Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sürekli bişeyler isteyen sevgili sorunu

wEll

Öne çıkan mesajlar

offff, çok fenaymış be güzelim.

ben de başlığı görünce ilgi istiyor, sinemaya gitmek istiyor, öpücük istiyor, telefon bekliyor filan sanmıştım, bu... bu... bu gerçekten... kusturucu bir durummuş..

kız zaten tam dayaklık, benim kızım olsa her gün döverim, ayrı... ama sen de az diilsin be güzelim, ciddiye alıp kaç paradır alsam mı filan diyorsun.

sanırım insan para kazanmadan paranın kıymetini anlamıyor. o yüzüğün parası için günlerce-aylarca-yıllarca (seçmeli bunlar) çalışan insanlar var. bir şımarığın gönlü olsun diye bu mesafeleri gitmek göze alınır mı?

yalappim sen benim huysuz ihtiyar yanlarıma hakim ol, nereye sözleniyonuz bi kere to start with, bıraktım bulgari'yi.

tey tey tey...
*bacağını sallayarak sarı kantaron çayı içer*
Sosyal ağlarda paylaş

hoca naptın sen

çok yakın tanıdığım (abim euhue) böyle bi hıyarlık yapmıştı. kızın sonra ne mal olduğu ortaya çıktı, yüzük kızda kaldı.abimin yaptığı diğer yatırımlardan bahsetmiyorum tabi. hatta ders olsun diye sana bi anımı anlatıym abim ile ilgili. o olaydan bir süre sonra abim işe girdi. para kazanmaya başladı (asgari ücret-staj şeysi). aldığı paradan şikayetçiydi. beraber akmerkezde gezerkene (tikky değilm petshop a uğradık) bvlgari yüzük aldığı yere baktık. adama fiyatını sorduğumuzda abimin maaşının yarısından biraz daha fazla bir ücreti olduğunu söyledi. o an abim level atladı, gz dedim. çok pişman oldu, para kolay kazanılmıyormuş dedi. cidden kazanılmıyor. değmez hiç bir kız için, değmez derken kız istiyorsa değmez. o kız vampirdir muhtemelen, emmek için beraberdir. saçmalama...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...