huun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 benim hayvan kerkenez, para birimim kerkenek. Kerkenez sayısındaki artıştan dolayı bir ara kerkenez yemek serbest olsun mu diye bir konu geldi gündeme, "dokunanı yakarım" dedim. Bilmiyorum şu an ne oldu sayıları :P ama öyle diyincede kişisel özgürlükler düştü. Oyun bazı konularda çok radikal sonuçlar çıkartıyor o bakımdan tam olarak insanın istediği gibi şekillenmiyor devlet. [ Mesaj 24 Ağustos 2007, Cuma - 12:43 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 bu federasyonlar neye yariyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaşmak istedim, hahah. [spo]Phoinnexea Decides: Phoenixs On The Dinner Table? The Issue In a bid to provide a new revenue stream for Phoinnexea's Beef-Based Agriculture industry, it has been suggested that phoenixs could be added to the menu. The Debate 1. "The fact is, the phoenix population is out of control," says Beef-Based Agriculture spokesperson Tobias O'Bannon. "We have to do something about them anyway, so why not market them as tasty snacks? We could have phoenix kebabs, phoenix pies, phoenix-on-a-sticks--the possibilities are endless! Let's not pass up this golden opportunity to provide a feast, if you will, for our economy." [Accept] 2. "I agree that something needs to be done about phoenix over-population," says random passer-by Steffan Barry, "but eating them? That's kind of gross. Let's just shoot the ones we have to and shovel their bodies into ditches like normal." [Accept] 3. "I am shocked and appalled!" declared SPCA President Samuel Wong. "If anyone needs to be culled, it's us humans. The phoenixs were here first, remember? We need to take this as a sign to get our industry--agriculture in particular--to back off. The phoenix is part of what makes Phoinnexea a great nation!" [Accept][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Biz milletçe yiyoz valla. Değişik bir tat sizinki de, yanar dönerli phoenix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Kukkurikkileri biz de milletce yiyoruz fakat populasyonlari gayet kontrol altinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 benim hayvan kaplan, afiyetle yiyo halk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Holy Empire of Minigun hoş, paticik bölgesine taşınma emrini verdim şimdi helikopterleri bekliyorum.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 " ...the nation has an international reputation for compassion, and Max Barry is this year's Miss Elvetharia..." güzellik yarismalarini 2 cinsiyete de acilmasini kabul etmistim boyle oluyomus demekki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 The rouge Nation of Wope olarak katılayım mı aranıza [ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 14:58 tarihinde, Lexius tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 http://www.nationstates.net/40078/page=display_region burda move to Paticik today yazan bölüme tikla, bizim regiona gelsin sehrin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 paticiğe yerleştim :D para birimim pscyho sizde geçiyo mu :D ayrıca benim yörenin hayvanını yemek isterseniz hediyem olsun devil size.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 tasmanian devil yapıcam güzel fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 bölgelerinizde ki isyanları kontrol edemediniz, yada birbirinizle savaştınız, herkes benim bölgeme kaçıyor şimdi.. After several bloody conflicts in nearby regions, a stream of asylum-seekers and refugees has been spotted heading for Zgrw's shores. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Bölgemizin UN delegesi 8 saat önce yeniden seçilmiş bulunmaktadır. Delegelerimiz kronolojik sıra aşağıda ki gibidir; The Sultanate of Gretzia The Armed Republic of Zgrw The Queendom of Aldurbania The Empire of Decans Tüm delegelerimizin görevlerini tam anlamıyla yerine getirdiğine inanıyorum ve son seçilmiş olan delegemiz, The Empire of Decans'a, görevinde ülkem ve bölgem adına başarılar diliyorum. [ Mesaj 26 Ağustos 2007, Pazar - 17:10 tarihinde, zgrw tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 gittikçe büyüyorum yeni bölgemi çok sevdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 UN her şeye karışıyor, çıktık rahat ettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 $62,857,104,959 savunma bütçesi ve 67,000,000 nüfusu ile Gretzia; paticik bölgesinin en önemli siyasi/askeri güçlerinden biri olma özelliğini koruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 eğitim dalında çok gelişmiş reformlar attık. tüm öğrencileri, ülkemizde üniversite okumaya davet ediyoruz. elçiliklerimizin yaptığı sınavlarda başarılı olan öğrencilere, ülkemiz tarafından burs verilecektir. diğer öğrencilerde, üniversitelerden kabul aldıkları tatktirde kendim imkanları yada üniversitenin temin edeceği burs ile ülkemizde okuyabilirler. ülkemizde azınlıklar ile normal halk eşit haklara sahiptir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Biz reformları atmıyoruz, yapıyoruz. Ayrıcalığımız burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Ekonomiyi geliştirmeye yönelik reformlar sırasında, sivil özgürlükleri de koruma adına Kolej devleti olmanın verdiği haksız gururu yaşıyoruz.. Fakat Paticiğin en özgür, en hızlı gelişen, aynı zamanda kuvvetli, beli bükülmez bir ekonomiyse sahip devleti olduğumuzu iddia ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 2 metrelik genleriyle oynanmış süper askerlerim var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 (abi bu random olayları nası seçiolar ya acaip deişik şeyler arıyorum cok antin kuntin şeyler geliyo hep bak adam 2 metrelik asker yaptırmış eauh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 ülkemin son aksiyonu...gelen göçleri engellemek için ülke sınırları duvar ve çit benzeri şeylerle çevrilip asker konuldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Ben öğrencilere üniforma zorunluluğu getirdim bugün, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Crime is totally unknown... Heh heh yavas yavas ulkemi istedigim yone cekiyorum yanliz bir turlu ekonomiyi duzeltemedim =S sanirim ekonomi biraz populasyona bagli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar