Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Ne kıskançlığı yav. Üzülüyorum adamlara. Sonuçta o üniversite internetlerini ben de yaşadım. Yazın iyi belki ama kışın berbat olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Teşekkürler Bone, bende bikaç şey ekliyim: Üniversite interneti kullananlar; Herkes rapidden indiriyor 1 saatte bir olduğundan bana denk gelimiyor ne yapacam? Çözümü yok aman premiumu olaaan? Torrent çok yavaş port açamıyorum ne yapacam? eMule neden çok yavaş? Üni port açmama izin vermiyor. Modemlere yetkili değilim. Diyenler gelip, bitek outgoing connection açabilip burada bize hava atmayın. Port açamadıktan sonra 1gbit internetim olsa da fayda etmez. Incoming connectionlar da kurabilmeniz lazım. Hatta bazı üniversitelerde 80 ve belli başlı portlar dışında çıkış bile yok. Hava atmanın yeri değil gençlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Ben komple bi kısçançlık sezdim burda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Gelip hava atmak için konu açanları tebrik etmek istiyorum ben. Ve hala bizi kıskanç olarak görenleri. Biz kıskançsak birileri de kendi egolarını tatmin etmeye çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Egosundan değil. dsl cilerin 4mbit olup hava atmasına karşı bir eylemdir. Anlayanadır orası ayrı. @lind ben senle bi araya gelecem nası olsa, nişantaşı çocuğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 pati elden gidiyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Bu da Valencia (Ispanya). (Portekiz ustunden.) (Italya ustunden.) [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 21:12 tarihinde, Crane tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Valla ben şuanda 2mbitle bile mutlu huzurluyum.Gerisi beni bağlamaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar