Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bezgin oyuncuya server tavsiyesi (pvp realm hariç)


Fly

Öne çıkan mesajlar

başka oyun yok, wowa geri dönüyorum. ama pvp serverında daha 35 level iken 70 likler tarafından genklenmekten gına geldi. warhammer çıkana kadar bununla oyalanacağım mecburen, eski karakterlerimi de sinirli bir anıma denk geldiği için sildim, yeni bir başlangıç olacak.

latencysi düşük, insanları hoş bir server arıyorum. türk yoğunluğu falan önemli değil. aklıma rppvp realmleri geldi, hani adam rp yaptığı için "ben bu böceği alt etmeye niye kasayım ki hıh" diyip beni es geçer mi ? az çok rp yapabilirim ben de, sorun değil orası.

pve, rp veya rppvp den hangisini seçeceğim konusunda da kararsızım. hangisi ve neden ? yardımlara muhtacım //_;
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
oyun kalmadı mecbur yine döndüm :

latency sorunlarını takip ediyorum, dragonmawda bıraktığım karakterler vardı arkadaşıma vermiştim warlock yapmış 37 ye getirip bırakmış, mount falan için de gayet yeterli mikatda para kasmış ama latency 4000 ile 1000 arasında.

auchindoun'da açayım dedim buralar başka bir noktadan bağlanıyor ondan daha iyi deniliyor diye, sahiden daha iyi ; 250 ms'nin üstüne çıkmıyor.

şimdi aklıma takılan, warlocku 20 euro bayıp auchindoun'a geçirip geçirmemek. 20 euro çok fazla gibi , ayrıca yanında götürebildiğim para eşya vs limiti de varmış.

ha veya pvp hiç bulaşmayacaksan pve de idare edersin, yakında çözülür o sorun diyorsanız (pek öyle gözükmüyor gerçi okuduklarıma göre de neyse :) kalırım.

yok auchindoun (veya bu daha iyi diyorsanız başka bir pvp serverı) 'da yeni aç diyorsanız zevk/level atlama kolaylığı oranı iyi olan bir karakter sınıfı isteyeceğim. mesela hunterla çok kolay atlıyordum ama zevksizdi ve ileride zorlanırsın falan dediler, bıraktım.

yardımlara muhtacım //_;

[ Mesaj 05 Ekim 2007, Cuma - 13:31 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer roleplayer'san direk Sporeggar koş koş koş. Boost lazım olursa söylersin.

Diğer bütün RPPVP serverlarındaki iyi roleplayerlar buraya kaçtılar oralara transfer açılım ooc tavuk kaynamaya başlayınca.
Su an 130 ms var, iyidir, severiz. Ayrıca elf açma, server elf dolu. For the Horde.

[ Mesaj 05 Ekim 2007, Cuma - 14:19 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

rp çok yapamam da düzgün ingilizce konuş eser miktarda rp bilsen yeter diyorsan gelirim valla.

ama asıl sorun ne açacağım konusunda. hepsini denedim hepsinde bir şey oldu ben başka açayım dedim hop değiştirdim falan. mesela 30-35'li levellarda ab'de mage iken şamanın tekinin melee + shocklar yüzünden şaman açıyom diyip 30 yaptım, şamanla level kasamıyorum ühü diyip hunter açtım, hunter sıkıcı diye...

bu şekilde hepsinden oynadımi hiçbirinden memnun olamadım. warlock açayım diyorum ama pet questlerini falan bir daha yapmak istemiyorum : hunter desen onda da sıkılıyorum, geriye kalan karakterler de kendi levelına göre ortalama eşyaya sahipse eşdeğeri 2 rakiple anca dövüşebiliyor, 3. bir mob geldi mi ölüyor falan filan.

[ Mesaj 05 Ekim 2007, Cuma - 14:28 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hayır warlock duruyor orda bir daha kas o level kadar falan ne bileyim çok farklı olacaksa olur yoksa yemiyor :

2 haftada 60 olursun diyorlar ya bende iş yok ya da öyle olmuyor bilemiyorum. yazın bomboş vaktimde 2 haftada 35 olabildim anca, şimdi üniversite açıldı herhalde bu ay 1 den 10 a atlatırım :

bir şey daha sorayım, serverlara direk ping atma yolu yok mu ?

edit2 : neyse, druidimi açtım sporeggarda bakayım nasıl olacak.

[ Mesaj 05 Ekim 2007, Cuma - 19:35 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ne yalan söyleyeyim daocunki pek iyi değildi wowla karşılaştırınca. bir "eksiklik" hissediyorsunuz oynarken kontrollerde.

warlockla devam edeyim dedim ama yok ya instance a giriyorum 2500 ms + dakikada 3 er lag spike oynanmıyor.

auchindoun'da oynayacağım sanırsam, druid açasım var ama :

- 5-6 olunca blood elf bölgesine gidip orada kasacağım, oradaki trainer da görev verir mi formlar için ? bir de illa ki crossroads üzerinden yürüyerek mi gideceğim oraya ?
- feral en iyi grind (dolayısıyla quest) yöntemiydi sanki değil mi ?
- mutlu eder mi ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

-BEler druid olamadığından oralarda druid traineri yok,
-XR kadar güzel bir yer yok bence lvl kasmak için. Belf bölgesi de hikaye.
-Evet feral en iyi lvl kasma buildi.
-Evet mutlu eder, "ne iş olsa yaparım abi" a.k.a hybrid charlar her zaman kendilerine raidlerde yer bulabiliyolar kolayca, ayrıca bir buildden sıkıldın mı geç diğerine onla takıl. Oynanış vs. komple değişiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.wowhead.com/?npc=16655

vaar ? :)

blood elf yerinde eşyalar daha iyi questler daha yakın falan o yüzden. ha ama bu trainer da görev vermiyormuş thunder bluffa yine :

edit : 1-10 arası kısmı diğer druidle 2 günde anca yapabilmiştim, o derece beceriksizim. moonfire spam falan mı yapayım nasıl yapayım ?

[ Mesaj 07 Ekim 2007, Pazar - 02:34 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

xD Ben priyle orda kastım hiç druid traineri görmedim, belki şehrin içindeki tauren trainerdir hatırlamıyorum. Ben orda 20 lvle kadar kastım, şunu söyleyebilirim, questleri daha fazla exp veriyor, herşey birbirine yakın gibi. Ama işin aslı öyle değil. Barrensteki o player bolluğu (bir questte zorlanınca adam bulmak kolay oluyor) quest basitliği oralarda yok. Itemler iyi olabilir belki ama zaten bir druid için o lvlde olabilecek en iyi itemler wcden düşüyor set olarak :D . Birileri bulursun 4-5 tur kastırır hem lvl alırsın hem seti tamamlarsın süper olur. Hem barrens chat farkıyla oynarsın oyunu.

Bu arada o lvllerde hiç bir item için hiç bir şeye değmez, 1-2 lvl sonra çok daha iyisi çıkıyor zaten sürekli.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

En hızlı bildiğin yerde atlarsın ve bence bırak belf şehrini ucye gitmek bile gereksiz zaman kaybı. Bide deadin dediği gibi item heleki druid için düşük lvllarda hiç önemli değil. Bi kere weapon dependent bi sınıf değil. Kesinlikle feral git, resto zaten olmaz balance da outlandse çıktıktan sonra item gelince belki iş yapar ama feral kadar hızlı olamaz.

Özellikle yeni patchle birlikte quest xpler artınca druid çok daha hızlı lvl atlayacak, elitelar dahil çoğu questi tek başına yapabiliyor. 20de catform gelince iyice kolaylaşır herşey. İtemı hiç derd etme, ama özellikle 30dan sonra falan int veren cloth bile olsa bi set bulundur yanında atma. Druidler hem tank hem heal hem de dps olarak her instancea girebilirler biraz itemla.

Talentlarda hemen feral swiftnessa vermeye bak, 30da çita gelene kadar bi bakıma ghostwolf gibi bişey oluyor catform.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kafanı yorma hızlı exp kasıcam die isteidğin yerde kas zevk alarak kas ben duridi bıraktıktan sora lockumu 2 aydamı ne 70 ledim ne zaman ha tamam kasıcam bugün 3 lvl alcam diorum lol tam farmlarken bi mal allynin teki gelir ganklemeye kalkar falan filan gankler sora onun peşine düş bul campla vs yalan oluo :D onun dısında bide 2.3 te 20 60 arası lvl kasma hızlancanmıymıs ne öle bişeyler diolardı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla benim de kasasım pek yoktu warlocku transfer ettireyim dedim banka kartı olmuyormuş :

druidi de 2 saattir oynuyorum 7 olamadı daha :(

[ Mesaj 07 Ekim 2007, Pazar - 18:22 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

4 kat kolaylaşma gibi bir durum yok. lvl 20-60 arası gereken xp her level için %15 azalıcak. 30-60 arası questlerden gelen xp %50 artıcak ve bir çok questin zorluk seviyesi daha aşağıya çekilecek. Ayrıca Dustwallow Marsh haritasında yeni 60 civarı quest olacakmış, level 30-40 arasını hızlandırmak için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben altımı 37 lvl yaptım, hem pri hem de kasarken pek zorlanmıyorum, hızlı da kasıyorum kanımca. Bunu 70leyene kadar patch gelir, o patchle beraber de bir mage ya da shammy kasarım gg olur.

Eğer arkadaşınız varsa hızlı lvl atlamak için en rahat yol instance farmlatmak. Quest yapmakla aynı hızda gibi görülebilir ama ordan oraya koşma derdi olmadığından ve hiç ölmediğinizden daha iyi ve kolay, hem sıkılan sadece size farm yapan arkadaşınız oluyor xD
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...