Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Hangisi Daha Kullanışlı? Aynı Torrenti Hangisi Daha Hızlı İndirir? Zahmet Olmazsa Bir Cevap Yazarsanız Sevinirim. Şimdiden Teşşekürler... Edik:İmlâ [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 20:51 tarihinde, Fortuna tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 İkisi de aynı hızda indirir ama uTorrent 4-5 kat daha az sistem kaynağı kullanır ve arabirimi daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 utorrent dediğin 170kb lik standalone deli bişi.. azureus 10-15MB falan mıydı neydi? hem çok memory yer azureus.. utorrent candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 azur cok yer cunku flashtir, ama bullfrogunu degismem menudeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 flash değil, java. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 : )))) diyom flash, azureus filan, ne oluyo :))) Windows kullanırken Azureus tercihimdir. 30-40 mb yer yemesi bir download programının normal. 100 yesin isterse çatır çatır çekiyo. Eklentiler kurabliyon azureusa, arabirimi daha gelişmiş. İyidir azureus... [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 22:25 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 mr smartpants yanlıs soylemisim iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 utorrent hafiftir sadedir falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 utorrent her ihtiyaca karsilik verir güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 utorrent. Tabi leechlik için BitComet forevar :D *kaçar* *is shot* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 BitComet is shit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Gerge, 1024 üm 2048 üm olsun BitComet kullanmamda 256 ile kimse kusruma bakmasın öbüleri 10-12 çerkeken bitcomet 22-24 cekior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 öyle olmuyor işte. 1024 olunca da "6mbitim olsa ben de utorrent kullanırım" dersin aynı mantıkla. sömürgenliğin sınırı yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 bitcomet fazla çeiyor. 1 gb lık dosya için 1,5 çektiğini görmüştüm mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 fazla çekmiyor - öyle göstererek seederları kandırıyor. Ben gördüğüm tüm bitcomet clientlerinin iplerini direk banlıyorum bu yüzden. Oku: BitComet is shit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 utorrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 kandırma olayını biliyorum da harbiden öyle ama. netlimiter şahidim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 bu tur vicdan meseleleri genelde toplumun geri kalanına gore process edilir beyinde, internetin buyuk bolumunun bulundugu amerikada insanların 24 mbit interneti var ve 1000 kbla bizi beslemesi dogaldır. hani boyle daha basitlestirirsek, kapital amerikadan calıp gariban afrikaya vermek gibi bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 bendende leech edenler çok oldu. 512'im leech kaldırmaz - haklı olarak karşı çıkıyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Açıkçası oyle bi niyetim yok 2048 im olsun 50 + dl im olsun bitcomet kullanmam açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 ver ayda 69 ytl, sınırsız 2mbitin olsun. son değişikliklerle ne 2mbit ne de 4mbit karşılanamaz halde. verin parasını, kullanın.. ayrıca, ondan çalıp ona vermek diye birşey yok. zaten amerikalı adam senin 3kbps ile yolladığın şeyi almaz, alsa da dönüp bakmaz. sadece sana fiziksel olarak yakın olan insanların daha hızlı indirmelerini engellersin. ki paylaşımın mantığı bu değildir. adı üstünde, paylaşım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 su anki internet tarifesinden bahsetmiyorum, 2 sene 3 sene once de bu geyikler vardı 128 kbpsyle 256yla upload yapmamızı bekliyordu insanlar, yapsak sanki bir isine yarayacak cek uploadu yuksek olandan iste. internetimiz makul duzeylere ulasma yolunda, ama su noktadan sonra artık olay arayı korumaktan cok arayı kapamaya calısmak. kisisel olarak cemkirmek isteyen olursa: netlimiter kullanmam, gecen ay 14 gb cekip 7 gb yollamısmı. [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 14:59 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 benim demek istediğim, ne kadar upload yaptığınız değil, upload oranınız önemli.. sonuçta 1.0 dan düşükseniz sisteme katkı sağlamıyor, zarar veriyorsunuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 evet ihtiyacı olmayan bilmemkac mbitlik kullanıcıdan 3-5 kb calıyordur, bence ziyan degil, ama tabii tartısmayı uzatmanın anlamı yok. [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 16:55 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thiras Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Azureus java olmasın sakın, Flash nerden çıktı :D. Tercihim azureus. Zaten linuxtaki en iyi torrent clientı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar