Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tengen Toppa Gurren Lagann

SenariouS

Öne çıkan mesajlar

Kaede said:

Escaflowne den sonra gelmiş geçmiş en overrated anime ^_^ ama OP imba ötesi, kesinlikle dinleyin
http://btjunkie.org/torrent/JPSEEK-COM-Shoko-Nakagawa-Sorairo-Days/307884099741fdd24b2a23719f448ce2829fea6d11eb/download.torrent
"Drill" dediğiniz olay japon çocukları arasında inanılmaz popüler. Üstüne zilyon tane karakter var (Çift matkaplı dişçi robotu hatırlıyan varmı?).
Ha bide "kendine inanmıyorsan, sana inanan bana inan" gibi çok felsefik sözleri vardır. Yani tabiri caizse "mindfuck" animedir. Yemekten sonra izlemeyin, yemekten önce de izlemeyin. Aynı zamanda Gainaxın üstüne 34759083489749503 yen harcamasıyla meşhurdur. (Don't forget kids : eps 15 of TTGL has more cells than the sum of all used for a regular 26 eps series!)

Sonuç : Uzak durun. Bantgenişliğine yazık.

al mesela bırtakım factleri sıralamışsın neden kötü olduklarını yazmadan sonuna uzak durun demişsin.
kendine iananman sana inanna bana inan'ın felsefei bi anlamı yok, ne yazan nede izleyici o cümleye felsefi bi anlam falan yüklemiyo aksine gaz bi anlam yüklüyo. mindfucklık bi durum yok yanı, ben sana inanıyorum başabilirsin demenin daha gaz yolu.

su ıslaktır vucudumuz buyuk kısmı sudur, su havadan düşebilir,
suya osman demeyiz arkadaslar!!
böle bişi olmuş mesajın yanı

2002 acıklamasını 2007 animesi için kaynak göstermeni ki konuşma 2002 den sornaki animeler üstüneyken.
tabı bu kısmın seninle pek bi ilgisi yok keza animeylede bir ilgisi yok "overrated" kelimesini anlamı üzerinden gereksiz bi tartışma dönmüş.

en önemlisi kötü falan diye bahsetmişsin, kötü değil aksine şahane bir anime baştan burdan hatan var. bariz sen tadını cıkaramamışsın, senin icin üzücü bir durum olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

haha ha yani tek bulabildiğin şey zaten dalga geçmek için yazdığım ciddiyetlen alakası olmayan bir laf mı

yok abi ttgl kesinlikle mindfuck ahah

cumartesi sabah 7 de oynadı anime. shounen. ne mindfuckı gökçen kafan mı iyi bişey bulamadın diye espirileri mi ciddiye alıyorsun

ordaki factlerden hiçbirini çürütemezsin. ha bunlar zaten hep overrated olduğu üstüne, kötü olduğuna değil

2007 de internette biraz bakınsaydın isanın 3. gelişi gibi karşılandığından esasında ne kadar overrated olduğunu da anlardın

kaldı ki şurda muhabbet ediyoruz. kimse kimsenin zevkine bişey söyleyemez. benim kutsal kitabım aria yı da benden başka kimse izlemez
Sosyal ağlarda paylaş

uzak durun dersen bu overrated demek değil kötü demektir, benimde bi sürü uzak durun diceğim şey var bunu dememin sebebi kötü olduklarını düşünmem.

butun konuda inameye dair yazdığın en net cümleyi almışım onun üstünden fikrini değerlendiriyorum.

2007de cok abartılı karşılaşmış olabilir, bok gibi bi senen olduğu icindir muhtemelen, adam iki anime yoktu.
Sosyal ağlarda paylaş

bu animeden haz almıyanlara, sevemiyenlere

like unlikeable, love the unloveable
row row fight the power

diyorum

bu arada kaede şeyi anlamaıdm ben hanı demeşlsinya piyasada ne talep görüyosa ondan koymuşlar diye, aksine gainaxın diebusterdan beri yaptığı şey var icinde animenin, ve 2007 nin daha önemlisi üretim sürecinin başladığı 2006 ve 2005 sırasında bütün populer animeler ttgl'en en zıttı animeler, ciddi mechalar bayık desu notular falan.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...