moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 bence al kıza verme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 al ama "ayrılırsak alırım yüzüğünü de." ayrıldıktan sonra kız arkaşlarına takarsın. yüzüğü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 dayı garipmisin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 offff, çok fenaymış be güzelim. ben de başlığı görünce ilgi istiyor, sinemaya gitmek istiyor, öpücük istiyor, telefon bekliyor filan sanmıştım, bu... bu... bu gerçekten... kusturucu bir durummuş.. kız zaten tam dayaklık, benim kızım olsa her gün döverim, ayrı... ama sen de az diilsin be güzelim, ciddiye alıp kaç paradır alsam mı filan diyorsun. sanırım insan para kazanmadan paranın kıymetini anlamıyor. o yüzüğün parası için günlerce-aylarca-yıllarca (seçmeli bunlar) çalışan insanlar var. bir şımarığın gönlü olsun diye bu mesafeleri gitmek göze alınır mı? yalappim sen benim huysuz ihtiyar yanlarıma hakim ol, nereye sözleniyonuz bi kere to start with, bıraktım bulgari'yi. tey tey tey... *bacağını sallayarak sarı kantaron çayı içer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 şimdi kızı tanımadan etmeden.. "lan bu kız markaya değer veriyor hacı sana değil!" diyeceğim ama demesem mi? çok geç dedim bile... paranın kölesi olmuş insanlar için üzülmeye meyilliyim... geçmiş olsun valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 hoca naptın sen çok yakın tanıdığım (abim euhue) böyle bi hıyarlık yapmıştı. kızın sonra ne mal olduğu ortaya çıktı, yüzük kızda kaldı.abimin yaptığı diğer yatırımlardan bahsetmiyorum tabi. hatta ders olsun diye sana bi anımı anlatıym abim ile ilgili. o olaydan bir süre sonra abim işe girdi. para kazanmaya başladı (asgari ücret-staj şeysi). aldığı paradan şikayetçiydi. beraber akmerkezde gezerkene (tikky değilm petshop a uğradık) bvlgari yüzük aldığı yere baktık. adama fiyatını sorduğumuzda abimin maaşının yarısından biraz daha fazla bir ücreti olduğunu söyledi. o an abim level atladı, gz dedim. çok pişman oldu, para kolay kazanılmıyormuş dedi. cidden kazanılmıyor. değmez hiç bir kız için, değmez derken kız istiyorsa değmez. o kız vampirdir muhtemelen, emmek için beraberdir. saçmalama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 maddiyat isteyen hatun kendini güvenceyede almak istiyo olabilir. biliyosunuz çoğu kadın çalışmak yerine beyaz atlı prens bekliyor. mantık işliyo onlarda genelde. aşk sevgi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Hocam o npcyi öldürsen bile oyun bitiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 böyle kızları alıştırmıycan sonra istekleri bitmez ama bende senin gibi reddedemiyom. geçen gün barbour a girdik 3 poşetle çıktık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 harbiden tikky'yim diyorsun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Rolflolmao tikkycemal is alive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 omg = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Yaşlar kaç? Ne zamandır sevgilin? İş ciddi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 aha tikkycemal postlarını özlemişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Seven insan karşı tarafı zora asla sokmaz. Sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 son isteği buysa, öncesinde neler vardıki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 pahalı bişey istediğine göre kızda yüzüğü taşıyabilecek kalitede olmalı bence;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 nedir o kalite standartları darkness? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 kültür seviye görgü mantıklı aslında darkness +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 arkadaşlar tikkycemal 'i mi gördüm yoksa bende mi bir sorun var adam hortlamış : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 kimdir bu tikkycemal . Biraz efsanevi gördüm sizi . Tanıtırmısınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=171513 bu gibi başlıkların sahibi kişilik : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 ben bana git bvlgari yüzük al illa diyen kızın kültürüne 1 seviyesine 2 görgüsüne 3 derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 sürekli bişiler istiyosa sorun yok. gün gelir dayak da ister. döğersin rahatlarsın. yumuşak geyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 /kick en iyi çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar