moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Eski işe yaramayan şeyler için açtım. hoş ben bişey vermicem ama olsun. lazım. dün prince of persia sands of time ı indirdim. şerefsiz gf2 ile çalışmıyor. kıyıda köşede gf3-4 gibi bi ekran kartı olan varsa öm mesaj atsın göndersin. hadi kargo benden (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 bence gf 4 lede çalışmaz o oyun sm 2.0 destekli bi ekran kartı lazım 6000 serisi ve üstü bi kart lazım tahminen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 yok min. req. de gf3 ve üstü diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 ben de eski oyun dilenmek istiyorum. civ 2 olsun fallout olsun. eski baba oyunlara sahip olan biri bi yollasa ne güzel olur. :) [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 18:29 tarihinde, calimero tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Bende var 2-3 tane tarih öncesi oyn sanırım :P.İsteyenle takas yaparım. Grim Fandango Arcanum Worms 2 Fifa 99 Championship Manager 97/98 Hepsiyle amma eğlenmiştim zamanında ehueh.Gerçi worms2 + grim fandango yu hala oynuyorum.(Worms2 yi arada bir sadece o 2 wormsun birbirine sürekli daha güçlü silahlar çektiği düello demosunu izlemek için yükleyip duruyom xD) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Full Metal Alchemist'in fazlalık AVI versiyonu var (3 DVD idi sanırım) ilk mesajı atana bedava yollayacam [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 13:07 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 ben ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 dark soul naptın 6000 serisi üstü nedir öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Beyler hibe ediyoruz bari adresinizi falan [email protected]'a yazmaya üşenmeyin.Telepatiyle mi öğreneyim adresinizi? HİBE LİSTESİ : E posta atıp istediklerinizi söyleyin. Magic Knight Rayearth 3 DVD Full Metal Alchemist 3 DVD Galactic Civilizations 2 - 2 CD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 . [ Mesaj 11 Ağustos 2007, Cumartesi - 15:18 tarihinde, Zopik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 baba arcanum orjinal mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Yok değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 HİBE LİSTESİ : (güncelleme) İsteyen olursa [email protected] 'dan beni eklesin. Magic Knight Rayearth 3 DVD Full Metal Alchemist 3 DVD Blood+ 2 DVD Gundam MSIGLOO 1 DVD Galactic Civilizations 2 - 2 CD Visitors : Final Battle - 4 VCD [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 13:23 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Bende Byzantine: Sırlar Labirenti arıyorum 6 cd. Varmı elinde olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Oooo konu request topic'i oldu haberimiz yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 yasak kopya alıp satmak yollamak beleş vermek vs vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 HİBE LİSTESİ : (güncelleme) İsteyen olursa [email protected] 'dan beni eklesin. X-1999 - 1 DVD Türkçe Transformers : SuperLink ve Galaxy Force - 6 DVD Green Green - 1 DVD Gundam 0079 Movie Trilogy - 1 DVD (İlk film Türkçe) Oyun : Galactic Civilizations 2 - 2 CD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 akuma rep lik adamsın hehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 green greeni tek geçerim guzel bir ecchi comedy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Patideki MAİLBOX'um full olmuşsa [email protected] 'dan mesaj atabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Soul Link - 1 DVD Bu da hibeye eklendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 nasıl oluyor beleş mi yolluyorsun bunları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 bana heroes hibe edebilecek var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 yahu topic banada yarasın da. yokmu ekran kartı veya ddr ram yollayabilecek. swat 3 bitiyo 4 e başlamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 HİBE LİSTESİ : (güncelleme) İsteyen olursa [email protected] 'dan beni eklesin.MSNden 20.00 sonrası görüşürüz. X-1999 - 1 DVD Türkçe Transformers : SuperLink ve Galaxy Force - 6 DVD Green Green - 1 DVD Gundam 0079 Movie Trilogy - 1 DVD (İlk film Türkçe) Soul Link - 1 DVD Oyun : Galactic Civilizations 2 - 2 CD Gundam SEED Destiny : Generation of C.E. - 1 DVD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar