Killer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Kıbrısta arabayla biiçe gidiyoduk, O NE LAN HORTUM MU OMG oldm, meğersem yılanmış dfhsff.Dayıma dedim ezdin lan yılanı, dayım dedi yk çalıya kaçtı.İlginçti.Yorumlaınızı bekliyorm hdsf!';? cv xc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Yılanın modeli ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 2008 modeldir bence.. baksana hızla kaçmış! bi de 4x4 olsa gerek. Çalı, çayır bayır dere tepe gidiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Siyah bişeydi valla tıs tıs gidiyordu.İlk defa normal ortamda yılan gördüm?dfC?134 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Ne ictin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Su? Wtf?fgçlş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Eğer ölmediyse yılan diildir. Yılmamış, yaşamış çünkü. OFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 nerdeyse 2 günde bir yılan görüyorum evden şehre giderken ve gelirken.. pek garip gelmiyorlar artık. bu sabah ölü kirpi vardı yolda, geçen hafta da gece tilki girdi arabanın farına, karanlığa kaçamadı hemen, 200m fln koştu önümden :) o baya ilginç gelmişti :) daha önce de görmüştüm çok da hiç bu kadar uzun süreli olmamıştı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 4x4 olası mantıklı evet. Çalı bayır girmiş. Ne yılanmış abi yaa. Bizde alsak böle bişey. said: Eğer ölmediyse yılan diildir. Yılmamış, yaşamış çünkü. OFF Bu an benim bittiğim andır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Ahahahah ilk okuyuşumda jeton düşmedi, sonradan tekrar "eee ne var ki?" modunda bakınca anladım zuahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Asdsadfsdf neler olmuş buraya böle ya ahahah esprilere bak kendimi suicide etcem şimdi eheh xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 yazlıkta su borusundan düşüşünü gördük.. yalnız borunun içinden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 kojiroh.camdan atlamaya davet ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar