Arma Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Ersinle Umut için alırım. Selçuk Erden sarmıyor. Serkan Altun iğneyide alsınlar. Geride kalmasın. Bide O-haa tavsiye ederim. Şu an dergiler içinde en beğendiğim. Robinson&Cuma yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 penguen ölmüş demek ki, sebebini bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Ender Yıldızhan çok yakın arkadaşım bu yeni dergide de yer alacak. Baruter ile diger cizerler arasinda para sorunu yasaniyormus. Cizerleri yeni dergi kurmaya yonelten neden bu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Ender de süper. Ama o haftalıklarda çizmiyordu. Çizecekse onuda alsınlar :). Bide merak ettim. Ender uzun süre çizmedi. Öss durumları falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 leman ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 önce le-manyak nedir die ögrettik bayiimize sonra lombak oldu hadi onuda... penguen dediler yırtındık didindik gazetecimize ögrettik getirtti sonra fermuar olduu eee ama dedik , halen bulamıyoruz arada , bıraktım 3 haftadır almıyorum ztn. simdi bide bu mu yani? hassieeaaa derim o zmn ben bunlara benden bu kadar milletin elinde görüp anca balkonculuk yaparım ama kimse kusura bakmasın bi yerde yazıodu zate , türkiyede bi Sol siyaset bide mizah bölüne bölüne bitmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 iyice bakteri gibi oldu bunlar ya büyüyolar, büyüyolar, tam aha oldu deniyo, paat dağılıyolar sonra baştan başla.yine aynısı tekrarlanıyo, yine tam oldu diyoruz yine bölünüyolar. işin çaresi yok sanırım:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Benim espri anlayışımmı garip ama ben umut sarıkaya dışında o dergide pek gülemiyorum. Dünyanın en sk.nd.rik kahramanı fethi ya favori kahramanımdır şu dünyada : P [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 13:36 tarihinde, Hellsing tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Tırt Fahrettin ve onun gizemsiz dünyası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Yaprak dökümü :((((.gercı en cok selcuk erdem ve erdil yaşaroğlu hoşuma gider ama olsun onlarında yeri ayrıydı :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 ogrenemediniz hala bu ayrılıklar hayırlara vesile oluyor. [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 13:32 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 sırf fermuar üstünen gidersem hiç de olmadı. %20 sini okuyup attım dergiyi , o derece kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 fermuar mainstream bir dergi degil zaten, ki memolu kadrosuyla penguen okurken aldıgım zevkten fazlasını vermistir bana [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 14:46 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 B.Üstün, C.Üstün, Memo Tembençizer, Emrah Ablak, Ersin Karabulut, Umut Sarıkaya, Yiğit Özgür, Göxel, Serkan Altuniğne, Alpay Erdem, Kamuran Süner, Ender Yıldızhan, Cihan Ceylan bunlar aynı dergiyi çıkarsa süper olur. [spo]Çok şey mi istedim?[/spo] [spo]Hee[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Hayrani oldugum 3 adamin 3u de Penguen'deydi valla; Umut Sarikaya, Yigit Ozgur, Serkan Altunigne. Gorunuse gore bi Serkan kalmis kotu olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 isteseler verir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 said: selçuk erdem o dergideki en iyi karikatirüsttir bana göre ve hala orda. katılıyorum, ben de selçuk erdem sevenlerdenim. ama ablak ayrılmıştı fermuara gitmişti kötü olmuştu. şimdi de umut sarıkaya gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 umuttan ötesi yok o dergide. hepsi güzel evet hepsi can ciger ama umut. umut çok ayrı bir yerde. o baklava dilimli kazak giyen kahramanımız. o bizden biri. umut abi o askerde bizim arkadaşlar çorap vermeye gitmişti hehehe. geldi ama askerden iyi oldu özlemiştik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 cem dinlenmiş de süper lan. yarın öbürgün çok hayranı olcak. bekleyin görün. ben çok seviyom şimdiden. underground. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 umut burjuvaymış tutsun diye oyle yazıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 said: cem dinlenmiş de süper lan. yarın öbürgün çok hayranı olcak. bekleyin görün. ben çok seviyom şimdiden. underground. cem dinlenmiş'in deviantart'taki sayfası bile çok güzel. kendi köşesini heyecanla takip ediyorum da, o ilk sayfadaki politik köşesini sevmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 teh dramah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Ersin Karabulut değişilmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Cem, Umut, Emrah ve Ersin tek başlarına yapar dergi 5 sayfa olsun 2ytl veririm yine.. Emrah dışındakiler yapabilirlerde ileride zaten çok gençler..ama beklicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 zaten o saydıkların dısındakilerin penguende bi anlamı yok, öyle biseyler ciziyorlar göz gezdiriyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar