Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

E kablocular ne yapıcak?

Chemical

Öne çıkan mesajlar

biri ailenindir biri kendisinindir.

şahsen ben babamla aynı interneti paylaşmak istemem.

taa dial-up dönemlerinde çok kavga ederdik.
"oğlum çık internetten, ablam arıyor ulaşamıyor bana"

cık cık...

[ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 21:23 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Adsl ve kabloda telefon meşguliyet derdi yok.

Ayrıca herkes kendine istediği portu açar istediği gibi kullanır.

Yüksek bant genişliğindeki internetlerde biri download yapsa bile diğer kişi rahat rahat siteleri gezip internette surf yapabilir.

Halen bir evde 2 ayrı interneti anlayabilmiş değilim. 2 ayrı internet olacağına 4mbit al mis gibi, az mı geliyo uydu muydu al yakında adsl2+ da gelcek zaten. Çok da paran varsa fiber çektirirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Tam olarak bilmiyorum kullanmadığım için. Ama sanırım kullanan tanıdıklarım 50mbit 8500 ytl'ye kullanıyorlar aylık.

hey maşallah! bu arkadaşlar türkiye çıkışının tamamını falan mı kullanıyor yani?

internetime 8,5 milyar veriyorum aylık birazdan ferrarime atlayıp gidicem. bunun da kenarını çizmişler kullanılmaz artık yenisini alacaz ya... yakında nasadan bi mekik alıcam araba yavaş kalıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Tabi ki firma. 100 dedicatedı anca 50mbit kesiyor. Belki daha fazladır bağlantı bilemiyorum.

edit: Türkiye çıkışı en son 35gbit diye biliyordum ben. 50mbit ile 35gbiti karıştırmak da marifet olsa gerek.

[ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 00:25 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tehdit ediyorum, internetimi 10mbit'e çıkarmazlarsa ben de adsl'ye başvururum.

ulan bone, nasıl bi bünyesin sen dediklerimi tehdit olarak algılıyosun. ha diyosan ki "kablo benim, ben yaparım kampanyayı, istemeyen de ceker gider" o zaman evet arkadasım tehdit ediyorum. benim baglantımı adsl ile yakın fiyatlarda aynı hıza erişebilecek duruma getirmezsen, cok degerli bir müşterini kaybediceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...