Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Sonunda Avrupalı paticikler buluşuyos. Zaman yer belirleyelim bu haftasonu buluşalım. Özellikle seni bekliyoruz Emaleth Apla.[hline]You are all Claustrophobic in your skins.
kermit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 eyfelin altına doluşun[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Süfersin deep kesin gelicem yeri ayarlarız.[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol Mevlana BoO Jack ICQ: 161010949
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Cidden bende başlığı okuyunca hangi ülkedekiler buluşacak acaba diye düşündüm, aklına direkt almanya gelmişti.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 acaba bende bir Paticik Guney Dogu asya mi yapsam napsam> Da simdi biri cikar Honkong der veya Filipn der. En iyisi Malezya kardesim Oraya gelin sizi ben agirliyim,)(sakin aman bu agirlar diye bana guvenip gelmeyin :D )[hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki : bi garip hissediyorum walla kendimi ne hayvani cazibem warmış yauw turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) (olurya bir aksilik olmadi burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 İSTANBUL AVRUPA YAKASI ! [Bu mesaj Deep-Night tarafından 13 October 2003 17:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Batilc Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 said: Deep-Night, 13 October 2003 17:13 tarihinde demiş ki: İSTANBUL AVRUPA YAKASI ! [Bu mesaj Deep-Night tarafından 13 October 2003 17:14 tarihinde değiştirilmiştir] zhauzhauhuhz. bu arda (ayh) ben (höf koptum) de gelirimher hal.[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Deli Etmeyin Beni
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 başta bende sandım yurtdışındaki elemanlar parayı aşmış kahvaltıyı fransada edelim almanyada öle yemee sonrada geceye doğru bi ingiliz pub yaparız gibi senaryolar geldi aklıma. Avrupa yakası ise gelebilirim taksim falan olursa müthiş olur hatta...[hline]Avatar the Fallen
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Taksimde ne yapılır ki? Anca sinema ya da cafe filam daha atraksiyonlu bişiyler yapalım :D[hline]You are all Claustrophobic in your skins.
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Atraksyonlu bişi...hmmm Luna Parka gidelim eyleniriz :D Şaka bi yana atraksyonlu napılırki Ben alışmışım tabi sakin sakin masaüstü oynamaya...[hline]Avatar the Fallen
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Bowling bile bir nevi atraksiyon sayılır :)[hline]You are all Claustrophobic in your skins.
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Nasıl olduda unuttum yaaa Bak bowling olursa çok kıyak olur...Bilmesemde eylendiğim bir atraksyondur...[hline]Avatar the Fallen
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 ben hala anlayamadım, şimdi bu buluşma ist.un avrupa yakasında mı yoksa hane ab üyesi ülkelerin içinde bulunduğu avrupa kıtasında mı olucak? iki türlü de gelemem gerçi ama ossun mrk ettim. *! kahrolsun öö-se-se *[hline][i] qu est ce que c'est:viande
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 asyada oturmama rağmen taxim falan olursa gelebilirim deepcim bakarız siz bi ayarlayın da ben cevap veririm.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 atraksiyon istiyosanız paintball yapalım :D
Khirsah Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 hoop anadolulu paticikleri unutmayın şimdi anadolu istanbul tartışması başlamasın ayrımcılık yapmayın emperyalizme hayır yaşasın...... Kahrolsun oss daha iki sene var aha şimdiden etkisine girdim[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 ya paintball taximde inter-continental otelinin karşısındaki sokakta vardı süfer biyer (itü vardı orda yanlış hatırlamıyosum onun yan tarafı). Tavsiye ederim.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Ok paintball a gidelim o zaman. Haftasonu. Ama parası olmayanlar olabilir yine de bowling bi kenarda dursun.[hline]You are all Claustrophobic in your skins.
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 tamam sen milanda bekle biz geliriz. :p[hline]You are all Claustrophobic in your skins.
Khirsah Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 SAlla yarın okulda buluşuruz lol[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
Bone Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 kahrolsun ben istanbula gelince popolarını sandalyeden kaldırıp gelmeye üşenenler. Yaşasın BonePART ve Tanthalas[hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor Lazar - Here, Reb Nahum, is one kopek. Beggar - One kopek? Last week you gave me two kopeks. Lazar - I had a bad week. Beggar - So, if you had a bad week, why should I suffer?
Natural Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Bende warım![hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi [b]
Llama Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 said: fedaykin, 13 October 2003 17:11 tarihinde demiş ki: Cidden bende başlığı okuyunca hangi ülkedekiler buluşacak acaba diye düşündüm, aklına direkt almanya gelmişti.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ bende boyle dusundum hemen oha o kadarda acıldıkmı ya dıye dusunuyordum[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare icQ=Tık Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar...
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Tuuuuu ulan bende ne guzel bunlar bir avrupa bulusmasi yapiyo yakinda bende bir asya ayarlarim dediydim, De yok birader sizden adam olmaz lol[hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki : bi garip hissediyorum walla kendimi ne hayvani cazibem warmış yauw turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) (olurya bir aksilik olmadi burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim
Batilc Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 haftasonu felan bulusur paintball cekeriz.ama fiyat bilen var mı ? yani parası olanında kolay kuyamayacagi bir para kisi basi. ben pederle bikere gitmistim 90 milyon vermistik ( phebee die bi club vardı, onlar kilyos da bulusma ayarlamıslar once paintball oynadık sonra yemek filan yedik barbecue sonra bay bay.)[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Deli Etmeyin Beni
Öne çıkan mesajlar