_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 ttgl beğenmeyenler yeterince manly değil sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 delikanlı izleyicilerin halk kahramanı gaylord gibi bakir öldü WHERE IS YOUR GOD NOW ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 güzel şeylerden tat alamıyosun kaede gelip etrafta cirkeflip yapıp ciğerini soğutuyosun. kıl mesajlarının listesini cıakrsam pms paternin cıkar ortaya. Cokda canavar bi seriymiş, öle attığın bokların hiçbiride yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 hadi o zaman yazdığım bir mesajı çıkar haksız olduğumu göster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Kaede said: Escaflowne den sonra gelmiş geçmiş en overrated anime ^_^ ama OP imba ötesi, kesinlikle dinleyin http://btjunkie.org/torrent/JPSEEK-COM-Shoko-Nakagawa-Sorairo-Days/307884099741fdd24b2a23719f448ce2829fea6d11eb/download.torrent "Drill" dediğiniz olay japon çocukları arasında inanılmaz popüler. Üstüne zilyon tane karakter var (Çift matkaplı dişçi robotu hatırlıyan varmı?). Ha bide "kendine inanmıyorsan, sana inanan bana inan" gibi çok felsefik sözleri vardır. Yani tabiri caizse "mindfuck" animedir. Yemekten sonra izlemeyin, yemekten önce de izlemeyin. Aynı zamanda Gainaxın üstüne 34759083489749503 yen harcamasıyla meşhurdur. (Don't forget kids : eps 15 of TTGL has more cells than the sum of all used for a regular 26 eps series!) Sonuç : Uzak durun. Bantgenişliğine yazık. al mesela bırtakım factleri sıralamışsın neden kötü olduklarını yazmadan sonuna uzak durun demişsin. kendine iananman sana inanna bana inan'ın felsefei bi anlamı yok, ne yazan nede izleyici o cümleye felsefi bi anlam falan yüklemiyo aksine gaz bi anlam yüklüyo. mindfucklık bi durum yok yanı, ben sana inanıyorum başabilirsin demenin daha gaz yolu. su ıslaktır vucudumuz buyuk kısmı sudur, su havadan düşebilir, suya osman demeyiz arkadaslar!! böle bişi olmuş mesajın yanı 2002 acıklamasını 2007 animesi için kaynak göstermeni ki konuşma 2002 den sornaki animeler üstüneyken. tabı bu kısmın seninle pek bi ilgisi yok keza animeylede bir ilgisi yok "overrated" kelimesini anlamı üzerinden gereksiz bi tartışma dönmüş. en önemlisi kötü falan diye bahsetmişsin, kötü değil aksine şahane bir anime baştan burdan hatan var. bariz sen tadını cıkaramamışsın, senin icin üzücü bir durum olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 TTGL'ye inanma, TTGL'ye inanan Cuce'ye inan. Cidden ama TTGL güzel anime, çok seriuz biznıs diye yaklaşmayın, gayet gaz, keyifli bir anime. Kendini çok güzel izlettiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 haha ha yani tek bulabildiğin şey zaten dalga geçmek için yazdığım ciddiyetlen alakası olmayan bir laf mı yok abi ttgl kesinlikle mindfuck ahah cumartesi sabah 7 de oynadı anime. shounen. ne mindfuckı gökçen kafan mı iyi bişey bulamadın diye espirileri mi ciddiye alıyorsun ordaki factlerden hiçbirini çürütemezsin. ha bunlar zaten hep overrated olduğu üstüne, kötü olduğuna değil 2007 de internette biraz bakınsaydın isanın 3. gelişi gibi karşılandığından esasında ne kadar overrated olduğunu da anlardın kaldı ki şurda muhabbet ediyoruz. kimse kimsenin zevkine bişey söyleyemez. benim kutsal kitabım aria yı da benden başka kimse izlemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 uzak durun dersen bu overrated demek değil kötü demektir, benimde bi sürü uzak durun diceğim şey var bunu dememin sebebi kötü olduklarını düşünmem. butun konuda inameye dair yazdığın en net cümleyi almışım onun üstünden fikrini değerlendiriyorum. 2007de cok abartılı karşılaşmış olabilir, bok gibi bi senen olduğu icindir muhtemelen, adam iki anime yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 donlu çorap ve askısı (nickelodeon meets fanservisu) çok sofistike ve entellektüelmiş, tövbe edip onu seyredelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 8. bölüme kadar ttgl izlemeyen ttglye kötü demesin.sonra da kötü demesin.GAAARRRRR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Tyrannus said: 8. bölüme kadar ttgl izlemeyen ttglye kötü demesin.sonra da kötü demesin.GAAARRRRR http://img827.imageshack.us/img827/9535/garej.jpg gercek gar charlara saygisizlik etmiyelim asdffs kaminada cok iyide GAR diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 solda hakikaten çok ağır abiler var. hatta kelimenin yaratıcısı archer arada hafif kalmış heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 galaksi kadar robota binip dövüşmeyen adama erkek demem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Ben bu animeyi eve gidip izlicem şimdi. Kesin Kaede bullshit çıkacak. Anime çok eglenceli çıkacak. I came, I foresaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 nası ya izlemedin mi ki daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 5. bölümdeyim, çok başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 bu animeden haz almıyanlara, sevemiyenlere like unlikeable, love the unloveable row row fight the power diyorum bu arada kaede şeyi anlamaıdm ben hanı demeşlsinya piyasada ne talep görüyosa ondan koymuşlar diye, aksine gainaxın diebusterdan beri yaptığı şey var icinde animenin, ve 2007 nin daha önemlisi üretim sürecinin başladığı 2006 ve 2005 sırasında bütün populer animeler ttgl'en en zıttı animeler, ciddi mechalar bayık desu notular falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 yok ben uzun uzadıya anlattım ne olduğunu ne olmadığını gainaxı da emin ol senden daha iyi tanıyorum izleyin eğlenin ne diyim sana da laf anlatmaktan tiksindim bir daha tövbe muhabbet etmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 abi uzun uzadıya anlatmışsında, anlamadım işte. keyfin bilir tabiki sana kalmış zorla yazdıracak değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 TTGL budur. Resim var http://i53.tinypic.com/2qlvaqf.jpg Düşündüm de spo yapalım ya sonuna kadar var sonuçta. İsteyen baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=me5Zzm2TXh4&feature=email&email=comment_reply_received haha highest rated comment Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 HAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAAHHAAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 utanmadan kendi reklamını yapıyor ya malmortis kadar kötüsün tunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Abi seri sonunda bitti ve sana laflar hazırladım Kaede. Bu animeyi sevmeyen biri, kesin anti spiral falandır. İstediğin kadar weeabo ol, erkekliğinin wannabeliğe üstün gelmesi lazımdı. Savaşı kaybettin genç adam. Pussy tears dök şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 hesaplaman yanlış olmuş izleyip sevenler zaten weaboo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar