baymış ya? aptal amerikalıların kafası almıyor diye rating kurbanı olan bir dizi o. en sevdiğim komedi dizisi ayrıca da. bi de the Coupling'in UK versiyonuyla It's Always Sunny in Philadelphia'yı önermekte fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar