Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 http://www.medyafaresi.com/?hid=6452&cid=5 Yorum size ait.Görmemişin biri ormanda hayvan görmüş , tutmuş Pokemon ilan etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 yaratığı bularak sahiplenen Veli Turan ona `Abbas' adını verdi. ahah ^^[ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 11:40 tarihinde, zydar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 OMAGAD Abbas Hayvanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=185984 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 bu hayvandan bi belgeselde gördüydüm zıplayan fare türevi bişey diyolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 sarıya boyasan aynı pikachu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 hakkaten pokemon yalnız bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 sarıya boyayıp satarlar bunun gerisini bulsalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Abbas seni seçtim şerefsiz dsfsdfsdf : P [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 13:37 tarihinde, Hellsing tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 tatlı yannız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 pichu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Pichu değil bu Abbas basbaya Abbas bilinen ilk pokemondur.Abbastwo'nun yapılması için bilim adamları Abbastwo'nun dönüşü filminde bir piramite gidip mewin sırlarını öğrenirlerve onun dna sına sahip olurlar.Giovanni Abbas'ın ilk ve en güçlü pokemon olduğunu bildiğinden onun klonlanmasını emreder.O dünyadaki 21 kutsal pokemonun birincisidirve dünyada ondan sadece bir tane olduğu filmde görülmüştür.Genellikle savaştan çok hoşlanmaz.Ama savaş yapacaksa da amnesia(bellek kaybı)saldırısını kullanır ve onları kendisi kullanır [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 14:29 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 14:29 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 14:30 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Türkiyede bulundu ya... Peşinen soyu tükendi sayabiliriz şaka maka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Bu son posttan sonra ne yazacağımı bilemedim şimdi. Slm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 bu ne be? bildigin cirkin. ormanda orgy party yasanmis kisa capli. pokemon iyi yine, piç de diyebilirlerdi (of) [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 15:40 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Tavşan - sincap halkının Heroes'i işte , genetik anomaliyle doğmuş bir mozaik hayvan da olabilir ama Avustralya'da bu hayvanın ayrı bir tür olduğunu duymuştum.İsmini hatırlamıyorum. [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 15:46 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Abbas, ELEKTRIK SOKU !!11oenone o değilde, arap tavşanı diyolarmış, iç anadoluda yaygın birşeymiş zaten. vay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Lancelion +1 Ben de ismi ne diyordum , sağolasın. Yanılmıyorsam 18.yy başında İngiliz kolonilerine gidenlere sızan birkaç tanesi Avustralyada bir hayli çoğalmıştı. http://www.naturephoto-cz.eu/allactaga-elater-picture-3101.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 akuma ordaydın sanki fadas öyleymiş fln deseydin heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar