Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Koca Kafalar

zgrw

Öne çıkan mesajlar

tipik naber la deyip gülen cingen tv programlarından böyle.komik olduğunu zanneden ama malesef dünya yörüngeden çıksa komik olamicak bi program.şive değiştirerek diyaloglar filan.5 yaşındaki velet gülmez lan ona o aptallar filan gülüyomu acaba programı yapanlar?

[ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 04:06 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bunlari izleyip gulen kitleler mevcut
ayni akp'yi "kim secer yaa" diyip de burda yargiladiginiz, sonra 48% oranla secen kitleler gibi

veya turkiye'de blues'le ugrasan kimsenin cikamamasi, enstruman kullanip biraz daha iyi muzik yapan gruplarin bir ibrahim tatlises kadar meshur olamamasi gibi sebepler. Talep olmasa yapmazlardi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
tv proramı sux biraz ama skeçlerini severim ben.shake it up şekerim dale kongraçıuleyşıns vs gibi bir çok bomba skeçleri var..ama tv programı sux cidden.helek i ünlileri aslında kendi oynadıkları yere koymuşlar falan programa konuk hesabı hiç olmamış o nedenle.

ama dün akşamki ayşecik de güzeldi cidden..bi de ulan buna güldüm diye de akpli oldum..ne akpciymişim ben ya,inanamıyorum kendime..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aquila
üye § 07 Ağustos 2007, Salı - 00:27 [ özel msj ]
ya saçma, komik değil filanda petek dinçözün klibi olanı izlerken kendimden geçiyorum, çok başarılı.

Bun izlememiştim, yotube'dan izledim, çok iyiymiş hakkaten.

Fikir çok güzel aslında, çok da komik görünüyor da, fazlası bayıyor.

Son olarak, Nihat Doğan mıydı neydi, onunla ilgili yaptıkları da süperdi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...