Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik AVRUPA buluşması !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sonunda Avrupalı paticikler buluşuyos. Zaman yer belirleyelim bu haftasonu buluşalım.
Özellikle seni bekliyoruz Emaleth Apla.[hline]You are all Claustrophobic in your skins.
Mesaj tarihi:
eyfelin altına doluşun[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
Cidden bende başlığı okuyunca hangi ülkedekiler buluşacak acaba diye düşündüm, aklına direkt almanya gelmişti.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ
Mesaj tarihi:
acaba bende bir Paticik Guney Dogu asya mi yapsam napsam>
Da simdi biri cikar Honkong der veya Filipn der.
En iyisi Malezya kardesim Oraya gelin sizi ben agirliyim,)(sakin aman bu agirlar diye bana guvenip gelmeyin :D )[hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki :
bi garip hissediyorum walla kendimi
ne hayvani cazibem warmış yauw

turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya
Hic bitmeyen Efsaneler (burasi)
(olurya bir aksilik olmadi burasi)
Grim Fandango Turkish Fan Club
Kilicim ve ben ve kullanim
Mesaj tarihi:
said:
Deep-Night, 13 October 2003 17:13 tarihinde demiş ki:
İSTANBUL AVRUPA YAKASI !

[Bu mesaj Deep-Night tarafından 13 October 2003 17:14 tarihinde değiştirilmiştir]

zhauzhauhuhz. bu arda (ayh) ben (höf koptum) de gelirimher hal.[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts

Deli Etmeyin Beni
Mesaj tarihi:
başta bende sandım yurtdışındaki elemanlar parayı aşmış
kahvaltıyı fransada edelim almanyada öle yemee sonrada geceye doğru bi ingiliz pub yaparız gibi senaryolar geldi aklıma.

Avrupa yakası ise gelebilirim taksim falan olursa müthiş olur hatta...[hline]Avatar the Fallen
Mesaj tarihi:
Atraksyonlu bişi...hmmm
Luna Parka gidelim eyleniriz :D

Şaka bi yana atraksyonlu napılırki
Ben alışmışım tabi sakin sakin masaüstü oynamaya...[hline]Avatar the Fallen
Mesaj tarihi:
ben hala anlayamadım, şimdi bu buluşma ist.un avrupa yakasında mı yoksa hane ab üyesi ülkelerin içinde bulunduğu avrupa kıtasında mı olucak?
iki türlü de gelemem gerçi ama ossun mrk ettim.
*! kahrolsun öö-se-se *[hline][i]
qu est ce que c'est:viande
Mesaj tarihi:
hoop anadolulu paticikleri unutmayın şimdi anadolu istanbul tartışması başlamasın ayrımcılık yapmayın emperyalizme hayır yaşasın......
Kahrolsun oss daha iki sene var aha şimdiden etkisine girdim[hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
Mesaj tarihi:
kahrolsun ben istanbula gelince popolarını sandalyeden kaldırıp gelmeye üşenenler.
Yaşasın BonePART ve Tanthalas[hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor
Lazar - Here, Reb Nahum, is one kopek.
Beggar - One kopek? Last week you gave me two kopeks.
Lazar - I had a bad week.
Beggar - So, if you had a bad week, why should I suffer?
Mesaj tarihi:
Bende warım![hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi
[b]

Mesaj tarihi:
said:
fedaykin, 13 October 2003 17:11 tarihinde demiş ki:
Cidden bende başlığı okuyunca hangi ülkedekiler buluşacak acaba diye düşündüm, aklına direkt almanya gelmişti.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ

bende boyle dusundum hemen oha o kadarda acıldıkmı ya dıye dusunuyordum[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir...
William Shakespeare
icQ=Tık
Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar...
Mesaj tarihi:
Tuuuuu ulan bende ne guzel bunlar bir avrupa bulusmasi yapiyo yakinda bende bir asya ayarlarim dediydim,
De yok birader sizden adam olmaz lol[hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki :
bi garip hissediyorum walla kendimi
ne hayvani cazibem warmış yauw

turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya
Hic bitmeyen Efsaneler (burasi)
(olurya bir aksilik olmadi burasi)
Grim Fandango Turkish Fan Club
Kilicim ve ben ve kullanim
Mesaj tarihi:
haftasonu felan bulusur paintball cekeriz.ama fiyat bilen var mı ? yani parası olanında kolay kuyamayacagi bir para kisi basi. ben pederle bikere gitmistim 90 milyon vermistik ( phebee die bi club vardı, onlar kilyos da bulusma ayarlamıslar once paintball oynadık sonra yemek filan yedik barbecue sonra bay bay.)[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts

Deli Etmeyin Beni
  • Yeni Oluştur...