pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 geçtiğimiz çarşamba günü evde oturmaktan sıkılmam sebebiyle çok sevgili kedim püsü ile oyun oynayayım dedim.yeşil bi yoyom ve pembe bi topacım vardı ikisini de saldım üzerine, baktım yoyoya daha bi yakın davrandı, başladık oynamaya.ben yoyoyu püsüye doğru atıyorum, püsü kaçıyor.sanıyorum ki mutluluktan kaçıyor, meğer korkudanmış :( en sonunda bunu bi köşeye kıstırıp yoyoyla baş başa bıraktım.KIHHHHHHHHHHHHHH yaptı anladım ki korkmuş.oysa ki ben çok eğlenmiştim.sonra bütün akşam kayıptı göremedik ortalıklarda.5 6 saat saklandı.saklandığı yer de işte burası. bu koltuk [spo][/spo] bu püsünün açtığı delik [spo][/spo] bu da haşin püsü [spo][/spo] o gün bugündür pek görüşmüyoruz.affet beni püsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 OHA, YAZIK naptın sen ya=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 yuh derim başka bişi demem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 eheheheh şapşal :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 tabii kedinin, Pogodi'nin tombik yanaklarından kaçıyor olması da muhtemel. O Vault'u oraya 5dakikada kazdığını sanmıyorsunuz di mi? senelerin birikimi var orada! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Oha.Yazık lan. Adi kadın neler yaptın kediye. fdsfssdfds [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 16:19 tarihinde, Todesengel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 ya ben cidden eğleniyoruz sanıyordum.tek taraflıymış bilemedim. [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 17:27 tarihinde, pogodi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 zamanında bunu da yapmıştın sen püsüye, nasıl bir isyan o hayvandaki ayrıca, migros poşetine de koymuştun. nedir bu kedinin senin elinden çektiği. en güzeli ver sen onu bana. oh mis.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 oha! bodybuilder püsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 selün, yakında püsü tası tarağı toplayıp gelir zaten ne beni ne abimi seviyor artık :( [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 19:14 tarihinde, pogodi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 kedi teknolojisi çok ilerledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 çok çikinmiş kedi yannız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 polemiğe bile giremicem bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 eheh trip dedigin böyle olur. hll kedi! =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Mavi yer püsüyü müsüyü. edit: resim patlamış, düzelttim. [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 12:11 tarihinde, Utterable tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 oha püsü püsüüü yazik sanaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 eneeem bildiğin sokak kedisi di mi? süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 bence vur hayvanı, acısını dindirmiş olursun. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 @pogo doğruya doğru çikin dedim aaa ne kediler var hıh. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 pudi bundan tırsak ama daha tatlı valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ungoliant Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Oha dikkat ette başka yerlere kaçmasın zavallıcık korkusundan oraya giren, neyse.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Eee oraya giren? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 tekir ve siyah renkli kediler diğerlerine göre daha saldırgan ve avcı oluyorlar. onlara, kendi ruh hallerine göre oyunlar öğretmeniz lazım. ben mesela kendi siyah kedime yanlış davrandığım için şu anda kendisiyle anlaşamıyoruz. Bir seviyorsa üç tıslıyor. Öyle diyeyim =) (ruh haline göre oyun derken, korkutmadan, ısırdığı, saldırdığı zaman kızmadan hatta mümkünse bunlara müsade etmeyecek şekilde. ) [ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 02:56 tarihinde, Sacros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 said: pogodi, 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 14:22 tarihinde demis ki: Eee oraya giren? ahah püsü'den geri kalmıyorsun KIHLAMA konusunda dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 pogo işkence çektirmekten ne zevk alıyosun şu hayvana? zamanında bide dolaba kapatmıştın kediyi diye hatırlıyorum. CAAANİİEEE!!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar