Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 şu an wow oynuyorum fakat warcraft tarihine ait pek bir bilgim yok bu yüzden videolardan birşeyler örenebilirm belki.bu videoları indirebileceğim bir site warmı.(youtube haric) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 resmi sitesinde detaylı bir tarihçe bulabilirsin, sanırım ansiklopedi bölümündeydi. video yetmez. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 teşekkürler ama ben görsel bi şölen yaşamak istiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 warcraft 2 den başla oynamaya. Keşke herşeyi unutup baştan aynı zevki alabilsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 ya toipclerden birinde wc3 ün oyun içi videolarının birleştirildiği 45 dk lık bi video verilmişti bi ara istersen tabi ordan sadece son olayları kaparsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 o sırf illidanın videolarıydı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 En iyisi Warcraft3 ü ve ek görev pakedi fronzen throne u baştan başlayıp bitirmek. Hem cgi film gibi hazırlanmış demolar var hem de oyun içi görüntülerle demolar var, hepsinin birleştiği bi vidyo daha görmedim. Eğer çok uzun gelir sıkılırım diyorsan hile yap hızlı hızlı geç bölümleri. Ama bölüm bitirme hilesi yapma, baya bi önemli olay bölüm içi vidyolarda anlatılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 W2-3 tam bitirirsen, bir de kitapları okursan anlıyosun zaten çoğunu. Video istemişsin, o da W3'te var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 bir de w3 tft de bonus bölüm var bence hikaye akışı açısından o da önemli bir konuma sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar