razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 çok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 elimde 130 bölüm bleach animeou sublı 5 adet cd var, başka bir anime karşılığı takas etmek isterim. eğer elinde anime olmayan ve bunu izlemek isteyen varsa, yine de mesaj atsın, iletişime geçsin. hibe edebilirim. kargo ile yollama imkanım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 moriQ said: kendim için oynamadığı tf2 yada left 4 dead oyunlarını (hiç değilse geçici süre için) bağışlacak donör arıyorum. hiçbir şekilde steam hesabının şifresi değiştirilmeyecek ayarlarıyla oynanmayacak. sadece oyun oynanacak. pmden msni yolla bana tf2i verim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 valla elinde ekran kartı veya ram olan varsa talibimdir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Brook said: moriQ said: kendim için oynamadığı tf2 yada left 4 dead oyunlarını (hiç değilse geçici süre için) bağışlacak donör arıyorum. hiçbir şekilde steam hesabının şifresi değiştirilmeyecek ayarlarıyla oynanmayacak. sadece oyun oynanacak. pmden msni yolla bana tf2i verim sana. aldım bi dünya oyun sıkıldım bile. hatta hacklendim bi sürü maceralar yaşadım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 deli gibi anime izlemek istiyorum, şu an samsunda olduğum süreçte indirip indirme gibi bi lüksüm yok, eğer elinde olan varsa paylaşırsa sevinirim, kargo parasını ben cekerim. ha isteyene 130 bülüm tr fansub cevirili bleach yollayabilirim, kargo karsıya ait şekilde. evet, anime dileniyorum. hepsi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 varlok said: bende 2x512 ddr vardı birkaç gün önce. arkadaşa verdim ama kullanırım diye almıştı. kullanmamışsa yönlendirebilirim. biraz geç oldu belki ama kullanıyormuş şu an. sori raz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 tf2 varsa pass yada oynanmayan account vs 1-2 gün takılıyım üni başlayana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 varlok said: varlok said: bende 2x512 ddr vardı birkaç gün önce. arkadaşa verdim ama kullanırım diye almıştı. kullanmamışsa yönlendirebilirim. biraz geç oldu belki ama kullanıyormuş şu an. sori raz :( tamam np :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 allah rızası içün bi ekmek.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 woltk istiyorum ben param yok alamıyorum 20 lira var patice para toplasak bana alsam olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fprefect Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 İstanbulda PCI Express ekran kartı hibe edecek birini arıyorum, megabaytı neyin önemli değil, monitörü takacak bişey olsun sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 bende conan cizgi romanlarini dilensem acep birileri werirmi... bide evinizin bi kosesinde duran tozlana gariban fantastik kitaplarinizdan dilensem b.kunumu cikartmis olurum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Bende evde duran fhm, boxer vb dergileri arşivlemek amacıyla istiyorum varsa paraylada alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 kara kule 1. kitabı yollasın biri bana ya çok merak ettim başlayasım var okuduktan sonra isterse geri yollarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 fantastik kitap serilerimi (ejderha mızrağı vs.) edebi eserlerle takasa varım. yalnız kitaplarım gayet temiz durumda bir iki tanesi hariç. böyle tolstoydu jack londondı elimde bulunmayan kitaplarıyla takasa girerim, meraklısına. istanbul içi olursa süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 adsl2 destekli modemi olup kullanmayan,kıyıda kosede kaderine terk etmis olan varsa gondersin gül gibi bakarım evimin kadını yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 yok mu kabloya gecip adsl modemi boşa cıkan hadi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 gitarindaki bridge manyetigini(single)degistirmis olanlarin stock manyetikleri ozenle alinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar