Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adriana Lima bakireymiş.

Brigand

Öne çıkan mesajlar

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=31393&cat=340&dt=2007/08/07

Ben demiyom HaberTürk'ten diyolar. Açıp bakmışlar mı ne yapmışlar. Dünyanın en sexy 3. kadını (2005 yılında olması lazım, bana göre her yıl birinci tabi) ve de en güzeli, bakire ha? Helal olsun temiz kızmış evimin kadın yaparım ben bunu. : )
Sosyal ağlarda paylaş

Bida konuşuruz sorun değil. Konuşulan şeyi bidaha konuşunca bişe mi oluyor.

Yalnız yorumlar süper:
said:
usahin 07.08.2007 09:54
YA BENCE BUNUN RODAJ DÖNEMİ BİTMİŞTİR AÇILMASI LAZIM DEVİRİ VURDURUP VURUDUP VİTES ATTIRACAKSINKİ ÖMRÜ UZUN OLSUN İLERİSİ İÇİNDE İYİ RANDUMAN VERSİN AÇMASINIDA BİLMEK LAZIM......

said:
ayan34 07.08.2007 12:08
bi içini açıp bakmak lazım
Sosyal ağlarda paylaş

YA BENCE BUNUN RODAJ DÖNEMÝ BÝTMÝÞTÝR AÇILMASI LAZIM DEVÝRÝ VURDURUP VURUDUP VÝTES ATTIRACAKSINKÝ ÖMRÜ UZUN OLSUN ÝLERÝSÝ ÝÇÝNDE ÝYÝ RANDUMAN VERSÝN AÇMASINIDA BÝLMEK LAZIM......YA BENCE BUNUN RODAJ DÖNEMÝ BÝTMÝÞTÝR AÇILMASI LAZIM DEVÝRÝ VURDURUP VURUDUP VÝTES ATTIRACAKSINKÝ ÖMRÜ UZUN OLSUN ÝLERÝSÝ ÝÇÝNDE ÝYÝ RANDUMAN VERSÝN AÇMASINIDA BÝLMEK LAZIM......YA BENCE BUNUN RODAJ DÖNEMÝ BÝTMÝÞTÝR AÇILMASI LAZIM DEVÝRÝ VURDURUP VURUDUP VÝTES ATTIRACAKSINKÝ ÖMRÜ UZUN OLSUN ÝLERÝSÝ ÝÇÝNDE ÝYÝ RANDUMAN VERSÝN AÇMASINIDA BÝLMEK LAZIM......YA BENCE BUNUN RODAJ DÖNEMÝ BÝTMÝÞTÝR AÇILMASI LAZIM DEVÝRÝ VURDURUP VURUDUP VÝTES ATTIRACAKSINKÝ ÖMRÜ UZUN OLSUN ÝLERÝSÝ ÝÇÝNDE ÝYÝ RANDUMAN VERSÝN AÇMASINIDA BÝLMEK LAZIM......

ahahahahahaha
Sosyal ağlarda paylaş

öyleymiş te bu kadın prensle evlenmedi mi arkadaş. adamda bildiğin çokoprens , maymun gibi bişey. evrimi tersine işleticekler ondan korkuyorum başka bişey değil. yarın öbürgün adriananın maymun gibi çocuu olacak bu adam yüzünden kıyamet kopacak sonra ztn.

bi de vitesi vurdura vurdura atan amcanın yorumu için roflmao
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...