Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 kaçtı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 dedim ya 1mbit'ti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 said: port forward hiç de zor bir şey değil abartmayalım kablonet'te böyle şeylerle uğraşmayınca, herşey zahmetli geliyor adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 kablonet ile port forwarding in bir alakası olsa neyse. önemli olan modeminin routerli olup olmaması. ister kablo olsun ister adsl olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 512k var bende. en fazla 60 la dl yapıodm suan 100 küsürlerdeyim hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Benim 1 mbit idi, 2 mbit yapmışlar. Sağolsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Odamdaki 512 kablo 1024 olmuş. Salondaki 1 mbit ADSL de 4 mbit'e çıktıysa internet kafe açmayı düşünüyorum evde, herkesi beklerim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Odanla salonuna neden farklı internet kullanıyorsun. Fazla paran varsa fiber çektir eve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 biri ailenindir biri kendisinindir. şahsen ben babamla aynı interneti paylaşmak istemem. taa dial-up dönemlerinde çok kavga ederdik. "oğlum çık internetten, ablam arıyor ulaşamıyor bana" cık cık... [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 21:23 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Adsl ve kabloda telefon meşguliyet derdi yok. Ayrıca herkes kendine istediği portu açar istediği gibi kullanır. Yüksek bant genişliğindeki internetlerde biri download yapsa bile diğer kişi rahat rahat siteleri gezip internette surf yapabilir. Halen bir evde 2 ayrı interneti anlayabilmiş değilim. 2 ayrı internet olacağına 4mbit al mis gibi, az mı geliyo uydu muydu al yakında adsl2+ da gelcek zaten. Çok da paran varsa fiber çektirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 fiber kaç para ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 fiber ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Evet hız 2 katına çıkmış, 512 > 1024 olmuş, ama tam performans alamıyorum şuan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 bence kablonun kampanyaları yetersiz adsl'e göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 kampanya değil sanırım. Açılan tel lere göre test amaçlı yapılıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 512 adsl 89 ken kablo 59 a vermeye başlamıştı ama yüksek bağlantılar bayağa pahalıydı yine güzel bir tarife yapmak zorundalar yoksa turksat gg olur net bakımından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 said: fiber kaç para ki? Tam olarak bilmiyorum kullanmadığım için. Ama sanırım kullanan tanıdıklarım 50mbit 8500 ytl'ye kullanıyorlar aylık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 said: Evet hız 2 katına çıkmış, 512 > 1024 olmuş, ama tam performans alamıyorum şuan.. Alışır yavaş yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deliTon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 kablonet de 6.8.07 itibariyle hızları sessiz sedasız 2 katına çıkarttı. 256 bağlantım bi anda 512 oldu. çok hoştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 said: Tam olarak bilmiyorum kullanmadığım için. Ama sanırım kullanan tanıdıklarım 50mbit 8500 ytl'ye kullanıyorlar aylık. hey maşallah! bu arkadaşlar türkiye çıkışının tamamını falan mı kullanıyor yani? internetime 8,5 milyar veriyorum aylık birazdan ferrarime atlayıp gidicem. bunun da kenarını çizmişler kullanılmaz artık yenisini alacaz ya... yakında nasadan bi mekik alıcam araba yavaş kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 said: internetime 8,5 milyar veriyorum aylık birazdan ferrarime atlayıp gidicem. bunun da kenarını çizmişler kullanılmaz artık yenisini alacaz ya... yakında nasadan bi mekik alıcam araba yavaş kalıyor. büyük ihtimalle büyük firma felandır. yoksa oha diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Tabi ki firma. 100 dedicatedı anca 50mbit kesiyor. Belki daha fazladır bağlantı bilemiyorum. edit: Türkiye çıkışı en son 35gbit diye biliyordum ben. 50mbit ile 35gbiti karıştırmak da marifet olsa gerek. [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 00:25 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 said: tehdit ediyorum, internetimi 10mbit'e çıkarmazlarsa ben de adsl'ye başvururum. ulan bone, nasıl bi bünyesin sen dediklerimi tehdit olarak algılıyosun. ha diyosan ki "kablo benim, ben yaparım kampanyayı, istemeyen de ceker gider" o zaman evet arkadasım tehdit ediyorum. benim baglantımı adsl ile yakın fiyatlarda aynı hıza erişebilecek duruma getirmezsen, cok degerli bir müşterini kaybediceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Seni niye tehdit etsin kampanyaları sen mi belirliyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 beni tehdit etmiyo, benim mesajımı quote ederek alay ettiğini zannediyo, okursan arka sayfalardan birinde anlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar