Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

penguen'de istifalar. (yiğit özgür, umut sarıkaya..)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ersinle Umut için alırım. Selçuk Erden sarmıyor. Serkan Altun iğneyide alsınlar. Geride kalmasın.
Bide O-haa tavsiye ederim. Şu an dergiler içinde en beğendiğim. Robinson&Cuma yeter.
Mesaj tarihi:
Ender Yıldızhan çok yakın arkadaşım bu yeni dergide de yer alacak.

Baruter ile diger cizerler arasinda para sorunu yasaniyormus. Cizerleri yeni dergi kurmaya yonelten neden bu yani.
Mesaj tarihi:
Ender de süper. Ama o haftalıklarda çizmiyordu. Çizecekse onuda alsınlar :). Bide merak ettim. Ender uzun süre çizmedi. Öss durumları falan mı?
Mesaj tarihi:
önce le-manyak nedir die ögrettik bayiimize
sonra lombak oldu hadi onuda...
penguen dediler yırtındık didindik gazetecimize ögrettik getirtti
sonra fermuar olduu eee ama dedik , halen bulamıyoruz arada , bıraktım 3 haftadır almıyorum ztn.

simdi bide bu mu yani? hassieeaaa derim o zmn ben bunlara benden bu kadar milletin elinde görüp anca balkonculuk yaparım ama kimse kusura bakmasın

bi yerde yazıodu zate , türkiyede bi Sol siyaset bide mizah bölüne bölüne bitmedi
Mesaj tarihi:
iyice bakteri gibi oldu bunlar ya

büyüyolar, büyüyolar, tam aha oldu deniyo, paat dağılıyolar sonra baştan başla.yine aynısı tekrarlanıyo, yine tam oldu diyoruz yine bölünüyolar.

işin çaresi yok sanırım:P
Mesaj tarihi:
Benim espri anlayışımmı garip ama ben umut sarıkaya dışında o dergide pek gülemiyorum.

Dünyanın en sk.nd.rik kahramanı fethi ya favori kahramanımdır şu dünyada : P

[ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 13:36 tarihinde, Hellsing tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
fermuar mainstream bir dergi degil zaten, ki memolu kadrosuyla penguen okurken aldıgım zevkten fazlasını vermistir bana

[ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 14:46 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
B.Üstün, C.Üstün, Memo Tembençizer, Emrah Ablak, Ersin Karabulut, Umut Sarıkaya, Yiğit Özgür, Göxel, Serkan Altuniğne, Alpay Erdem, Kamuran Süner, Ender Yıldızhan, Cihan Ceylan bunlar aynı dergiyi çıkarsa süper olur.
[spo]Çok şey mi istedim?[/spo]
[spo]Hee[/spo]
Mesaj tarihi:
said:
selçuk erdem o dergideki en iyi karikatirüsttir bana göre ve hala orda.

katılıyorum, ben de selçuk erdem sevenlerdenim.

ama ablak ayrılmıştı fermuara gitmişti kötü olmuştu.
şimdi de umut sarıkaya gitmiş.
Mesaj tarihi:
umuttan ötesi yok o dergide. hepsi güzel evet hepsi can ciger ama umut. umut çok ayrı bir yerde. o baklava dilimli kazak giyen kahramanımız. o bizden biri. umut abi o askerde bizim arkadaşlar çorap vermeye gitmişti hehehe. geldi ama askerden iyi oldu özlemiştik
Mesaj tarihi:
said:
cem dinlenmiş de süper lan. yarın öbürgün çok hayranı olcak. bekleyin görün. ben çok seviyom şimdiden. underground.

cem dinlenmiş'in deviantart'taki sayfası bile çok güzel.
kendi köşesini heyecanla takip ediyorum da,
o ilk sayfadaki politik köşesini sevmedim.
  • Yeni Oluştur...