Copycat Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ben de geldim :) http://www.nationstates.net/rhadgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 OOC:(( Benim İkinci devlet Honnoria en kibar halk olmuş)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Bu istatistikleri nereden öğreniyorsunuz abi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Psylock Federasyonu olarak, tüm silahlı kuvvetlere akıl fikir diliyor, ve bu savaşta taraf olmamayı tercih ettiğimizi belirtiyoruz. Savaş durumu bitene değin, herhangi bir ülkeden savaş kaçağı, sığıntı, göçmen alınmayacağını da ekleyerek, tekrar akıl fikir diliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 OOC: Asteroth soldaki Paticik bölümüne gir, mesela bugunun istatistigi "The Most Devout Nations" 1. de Kingdom of Kilikya. Tabi Paticik bölümündekiler sadece Paticik bölgesi icin olan istatistikleri gosteriyor. The World bölümündede NS dünyasinda kim 1. onu gosteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Eee sustunuz? Bu arada en eşit gelir dağılımına sahip ülkeyim ayıptır söylemesi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 ya ben nasıl 30. oldum çözemedim :D zenginlerden daha çok vergi alıyorum ve fakirlerden daha az, gelirii mümkün olduğunca eşitlemeye çalışıyorum ama olmuyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 vergi yetmiyo demek ki, verdigin ucret esit olmadikca vergiyle kesmen etkilemiyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 ben %100 vergi alıyorum şu anda ama 5.yim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 abi neden hepiniz diktatörsünüz ne hasta milletmişiz ya ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Valla ben önce demokratik cumhuriyettim, sonra beni sosyalist demokrat yaptı, bugün de yoz diktatör yapmış. Kamu haklarımı azaltmış, ekonomimi göçertmiş, vs. Halbuki her şeyi halk için, demokrat bi şekilde ele almıştım (eşlerin her gün en az bi kere birbirlerini "darling" diye çağırma zorunluluğu getirme hariç sdfsd). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Inoffensive Centrist Democracy hep bu tutumda ilerledim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Ühü ben de öyleydim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 ya ben de anarşiydim düzgün bi şekilde, bugün Left-Leaning College State olmuşum. politik özgürlükler de world benchmark olmaktan, excellenta düşmüş. paramın değeri 1.30 dolardan 0.5 e düşmüş. %1 oranındaki vergim %16ya çıkmış... politik partilerin reklam yapmasına sınır getirdiim için mi oldu, yoksa iki gün ilgilenmediim için mi ondan emin diilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 ilgilenmiyince bişey olmuyo sanrım, ama düzenli ilgilenmek yanı issueları sırayla cevaplamak daha organık bi similasyona oluşturuyo bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 o istatistiklere nerden bakıorz dolar karşısında değer gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 http://www.sunsetrpg.com/economystatistics.php?nation= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 mersi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Armed Republic of Zonic Front olarak sağlık bakanlığının yetkilerini arttırdım , klonlama çalışmaları için gerekli tüm izinleri verdim , nüdistleri yasakladım ve oy verme için yeterlilik şartı getirdim. Dost ülkelerden de buna benzer sorumluluk sahibi yasalar çıkarmalarını bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 klonlama benim ülkemde de serbers, oy vermek zorunlu bu arada; The Largest Trout Fishing Sector'de 1.mişim :D kendimi kutluyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Kendi ulusal hayvanımı kebap yapmak istediler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 benim ulusal hayvanım kebap yapılıo :D afiyetle yiyoz ulus olarak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 abi benimki maymun ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 ahah o da güzel. Benim ki fil, hayvanlar yok olmanin esiginde, atalari olan kanatli filleri canlandirttirdim o derece koruyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 The Kingdom of Papua Old Gine Kurdum şimdi ne yapicam anlamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar