Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Heroes DVD Box Set Aslında niyetli değildim ama haber olunca Heroes'le ilgili bakayım dedim.Ve haberin içeriği adeta beni büyüledi.Şuan sabırsızlıkla bekliyorum seti.Peki bu set bize bölümler dışında ne verecek ? Şuan açıklanmış olanları söylemek istiyorum; -74 dakikalık daha önce hiç yayınlanmamış bir pilot bölüm -50'den fazla silinmiş sahne -En az 5 tane yapım belgeseli Dediğim gibi bu yazdıklarım sadece açıklanmış olanlar,daha sürprizlerimiz var diyor yapımcılar. Bunlar bile bana yetiyor.Özellikle pilot bölümü ! Araştırayım dedim ve yabancı bir kaç forumda bazıları teoriler üretmeye başlamış.İçeriden bilgi aldığını söyleyenlerde var.MSN'de birçok arkadaşla da konuştum ve herkes genel olarak birşeyler bekliyorlar.Mesela; -Dizide geçen hikayeler,karakterler,olaylar vs. hakkında devasa bir döküman, -Daha önce hiçbir yerde görülmemiş bir Heroes posteri, -En az 5 diye açıklanan yapım belgesellerinin 20'ye varacağı, -8-9 dvdlik bir set olacağı Amazon.com pre-order tarihi olarak 28 Ağustos 2007 demiş ve 40 dolar fiyat biçmiş pre-orderda.En geç Ekim'de Türkiye'de olacağını varsayarsak,bekliyoruz ailecek :) İlk defa bir box set için kendimi böyle parçalıyorum,normalde para vermem derken şimdi kenara para bile ayırdım.Hatta harcamayayım diye kapan falan kurmayı düşünüyorum,elimi atarsam kapsın uyarsın diye. Ha unutmadan söyleyelim.Ayrıca bu bilgiler sadece DVD seti içindi.Birde HD-TV versiyonu çıkacakmış setin ve o set bunlar dahil çok daha fazla şey vaad edecekmiş.Ama 100 dolardan aşağıda fiyat biçilmez görüşünde herkes. Evet,bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 sezon finalini izledikten sonra veryansın ettim. bidahada izlemem. Dvd box settende kayda değer birşey çıkacağını sanmam açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 sezon finali benimde hırsımı bayağı bir etkiledi ama yine de alacağım.Zaten ilk 14 bölümü izlememiş,sanırım 8. bölümdü onu da yarısından sonrasını izlemiştim.Benim için iyi olur hem izlemediğim bölümleri de izlemiş olurum ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 bu extralar da lost extraları gibi düşer internete elbet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 http://www.sendit.com/video/item/7001000137138 Tüm Avrupa'da aynı anda çıkacak diye biliyordum ben :) Üzüldüm şimdi ya 10 Aralık'ı görünce.Neyse hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 aaaa 10 aralık doğum günüm aldırabilirmiyim acaba birine =P ama değmez ya heroes için, lost yada prison break'e değer ama heroes'a deymez bence... 2inci sezonunuda indirir izlerim ama sadece indiririm yani heroes'da özel dvd seti falan hikaye olur =( hatta baya deli bokunu sıvamışa döndürücekler diziyi tahminimce... umarım yanılıyorumdur der, mesajımı bitirir, iyi geceler dilerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Heh UP! 3 gün sonra çıkıyor biraz araştırdım,kısaca anlatmak isterim. Öncelikle Box Set'in Türkiye fiyatı 90 milyon,bir çok box sette olduğu gibi.Bir kaç yabancı siteye bakayım demiştim ki sendit dahil birkaç tanesine baktım ve YTL olarak hesaplarsak Box Set 110-130 YTL arasında değişen fiyatlara sahip dışarıda. Tr ve Avrupa çıkış tarihleri,içerikleri vs. tamamen aynı. Yukarıda bilgi vermişim,kesin içerikle ilgili tekrar yazayım; -Daha önce hiç yayınlanmamış 73 dakikalık özel bir bölüm -Dvd için özel silinmiş sahneler -Heroes'in yapımı -Özel efektler -Yetenekler üzerine belgesel gibi bir şey -Tim Sale'in profili -Beste -Zihin Okuma oyunu -Oyuncular,ekip ve yaratıcılarla söyleyişiler. Diğer özelliklere gelirsek; -Set 7 Dvd'den oluşuyor. -Japonca ve İngilizce dublaj,İngilizce ve Türkçe'de altyazı bulunuyor. -Dolby 2.0 ve Dolby 5.1 destekli tüm set,ayrıca 16:9 Widescreen ve 1:85:1 ekran oranlarını destekliyor. -Tüm set toplamda 980 dakika sürüyor. Bence parası olan alsın,ben şimdiden sağda solda para biriktirmeye başladım.Belki doğum günüme aldırırım(3 ay var gerçi...) Neyse bu kadar hehe,az geldi bilgiler editledim biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar