zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Sanki insana eziyet etmek için koymuşlar yayına, bu nedir ya zekamızla alay eden saçma sapan bir yayın... Bence yayından kaldırılmalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 herşeyde kalksın .. bunun begenenide var gülenide var , yayın ahlakı ve gençlerin yapısını vb bozacak bişeyde yok, aslında bunun ilk temelli grafi2000 vardı bi adamla onun yeni nesil bi zımbırtısı sanırım ama iğrenç başarısız bi program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 abi kro şivesi ile neyle dalga geçtiğini bile bilmeyen bir programı kim beğenir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 bi izleyeyim dedim de espriler fln çok bayık ya. sabrım yetmedi 10dk dan fazla izlemeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 grafi2000 100kat güzeldi, orada yapılmış bir emek vardı ve oradaki espiriler gerçekten komikti... bu 10 dk çekilmio, iğrenç bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 ya saçma, komik değil filanda petek dinçözün klibi olanı izlerken kendimden geçiyorum, çok başarılı. bu tvde verdikleri güzel değil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 eskiden güzeldi.az vardı öz vardı şimdi ota boka koca kafa koyup saçma sapan dialoglar koymuslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 tipik naber la deyip gülen cingen tv programlarından böyle.komik olduğunu zanneden ama malesef dünya yörüngeden çıksa komik olamicak bi program.şive değiştirerek diyaloglar filan.5 yaşındaki velet gülmez lan ona o aptallar filan gülüyomu acaba programı yapanlar? [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 04:06 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 tarkan klibi 10 numara gerisi boş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 beğenmiyorum ben de,görünce kanal değiştiriyorum,kardeşlerim benle kavga edip kumandayı elimden alıp yine bunu açıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 kardeş ownz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 bunlari izleyip gulen kitleler mevcut ayni akp'yi "kim secer yaa" diyip de burda yargiladiginiz, sonra 48% oranla secen kitleler gibi veya turkiye'de blues'le ugrasan kimsenin cikamamasi, enstruman kullanip biraz daha iyi muzik yapan gruplarin bir ibrahim tatlises kadar meshur olamamasi gibi sebepler. Talep olmasa yapmazlardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 sana komik gelmeyen bir şey başkasına komik gelebilir kasmayın kendinizi bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Şu an Bohemian Rhapsody coverı var çok acaip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 izlediğim en gerizekalı tv programlarından biri. bıraksınlar diyalogları ben yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 tv proramı sux biraz ama skeçlerini severim ben.shake it up şekerim dale kongraçıuleyşıns vs gibi bir çok bomba skeçleri var..ama tv programı sux cidden.helek i ünlileri aslında kendi oynadıkları yere koymuşlar falan programa konuk hesabı hiç olmamış o nedenle. ama dün akşamki ayşecik de güzeldi cidden..bi de ulan buna güldüm diye de akpli oldum..ne akpciymişim ben ya,inanamıyorum kendime.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 said: sana komik gelmeyen bir şey başkasına komik gelebilir kasmayın kendinizi bu kadar bence onu izleyip gülen varsa afedersinizde aptaldır yani.kapasitesi daha iyi esprileri algılayamaya yetmediğinden öyle fakir şeylere gülüyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 said: aquila üye § 07 Ağustos 2007, Salı - 00:27 [ özel msj ] ya saçma, komik değil filanda petek dinçözün klibi olanı izlerken kendimden geçiyorum, çok başarılı. Bun izlememiştim, yotube'dan izledim, çok iyiymiş hakkaten. Fikir çok güzel aslında, çok da komik görünüyor da, fazlası bayıyor. Son olarak, Nihat Doğan mıydı neydi, onunla ilgili yaptıkları da süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 evet abi nihat doğan - dale süperdi hakkaten aynısı resmen :D ama programı genel olarak ben de beğenmedim (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Ben programı izlemedim valla, doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 iğrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 görsel olarak fena degilde espriler harbi bayık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 espiriler harbiden iğrenç 5 dk dayanamadım kapadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 kısa parodi olarak güzeldiler de işte uzatınca boku çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar